לא אני אמרתי עכשיו אתם מודים בזה

שמאלני

New member
לא אני אמרתי עכשיו אתם מודים בזה

מישהו קרא היום מעריב? היום בעיתון הראשי של מעריב עמוד 5 מראים 7 חברי מרכז הליכוד עומדים עם שלט ענק ועל השלט כתוב,"אין בטחון עם אריאל שרון". מה תגידו על זה כל מה שאני כותב כאן כל הזמן אפילו חברי המרכז שלכם כותבים את זה ועוד בשלט ענקי מול משרד ראש הממשלה בירושלים.

Ergil

New member
איזה אידיוט

ושוב אני אומר לך מה שאמרתי קודם: הדעות שלנו הן שלנו ולא של מנהיגי הליכוד. ברור שאין בטחון. כל עוד הרשות הפלסטינית קיימת כמו שהיא עכשיו לעולם לא יהיה בטחון, לא משנה מיהו ראש הממשלה.

שמאלני

New member
מפגר

תשמע מפגר זה לא חשוב אם הרשות נמצאת או החמאס או התנזים. ראש הממשלה לא מביא לנו שלום הוא שקרן. הבנת מפגר?

ברצינות?

סוף סוף יש שמאלני שמודה באמת: כל ראשי הממשלה מהשמאל היו שקרנים. עובדה: הבטיחו שלום, ולא הביאו שלום. רק פיגועים ועוד פיגועים. ובכלל זה רבין... כמה עצוב. גם אחרי מותו לא נותנים לו מנוח, ועוד שמאלנים!! נראה אותך אומר את זה בקול רם: "רבין היה שקרן... פרס שקרן...אהוד ברק שקרן". אני מתחיל לראות שאתה לא כ"כ גרוע כמו שחשבתי. גם אני חושב שהם כולם היו שקרנים.

שמאלני

New member
כן צודק

רבין שיקר שלא הצליח להביא שלום כי רוצח בן זונה שימות ב"ה אם יש אלוהים רצח אותו. בגלל זה אין שלום. אם רבין לא היה נרצח היה שלום עם הסורים והיה שלום עם הסורים. היינו כל כך קרובים לזה אבל הרוצח הצליח במשימה שלו. אני רוצה לשמוע אותך אומר משהו על הימין מה אתה מצפה שאני אגיד על השמאל הם לא הרסו את מדינת ישראל כמו ביבי. כמה אתה מחמיא לביבי זה הורג אותי,רק תגיד לי אם ביבי היה כל כך טוב למה היה אז את שיא האבטלה? למה היה מיתון? למה הוא לא הגיע להסכם שלום? למה הוא לא הביא לנו בטחון והיו אצלו כן פיגועים? למה הוא הפסיד לברק ב-12%? אם זה ראש ממשלה טוב אני לא רוצה לדעת מה זה ראש ממשלה גרוע. העם ראה שאין מנהיג שמוביל את הממשלה הוא ראה שמי שעומד בראשו זה איש שקרן שלא יודע להנהיג מדינה. ובנוסף לזה הבן אדם שקרן כל השרים התפטרו מהממשלה שלו. אני רוצה שתודה ששרון עשה את טעות חיו שנכנס 40 ק"מ יותר ללבנון ושיקר את איש הנערץ עליך בגין ז"ל. ברק לפחות פעל למען השלום רבין כמעט השיג לנו שלום פרס עדין מנסה להגיע לשלום. אבל מה לעשות שיש לא נורמלים שלא רוצים שלום שרוצים להחריב את מדינת ישראל בטימטום שלהם.

למעלה