לא אמרתי לך אף פעם..

ה מוזה

New member
לא אמרתי לך אף פעם..

תודה .. הפלאפון צלצל שיחה ממקום מרוחק ..אלפי קילומטרים יבשות וימים ..מפרידים ביננו כעת.. שיחה ..שנכנסה לי ללב ..לאותה פינה חמה שמורה וקסומה של חברות כנה אמיצה ואמיתית .. ומעולם לא אמרתי לך ..תודה על כל הפעמים שהיית לצידי..על כל דמעה שמחית .. על כל חיוך שהעלת..על היד המושטת שלך שתמיד אחזה בשלי על הלב הגדול הטוב והמדהים הזה ..שנתת לי חלק ממנו לא אמרתי ..כי אין ביננו תודות..יש הערכה ואהבה של שניים שחוברו יחדיו בחברות של הלב את המכתב הזה לא אשלח לך ..כי אני יודעת שהוא יביך אותך ..אתה שאוהב לתת מעצמך ללא גבולות ..הראשון להושיט יד ..הראשון להיות שם כשצריך .. אתה ..שכל כך דומה לי ..לא צריך תודות... אבל לי חשוב להגיד .. תודה ואתה שם...עכשיו כל כך רחוק..ובכל זאת הטלפון היחיד לאחל לי שנה טובה היה שלך ..וחיממת לי את הלב בלי שתדע אפילו.. החברות איתך ..היא קסם שמפתיע אותי כל פעם מחדש היינו ..בכל מיני סטאטוסים..ומעולם לא פגענו בדבר היקר מפז שנקרא חברות . אני מודה לעולם לגורל ליקום ששילב את דרכינו..וזכיתי לחבר שכמותך חברות לכל החיים ..כך תמיד חשבתי בליבי והנה אתה מוכיח זאת שוב ושוב.. שמרחק לא מפריד בין חברים הזמן לא מנתק חיבור של נשמות ולבבות ..ויש לי זכות גדולה להיות חברה של נפש כשלך .. ואולי ביום מן הימים השורות האלו יגיעו לידייך ותדע ..... כמה שאני מעריכה את החבר שבך , את האדם שבך . אני מאחלת לך למצוא כל יום חלום חדש להגשים..רודף חלומות שכמותך אני גאה בך על כל שאתה מגשים ...על כל חיוך ששומעת בקול שלך ואני מאחלת לך למצוא את חלום חייך ..אישה שתהיה שם לצידך לאהוב אותך כי אין ראוי ממך לאהבה שלך ... חברה שתמיד תהיה שם לצידך בלב ובנפש שמור לי על עצמך שם רחוק כל כך .. מגשים חלומות..שכמותך

סער18

New member
נשמות תאומות?

אפשר להגיד תודה בהרבה דרכים, לדוגמא להגיד תודה למישהו שהיה לידך כשהיה קשה, על ידי כך שתיהיה ליד מישהו אחר כשקשה לו
רק שאת אומרת תודה ענקית, גדולה מכל דבר, כאן בפורום.

למעלה