לא, אני לא רוצה סלקום

A Pig in a Cage

New member
לא, אני לא רוצה סלקום

וגם ממש לא מעניין אותי ה ADSL של בזק וכמה קלוריות יש בתפוזינה (לא יודע אם זה תפוזינה או לא, רק ראיתי מיץ תפוזים וסגרתי את זה). היתי פה רק 5 דקות וזה מאוד מעצבן. וחוץ מזה סיימתי היום מדרגה 2 מתוך 6, אם זה מענין מישהו, והגעתי למסקנה הדי מתבקשת שלשבת 13 שעות עבודה נטו מול המחשב זה לא ממש כיף (לפעמים יש לי תפיסה איטית טיפה). וזהו. אה, ולמי שלא יצא לראות את Vanilla Sky עדיין - אני ממליץ בחום. סרט יפה לאללה שהזכיר לי לפעמים את ממנטו (אבל רק ברעיונות, לא בקטעים). באמת כדאי, וחוץץ מזה יש שם שני שירים של רדיוהד (Everything In Its Right Place ו - IMBW) ואולי עוד אחד בסוף - לא הכרתי אותו אבל הוא נשמע מתאים להם. מישהו יודע? ודבר אחרון לסיום, מישהו ראה את הקליפ של LSP? אמור להיות כבר קליפ לזה ולשיר אחר ששכחתי כרגע, אז אם מישהו ראה שישתף זהו

my BEND

New member
אולי בכל זאת ?

יפה אתה מטפס לך בסולם אבל סלח לי על השאלה הבוטה -מה בדיוק אתה תעשה אם תסיים את הקורס? ולפי המעקב שלי על חדשות רדיוהד יצאה גירסה לא רשמית לLIKE SP אבל אני לא זוכר ובטח שלא יצא לי לראות.. כבר גילו לי את הסוף בסרט VS(לוקח את רוח הקיצורים הצבאית שלך צעד אחד הלאה).יוצאים כל מיני ספרים לאנשי הייטק איך לרפא ולהתמודד עם בעיות שחיקה בישיבה מול המסך(קצת מצחיק לא?) זהו.

A Pig in a Cage

New member
ממש הגבת לכל מה שאמרתי

יפה מאוד. אחרי הקורס אני אהיה תוכניתן בצבא (למה?? זאת כבר שאלה אחרת...). יש יחידות תיכנות בחיל הקשר (והמפורסמת שבהם היא הממר"ם), האויר, הים והמודיעין, ועוד כמה קטנות. אם תרצה עוד פרטים, רק תבקש. באימייל עדכון שקיבלתי מ FMA נאמר שיש קליפ לLSP ול- Pull Pulk Revolving Doors. לא אמרו שום דבר בקשר לרשמיות הקליפ, אבל אני מניח שהוא רשמי. VS זה קיצור שמור מראש של תוכניתנים, אז פעם הבאה תחשוב על משהו אחר!
ובלי קשר לעלילה, אני צריך לדעת אם מישהו ראה כדי להיות בטוח אם אחד השירים שם (לקראת הסוף) הוא של רדיוהד. וספרים כאלה נחמדים מאוד, אבל אני ספק אם הם מועילים במטר המרובע שיש לי שם...

my BEND

New member
איך התגובה הזאת?

ליציאה הבאה שלך- שמעתי על הממר"ם אבל בחומר פירסומי ולא מאנשים,אבל מה שכן אני אבקש פרטים עליו זה האימונים הגופניים של החניכים.. האם גם הפעם צה"ל החליט כמו במקרה של חניכי קורס טיס (לפחות פעם זה היה ככה)שהחניך הוא קודם כל לוחם וצריך להזיע בהתאם? VS זה גם קיצור גם לנגד (תום vs אד למשל) ככה שבאמת לא כדי.. אל תניח שהקליפ רשמי כי מעריצים אם התוכנות המתאימות יוצרים סרטונים לקליפים של רדיוהד כל הזמן וגם בליפים (ע"ע האתר lucky) אם כבר מדברים על פסי0קול עם רדיוהד... בקאזה יש המון תוצאות חיפוש של rh בשם BALLAD OF BILBO BAGGINS " -אימות ממישהו? נ.ב. מתנצל על הכפל הודעות בתגובה על ההודעה "אממ בערך" תקלה טכנית..(shit happens)

A Pig in a Cage

New member
מצויינת

קורס תיכנות וקורס טיס... מה ההבדלים... 1. הקורס שלי הוא קד"צ (קדם צבאי) בניגוד לטיס שמשולב עם הטירונות (נראה לי). 2. אצלנו כולם ג´ובניקים, ומן הסתם הכושר היחיד שאנחנו עושים זה שעתיים מקסימום של מד"ס בשבוע, שמסתכמות בריצה, פק"לים (שכיבות סמיכה וכפיפות בטן), מתיחות ומשחק כדור מדי פעם. אכן כושר קרבי מצוין. בקשר לקליפ:
A new Radiohead video has been made by Johnny Hardstaff for a combination of ´Pull/Pulk Revolving Doors´ and ´Like Spinning Plates´ from Amnesiac. More info and screenshots: http://www.mill.co.uk/search_articles.php?id=498 It has already been aired a couple times on Musique Plus (Quebec) on a show called Infoplus and should appear on other stations soon.​
(לקוח מרשימת התפוצה הרשמית של FollowMeAround.com) תסיק מזה מה שאתה מבין

my BEND

New member
עזרה בהסקת מסקנות מישהו?

