עוד פעם אתה משקר.
אמרתי כל הזמן, ברגע שזה יצליח הם יכשילו את זה, הם לא באמת רוצים צבא חרדי. הם רוצים באמת צבא שמאלני ושהחרדים או יהפכו בו לשמאלנים כמותם או יתאדו.עוד פעם אתה משקר.
או שסתם אתה לא מבין מה שנאמר.
אין דבר כזה "צבא חרדי" זה הרי עבורכם רק תירוץ.אמרתי כל הזמן, ברגע שזה יצליח הם יכשילו את זה, הם לא באמת רוצים צבא חרדי. הם רוצים באמת צבא שמאלני ושהחרדים או יהפכו בו לשמאלנים כמותם או יתאדו.
אין לי ספק שהם יכשילו את זה אם זה יצליח, הם בעזרת הבג"ץ שלהם
אני לא חרדי לא דתי ולא חילוני, אני יהודי בארץ ישראל.אין דבר כזה "צבא חרדי" זה הרי עבורכם רק תירוץ.
אתה טוען שעשית צבא מה שאומר שכל חרדי יכול לעשות צבא.
זה השקר הגדול שאתם מספרים לעצמכם. לחרדים אין בעיה לשרת בצבא כמו שאין להם בעיה להסתובב בחו"ל לי השיקסות הערומות.אני לא חרדי לא דתי ולא חילוני, אני יהודי בארץ ישראל.
אבל לחרדים יש בעיה לשרת בצבא עם נשים, עם אוכל בכשרות לא מספיקה ועם אווירה חילונית.
אז אמרתם נקים להם יחידות שלהם והם ישרתו בלי תירוצים.
מסתבר שאתם לא באמת רוצים אותם בצבא, אתם רוצים שהם יכנסו לכור ההיתוך שלכם ויצאו שמאלנים כמותכם.
ואמרתי, ברגע שהחרדים ימלאו את שורות הצבא והוא יקבל אופי חרדי אתם תלחמו בצבא כמו שאתם נלחמים בביבי ואף יותר.
כי כל המטרה שלכם זה לעקור את דת ישראל מעם ישראל, זה מה שמסתתר מאחורי כל המעשים שלכם.
חרדי אמיתי הוא שומר תורה והמצוות וזה מטריף אתכם, כל המטרה שלכם בחיים זה לעקור מעם ישראל את התורה והמצוותזה השקר הגדול שאתם מספרים לעצמכם. לחרדים אין בעיה לשרת בצבא כמו שאין להם בעיה להסתובב בחו"ל לי השיקסות הערומות.
הסיפור של החרדים היה ונשאר כמו שאמר רבנו זוהר מחלוף, כוח וכסף.
כמו שאמר רבנו שייקה, אל תגיד לי מה מגעיל ומה מגדיל.חרדי אמיתי הוא שומר תורה והמצוות וזה מטריף אתכם, כל המטרה שלכם בחיים זה לעקור מעם ישראל את התורה והמצוות
אז למה אתם נכנסים לחרדים לצלחת קובעים להם איך ישרתו בצבא?כמו שאמר רבנו שייקה, אל תגיד לי מה מגעיל ומה מגדיל.
אתה הרי שקרן חלאתי ולא אתה תיקבע לנו מה המטרות שלנו .
ומכיוון שאתה מתעקש אגיד לך פעם אחת ולתמיד. אין לנו עניין בעבודת האלילים שלכם וכל רצוננו הוא שלא תכנסו לנו לצלחת .
רוצים לא לשרת, שלא ישתתפו בממשלה שקובעת שאני צריך לשרת.אז למה אתם נכנסים לחרדים לצלחת קובעים להם איך ישרתו בצבא?
אל תבלבל לי במח, שינאתכם לדת ישראל עומדת מאחורי כל צעד שאתם עושים
אז למה אתה נכנס להם לעניינים האינטימיים ורוצה לכפות עליהם לשרת בגדודים מעורבים?כמו שאמר רבנו שייקה, אל תגיד לי מה מגעיל ומה מגדיל.
אתה הרי שקרן חלאתי ולא אתה תיקבע לנו מה המטרות שלנו .
ומכיוון שאתה מתעקש אגיד לך פעם אחת ולתמיד. אין לנו עניין בעבודת האלילים שלכם וכל רצוננו הוא שלא תכנסו לנו לצלחת .
למה דורשים ממני לשרת בשטחים ולשמור על סמוטריצים למיניהם?אז למה אתה נכנס להם לעניינים האינטימיים ורוצה לכפות עליהם לשרת בגדודים מעורבים?
מאותה סיבה שדורשים משוטרים להגן על חלאות אדם שמחזיקים בתעודות כחולות ומניפים את דגלי פלסטין ומתאבלים על הנאכבה.למה דורשים ממני לשרת בשטחים ולשמור על סמוטריצים למיניהם?
איך זה קשור לחרדים ? ואזכיר לך שהשטחים הכבושים לא נמצאים במדינת ישראל.מאותה סיבה שדורשים משוטרים להגן על חלאות אדם שמחזיקים בתעודות כחולות ומניפים את דגלי פלסטין ומתאבלים על הנאכבה.
גם לבנון לא במדינת ישראל והצבא כעת שם, הצבא ממלא משימות שהמדינה מטילה עליו.איך זה קשור לחרדים ? ואזכיר לך שהשטחים הכבושים לא נמצאים במדינת ישראל.
אמרתי בפירוש מחזיקי תעודות כחולות ואני אוסיף שגם מצביעים לכנסת כך שהכוונה לערביי ישראל ולכן אני קורא להם חלאות אדם בגלל שנהנים מכל הזכויות של אזרחי ישראל ומניפים את דגלי האויב ומתאבלים על עצם הקמת המדינה.איך זה קשור לחרדים ? ואזכיר לך שהשטחים הכבושים לא נמצאים במדינת ישראל.
כמו שאתה מחר תדרוש מהם לאבטח מסיבת חשק של שמאלנים מול עזה. מדובר במשימות של הצבא, לא בניהול אורח החיים.למה דורשים ממני לשרת בשטחים ולשמור על סמוטריצים למיניהם?
למה הם יכולים הסתובב ברחוב חופשי למרות נשים חשופות שמבתובבות שם?אז למה אתה נכנס להם לעניינים האינטימיים ורוצה לכפות עליהם לשרת בגדודים מעורבים?
אז גם לחיילים הנוצרים והמוסלמים איך בעיה להחליף את הכנסיות והמסגדים שלהם בבתי הכנסת הצבאי בתקופת השירות?זה השקר הגדול שאתם מספרים לעצמכם. לחרדים אין בעיה לשרת בצבא כמו שאין להם בעיה להסתובב בחו"ל לי השיקסות הערומות.
הסיפור של החרדים היה ונשאר כמו שאמר רבנו זוהר מחלוף, כוח וכסף.
הוא מעולם לא אמר שהוא חרדי, אתם החלטתם שהוא חרדי בגלל שהוא תומך בחרדים כמו שהחלטת שאם אני חושב ש"היה פה גן עדן לפני אוסלו והיה פה גן עדן לולא אוסלו" אז השתתפתי בהפגנות נגד רבין ז"ל.אין דבר כזה "צבא חרדי" זה הרי עבורכם רק תירוץ.
אתה טוען שעשית צבא מה שאומר שכל חרדי יכול לעשות צבא.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.