לא אמורה להיות לנו סדנא בחיפה

haya53

New member
מפגש בקריות

בבקשה פרטים איפה ומתי ואצל מי המפגש בקריות הייתי רוצה לדעת אולי אוכל להצטרף אליכם בשמחה.

אירית אז אולי אתן עולות על רכבת ובא

ובאות אלינו הימים ארוכים תבררו שעות רכבת ונתאם איתכם הפעם גם נחגוג ימי הולדת אז בבקשה באו אלינו כולכם הרכבת עוצרת 7דקות הליכה לאיריס מה זה כף עם אתן עושות את זה.

אירית את גדולה יתכן עוד לא סגרתי עם

שרון יתכן 11 .5 יום שלישי כי אני באילת עד 9 יום ראשון חוזרת

פרפרית 4

New member
רעיון טוב, לגבי נסיעה ללוד, זו בעיה

כי צריכה להפסיד יום עבודה, הבעיה לא העבודה כמו המחויבות בתקופה של מבחנים לעבוד עם התלמידים לקראת הבחינות.

עדיLEE

New member
אולי אפשר קצת להתקרב אולי לאזור

נתניה או באזור ואז נעשה מפגש פורום?? מהצפון לדרום...לקבוע תאריך וכולן תגענה ותחשבו על זה!! יום טוב

רבקה6

New member
אני בעד נתניה והאזור.

ואם אין לנתנייתים בעיה...אני מוכנה לארח מפגשים אצלי בבית (בפרדס חנה) ר/

בנות זה לא הבעיה נתניה הבעיה היא

כשאנחנו עושות מפגש אנחנו מגיעות ל45 בנות אף אחת לא יכולה להארח כל כך הרבה בבית אולי בקיץ עם יש חצר גדולה כאן בלוד מצאנו בית חם ואוהב ולכן נח לנו להפגש שם יש מקום לא מפריעים לשכנים וזה באמת מרכז הארץ.הרכבת מגיעה כמעט לביתה.עם מגיעות בנות לכל מפגש מכפר סבא הרצלי השומרון מערד למה אתן מחיפה קשה לכן תעשו מאמצ גם מנתניה יש רכבת ללוד. רוצה לראות את כולכן זה יום הולדתי ורוצה לפגוש את כולן בשמחתי ועוד כמה בנות .

שולי יכולה לרשום לך רק בשמי להגיע

ללוד זה פרוייקט מצהפון. גם יותר קרוב כמו נתניה קשה. לי שני ילדים בגיל בית ספר - ישנם חוגים באמצע, שיעורים פרטיים, ועוד דברים שלא אפרט כאן. בשביל להגיע למפגש בלוד צריכה לצאת מהבית לפחות בשלוש כדאי להגיע בשעה סבירה למפגש. להיות לפחות שעתיים במפגש בשביל להספיק להכיר, ללמוד משהוא והכי חשוב להנות מהמפגש. הדרך חזרה הביתה לוקחת גם זמן זה הנסיעה ברכבת. מהרכבת עוד זמן נסיעה לבית. על בעלי כמעט אי אפשר לסמוך בגלל סוג העבודה שבה הוא עובד. הוא יכול להבטיח שיבוא בשעה מסויימת ובבוקר הכל בסדר ועדיין מגיע מוקדם אבל פתאום צץ משהוא דחוף ואז הכל מתפקשש. לפעמים עיקוב של חמש עשר דקות בעבודה והוא מגיע שעתיים אחרי הזמן. קרו לנו מלא פעמים שאפילו לארועים משפחתיים היגעתי לבד עם הילדים והוא הצליח להגיע רק לקראת סוף הארוע. בשבילי לקחת ביביסטר לשעות שאני לא נמצאת לא מסתדר - המון זמן וגם המון כסף (שכרגע צריכה את הכסף לדברים חשובים יותר) לכן כל מה שלי נותר הוא לאחל לכם מפגשים מהנים בתקווה שבעתיד אוכל להצטרף גם. ברכות ליום הולדתך

רבקה6

New member
התפקשש לי הסמיילי...

ארחתי כבר הרבה יותר מ45...45 קטנטן עלי! יש סלון, יש פינת אוכל פתוחה וצמודה, ספות, כיסאות והרבה שטיח (אני אפילו אשאב אותו!!) מתי המפגש הבא בכלל??? ר/

למעלה