לא אנושי.

שמלת תחרה1

Well-known member
שליחת האו"ם המיוחדת פרנצ'סקה אלבנזה, האחראית כל פיקוח וכתב כלל הדוחות של הארגון העוסקים ב"שטחים הפלסטיניים" קראה לחיסולו של סינוואר ברצועה "מעשה לא אנושי" והוסיפה כי לא היה מדובר ב"צדק" לחסלו.

לטבוח, לאנוס, לשרוף, לחטוף, אנושי?

משתפרת1

Well-known member
שליחת האו"ם המיוחדת פרנצ'סקה אלבנזה, האחראית כל פיקוח וכתב כלל הדוחות של הארגון העוסקים ב"שטחים הפלסטיניים" קראה לחיסולו של סינוואר ברצועה "מעשה לא אנושי" והוסיפה כי לא היה מדובר ב"צדק" לחסלו.

ציפית למשהו אחר? נאיביות.
כמו לצפות מ- UN-רע להיות ארגון הומניטרי לא מיליטרי.

Harrington

Well-known member
מנהל

אכן לא אנושי. היה צריך לעצור אותו, לכלוא אותו בתא קטן של 1X1 מ"ר, לשים פלזמה גדולה על כל קיר בו ישודרו סרטונים של ילדי ישראל משחקים, צוחקים ונהנים מהחיים, לזרוק את המפתח ולהעביר לו אוכל מינימלי ביום באמצעות מכונה. לא הייתי מתנגד גם אם שליחת האו"מ הנ"ל הייתה זו שתעביר לו את מנת האוכל היומית.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אכן לא אנושי. היה צריך לעצור אותו, לכלוא אותו בתא קטן של 1X1 מ"ר, לשים פלזמה גדולה על כל קיר בו ישודרו סרטונים של ילדי ישראל משחקים, צוחקים ונהנים מהחיים, לזרוק את המפתח ולהעביר לו אוכל מינימלי ביום באמצעות מכונה. לא הייתי מתנגד גם אם שליחת האו"מ הנ"ל הייתה זו שתעביר לו את מנת האוכל היומית.
לתת אוכל לסינוואר מעשה שאינו אינושי, פוגעני במשפחות השכולות, והחטופים.

אבי בן 1231

Well-known member

רגע, רגע, רגע, לא תמיד לטבוח, לאנוס, לשרוף, לחטוף זה אנושי,
פה מדובר שזה אנושי רקקקקקקקק כאשר זה מתבצע "כחוק" נגד יהודים!!
הוכחה לכך קיבלו לאחרונה באמצע המאה הקודמת!! לא??
הבעיה של ישראל היא שאיננו יודעים לתקוף את אותה זבל בלשון החריפה ביותר!!

Lucifer LightBringer

Well-known member
דיברתי פעם עם איזה ערבי ושאלתי אותו:"למה להילחם כל הזמן, לא כדאי שיהיה שלום?"
והוא ענה לי:"ואז יהיה חסר אקשן...".
:-): יש את האימרה הזו:"סקס,סמים ומלחמה תמיד מוכרים".

שמלת תחרה1

Well-known member
יש את האימרה הזו:"סקס,סמים ומלחמה תמיד מוכרים".
ומה עם הלא אנושי לחסל את מארגן ומוציא לפועל של הטבח ב-7.10?

Lucifer LightBringer

Well-known member
ומה עם הלא אנושי לחסל את מארגן ומוציא לפועל של הטבח ב-7.10?
אני תוהה מה נחשב אנושי, כי אלימות זה חלק מלהיות בן אדם.
כמובן שהיה נחמד אם הכל היה נפתר בדרכי נועם, אבל בינתיים ממה שההיסטוריה מלמדת כל מנהיג (או כמעט כל מנהיג) שדגל בפייסנות מצא את דרכו לקבר מהר יותר מהמנהיג המיליטנטי יותר.

שמלת תחרה1

Well-known member
אני תוהה מה נחשב אנושי, כי אלימות זה חלק מלהיות בן אדם.
כמובן שהיה נחמד אם הכל היה נפתר בדרכי נועם, אבל בינתיים ממה שההיסטוריה מלמדת כל מנהיג (או כמעט כל מנהיג) שדגל בפייסנות מצא את דרכו לקבר מהר יותר מהמנהיג המיליטנטי יותר.
אנושי נחשב לשטח את מי שניסה להשמיד אותנו.

אבי בן 1231

Well-known member
:-): יש את האימרה הזו:"סקס,סמים ומלחמה תמיד מוכרים".
ואני דיברתי פעם עם ערבי שאמר לי "הייתי רוצה להלביש עליי חגורה עם פצצות ולהרוג עשרה אמריקאים"
כאשר שאלתי אותו מתי פגשת בפעם נאחרונה אמריקאי ומה עשו לא אמריקאים שאתה רוצה להרוג אותם, הוא בלע את הלשון.

ריקי זו אני

Well-known member
העולם בנוי מאין ספור תרבויות ותתי תרבות, כולל שינויים כאלה ואחרים במה שמכונה בפינו 'תרבות'... ומאחר וכך הוא הרי
שיש תרבויות שנוהגות תרבותית ככה ולעומתן ישנן אחרות שנוהגות בדיוק להפך...
למשל תרבויות באירופה ואמריקה הצפונית, נוהגות הנשים הצנועות והחסודות ללבוש בגדים שאינן חושפות את השדיים שלהן..., אפילו בתרבותנו (או חוסר תרבותנו) רב מכריע של הנשים/בנות עוטות עליהן חזיה...
לעומן מיליונים רבים של נשים בעולם, לבושן הוא כשפלג גופן העליון חשוף.
שמעתי פעם שאורח אצל הטסקימוסים יקבל חמום טבעי מאשת בעל הבית... או מבעלת הבית בעצמה. התיתכן סיטואציה דומה בסעודיה כמשל?
כמו ההבדלים בתרבויות כך ההבדלים בהבנת נטו והרע ומה שבינהם...
סרוב לשרת בצה"ל מסיבות פוליטיות... טוב או רע???
מוסרי או לא מוסרי???
ברור שהתשובות תהחנה מגוונות מאוד... כשכולנו כותבי עברית ודוברי עברית...

למעלה