אני וחבריי בגיל שבו הצבא רק קורץ לך ואנחנו למרות הרצון והעניין המשפחתי של הקרבי די רוצים עוד קצת זמן על אזרחי ולכן אני עוד לא מבין כל כך בקיצורים האלה אבל עזרת לי בערך.. אני חושב שיש אנשים שפשוט לא בוגרים מספיק נפשית בשביל צבא ולכן צריכים לקבל דחייה כדי להשלים את התבגרותם לפני שנותנים להם רובה ליד! כמו מישהו שאני מכיר עם נטיות אלימות במסווה של אי-שפיות זמנית... (go figure) לדעתי זה קליפ לא רשמי אבל הכל יכול להיות אם לא כותבים שהוא רשמי. דרך אגב אנחנו חבורת אינטלגנטים שנפגשים מדי פעם כדי לשחק בשמש 6 שעות רצוף משחק אלים מאוד ומהיר מאוד שדורש רפלקסים ובקיצור אנחנו כבר עכשיו הורגים את עצמנו בכושר גופני לכיף... ואתם די נהנים עם המשחקי כדור שלכם גם למרות שקיבלתי את הרושם שאתם קצת חננות (לא כולל אותך). תהנה

A Pig in a Cage

New member
תגובה

לא הבנתי בכלל מה רצית להביע בפיסקה הראשונה. מה הקשר לנשק? ולאזרחי? אני במסגרת צבאית מלאה, אם לא בדיוק הבנת את הכוונה שלי... ובקשר לחננות... ממש לא. בדיוק אתמול היתה מסיבת פורים לכל הקורסים, והיה בדיוק ההיפך ממה שאתה (ואני) מצפה מחבורת אנשים מחשבים...

*Jeane*

New member
כל הכבוד

(על מדרגה 2). ובהצלחה (למדרגות שיבואו עוד)! אגב לא ידעתי שיש לכם מדס"ים בכלל...

TalkShowHost

New member
VS

באמת אהבתם את ונילה סקיי ? אחד הסרטים המטומטמים שראיתי, בלי להעליב אף אף אחד מלבד את האינטילגנטציה של היוצרים. על ההתחלה הם הרגיזו אותי, כשהם משתמשים ברדיוהד כדי להראות שהכוכב שלהם הוא איכותי (תסמונת גלגל"צ, אם תרצו), כל הסרט הם מנסים לבלבל אותך ובמקום להשאיר אותך לחשוב קצת, ברבע השעה האחרונה הם פשוט באים ומסכמים את הסרט, כנראה שהיוצרים הצליחו לבלבל את עצמם יותר מאשר אותי. לגבי התוכניתן הצעיר, מלבד איחולי הצלחה, כדאי שתדע שהתקופה בבסמ"ח הולכת להיות התקופה הכי יפה בשירות שלך. מניסיון (קורס הפעלה). תנצל כל יום ילד.

A Pig in a Cage

New member
תראה

הסרט די נחמד, למרות שיש בו קטעים מעצבנים כמו אלה שציינת, הרעיון יפה ויש קטעים טובים. הוא לא הכי טוב שבעולם. השבוע היתה שבירת שגרה בקורס והראו לנו את ממנטו (פעם שנייה שראיתי), מה שמוכיח לי מי באמת המלך בסרטים האחרונים... התקופה הכי יפה? מוזר... אבל יכול להיות. לא הייתי משאר בחיים שיש פה עוד בסמ"חניק (לשעבר), גם לא מפעיל מחשב. איפה אתה עכשיו?

*Jeane*

New member
תתפלא

אבל אני לפעמים נמצאת בבסיס אחרי השעה הזו. חוצמזה מצאתי אותך.יום אחד , בחדר אוכל.

A Pig in a Cage

New member
היא יודעת שהיא תמיד מוזמנת

חוץ מזה שמסתבר שהיא יודעת מי אני, אז כבר יש לה יתרון (עוד נקודה למחשבה - אין לי מושג איך קוראים לה...) ואל תרד על האוכל בשלישות תומי, מסתבר שהוא נחשב לאחד הטובים בצבא. לי אין מושג, אני כל כך צעיר שלא אכלתי בשום מקום אחר... וכן, אמצע השבוע ואני בבית! איזה כיף לי... מי יתן וזה לא יהיה כל כך נדיר

למעלה