לא אמרתי לכם שהשמאלנים לא באמת רוצים את החרדים בצבא?

marabo

Well-known member
עוד פעם אתה משקר.
או שסתם אתה לא מבין מה שנאמר.
אמרתי כל הזמן, ברגע שזה יצליח הם יכשילו את זה, הם לא באמת רוצים צבא חרדי. הם רוצים באמת צבא שמאלני ושהחרדים או יהפכו בו לשמאלנים כמותם או יתאדו.
אין לי ספק שהם יכשילו את זה אם זה יצליח, הם בעזרת הבג"ץ שלהם

נערך לאחרונה ב:

1ספי11

Well-known member
אמרתי כל הזמן, ברגע שזה יצליח הם יכשילו את זה, הם לא באמת רוצים צבא חרדי. הם רוצים באמת צבא שמאלני ושהחרדים או יהפכו בו לשמאלנים כמותם או יתאדו.
אין לי ספק שהם יכשילו את זה אם זה יצליח, הם בעזרת הבג"ץ שלהם
אין דבר כזה "צבא חרדי" זה הרי עבורכם רק תירוץ.
אתה טוען שעשית צבא מה שאומר שכל חרדי יכול לעשות צבא.

marabo

Well-known member
אני לא חרדי לא דתי ולא חילוני, אני יהודי בארץ ישראל.
אבל לחרדים יש בעיה לשרת בצבא עם נשים, עם אוכל בכשרות לא מספיקה ועם אווירה חילונית.
אז אמרתם נקים להם יחידות שלהם והם ישרתו בלי תירוצים.
מסתבר שאתם לא באמת רוצים אותם בצבא, אתם רוצים שהם יכנסו לכור ההיתוך שלכם ויצאו שמאלנים כמותכם.
ואמרתי, ברגע שהחרדים ימלאו את שורות הצבא והוא יקבל אופי חרדי אתם תלחמו בצבא כמו שאתם נלחמים בביבי ואף יותר.
כי כל המטרה שלכם זה לעקור את דת ישראל מעם ישראל, זה מה שמסתתר מאחורי כל המעשים שלכם.

1ספי11

Well-known member
אני לא חרדי לא דתי ולא חילוני, אני יהודי בארץ ישראל.
אבל לחרדים יש בעיה לשרת בצבא עם נשים, עם אוכל בכשרות לא מספיקה ועם אווירה חילונית.
אז אמרתם נקים להם יחידות שלהם והם ישרתו בלי תירוצים.
מסתבר שאתם לא באמת רוצים אותם בצבא, אתם רוצים שהם יכנסו לכור ההיתוך שלכם ויצאו שמאלנים כמותכם.
ואמרתי, ברגע שהחרדים ימלאו את שורות הצבא והוא יקבל אופי חרדי אתם תלחמו בצבא כמו שאתם נלחמים בביבי ואף יותר.
כי כל המטרה שלכם זה לעקור את דת ישראל מעם ישראל, זה מה שמסתתר מאחורי כל המעשים שלכם.
זה השקר הגדול שאתם מספרים לעצמכם. לחרדים אין בעיה לשרת בצבא כמו שאין להם בעיה להסתובב בחו"ל לי השיקסות הערומות.
הסיפור של החרדים היה ונשאר כמו שאמר רבנו זוהר מחלוף, כוח וכסף.

marabo

Well-known member
זה השקר הגדול שאתם מספרים לעצמכם. לחרדים אין בעיה לשרת בצבא כמו שאין להם בעיה להסתובב בחו"ל לי השיקסות הערומות.
חרדי אמיתי הוא שומר תורה והמצוות וזה מטריף אתכם, כל המטרה שלכם בחיים זה לעקור מעם ישראל את התורה והמצוות

1ספי11

Well-known member
חרדי אמיתי הוא שומר תורה והמצוות וזה מטריף אתכם, כל המטרה שלכם בחיים זה לעקור מעם ישראל את התורה והמצוות
כמו שאמר רבנו שייקה, אל תגיד לי מה מגעיל ומה מגדיל.
אתה הרי שקרן חלאתי ולא אתה תיקבע לנו מה המטרות שלנו .
ומכיוון שאתה מתעקש אגיד לך פעם אחת ולתמיד. אין לנו עניין בעבודת האלילים שלכם וכל רצוננו הוא שלא תכנסו לנו לצלחת .

marabo

Well-known member
ומכיוון שאתה מתעקש אגיד לך פעם אחת ולתמיד. אין לנו עניין בעבודת האלילים שלכם וכל רצוננו הוא שלא תכנסו לנו לצלחת .
אז למה אתם נכנסים לחרדים לצלחת קובעים להם איך ישרתו בצבא?
אל תבלבל לי במח, שינאתכם לדת ישראל עומדת מאחורי כל צעד שאתם עושים

evglev1

Well-known member
מנהל
אז למה אתה נכנס להם לעניינים האינטימיים ורוצה לכפות עליהם לשרת בגדודים מעורבים?

evglev1

Well-known member
מנהל
איך זה קשור לחרדים ? ואזכיר לך שהשטחים הכבושים לא נמצאים במדינת ישראל.
אמרתי בפירוש מחזיקי תעודות כחולות ואני אוסיף שגם מצביעים לכנסת כך שהכוונה לערביי ישראל ולכן אני קורא להם חלאות אדם בגלל שנהנים מכל הזכויות של אזרחי ישראל ומניפים את דגלי האויב ומתאבלים על עצם הקמת המדינה.

1ספי11

Well-known member
אז למה אתה נכנס להם לעניינים האינטימיים ורוצה לכפות עליהם לשרת בגדודים מעורבים?
למה הם יכולים הסתובב ברחוב חופשי למרות נשים חשופות שמבתובבות שם?
ולמה הם מרשים לעצמם לכפות עלי לסכן את עצמי במלחמה כשהם מסרבים?

evglev1

Well-known member
מנהל
אז גם לחיילים הנוצרים והמוסלמים איך בעיה להחליף את הכנסיות והמסגדים שלהם בבתי הכנסת הצבאי בתקופת השירות?

evglev1

Well-known member
מנהל
הוא מעולם לא אמר שהוא חרדי, אתם החלטתם שהוא חרדי בגלל שהוא תומך בחרדים כמו שהחלטת שאם אני חושב ש"היה פה גן עדן לפני אוסלו והיה פה גן עדן לולא אוסלו" אז השתתפתי בהפגנות נגד רבין ז"ל.

למעלה