לא אכתוב כאן יותר.

צ י ו ר

New member
לא אכתוב כאן יותר.

כבר כמה זמן שאני חושב על האם האינטרנט והכתיבה בו מועילה לי במשהו ועד כמה היא מזיקה לי. והמסקנה שאני מגיע אליה היא שהכתיבה פה לא עושה לי טוב. לא פה ולא בעוד פורום ששם אני מופיע בכינוי אחר. ובכלל אני תוהה אם כדאי לי ככה לשבת כל לילה לקרוא את ההודעות שמופיעות בכמה פורומים ולחשוב האם ישיבה מול המסך הקטן וקריאת הודעות אלה או שליחת הודעות מהסוג שאני שולח מיטיבה עימי. ובכן התשובה היא לא,לכן החלטתי להתנתק לחלוטין החל מהיום לכתוב בפורומים ולבלות את רוב זמני מול מסך המחשב. אני מודה לכולכם על התמיכה ומאחל לכם חג שמח אני יוצא לתקופת צינון קלה ואולי אחזור בעתיד.( הנה אני אפילו אופטימי).

subtitles

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo142.gif

אני לא יודעת אם תראה את ההודעה הזאת.. אך החלטתי לכתוב בכל זאת. יקירי.. אני לא אתווכח עם החלטתך לעזוב, שכן אם הגעת למסקנה שהשהייה כאן ובאינטרנט בכלל מזיקה לך.. אולי באמת עדיף שתקח לך הפסקה. אני רק רוצה לומר שאני אחשוב עליך! ואתפלל שתמצא את האהבה הטהורה שאתה כל כך מחפש.. אני מקווה שיהיו לך אנשים קרובים לשוחח עימם.. כי אני לא רוצה שתשאר לבד עם הכאב.. אני מקווה שההפסקה תעשה לך רק טוב ושתחזור אלינו לאחר תקופה עם חיוך ואופטימיות! חג שמח!

../images/Emo24.gif גם אני אצטער אם תעזוב

אולי לכתוב דברים כואבים מהלב שלא זוכים לתגובה מיידית, זה מתסכל ומגביר את תחושת הבדידות והניכור. אבל דע לך, מה שאתה כותב נקרא ומשפיע גם אם אין תמיד תגובה מיידית על הדברים. אני מכבדת את שקול דעתך. נדמה לי שכבר הותרת בנו את רישומך, עם סיפור החיים שלך שחלקת עם כולנו. חג שמח! מאחלת לך ימים קלים יותר...

מבינה איך את המרגיש../images/Emo4.gif

אני אולי לא מכירה אותך.. אבל אני חושבת שזה טוב שתעשה מה שאתה מרגיש שנכון בשבילך.. ואני מאחלת לך המון הצלחה וכח
וחג שמח כמה שיותר

למעלה