לא אשכח קרן

Zoharrr

New member
לא אשכח קרן

איך יכלת? האם תפיסת העולם שלך כל כך שונה משל כולם? את לא יודעת שלא עושים דברים כאלו לחברה הכי טובה? מסתבר שאת לא מי שחשבתי שאת... את ידעת כמה שאני אוהבת אותו ואני ידעתי שהוא רוצה לצאת איתך את אמרת אתמול בבוקר שאין סיכוי שמשהו יקרה ביניכם, שהוא לא הטיפוס שלך... ואני ביקשתי והתחננתי בפנייך שאם הוא יבקש לצאת איתך תגידי "לא" כי זה יפגע בי,את ידעת!!! אני אמרתי לך הכל!!! ואמרת לו "כן"... עוד אמרת שזה אגואיסטי מצידי לבקש שלא תצאו...הוצאת אותי כלבה... קרן, לפי קודים חברתיים ברורים כשהחברה הכי טובה שלך מאוהבת במישהו והוא מבקש לצאת איתך, אפילו שאת יודעת שלא יקרה ביניהם כלום את אמרוה להגיד "לא". אני מבינה איפה אני ברשימת סדר העדיפויות שלך... עכשיו את אולי מבינה למה אני כ"כ שונאת בנות??? למה אין לי הרבה חברות?? כי כל חברה שאי פעם היתה לי תקעה לי סכין בגב... ולא אני לא כועסת עליו, אני כועסת עליך כי זאת שאיכזבה אותי, לא הוא. ושלא תעזי לבקש שאני אעזור לך לברר מה את מרגישה כלפיו, כי זה לא המקום. ואני לא אוותר עליו אפילו לא בשבילך.הייתי נותנת 10 כמוך בשביל אחד כמוהו.הוא כזה מקסים ונהדר ומה לעשות שהוא לא רצה אותי, הוא רצה אותך אבל את היית צריכה להגיד "לא". אני אשאר ידידה שלו כי אני לא מוכנה להפסיד את זה, אותו... ואני אשאר חברה שלך למרות שלא מגיע לך חברה טובה כמוני.אבל סדר העדיפויות שלי ישתנה הוא בא לפנייך עכשיו וכשהוא יפגע בך, אני אהיה לצידו. אני מאחלת לך רק רע.... ואני לא מבינה איך אני עדיין אוהבת אותך.... הוא כל מה שאי פעם רציתי, לפחות היית נותנת לי זמן לשכוח ולהירגע ואז מכניסה אותי לזה... משולש אהבה שאני הצלע המיותרת בו.... אני כבר יומיים בוכה ולא מצליחה להפסיק...לא יודעת על מה אני בוכה, עלייך או עליו? אלוהים... ידעתי שצדקתי, אסור להתעסק עם אהבה...כבר נכוויתי ואני חוזרת ונוגעת באש שוב...טיפשהההההה.... וכבר הייתי שם...החברה הכי טובה שלוקחת את מי שרציתי ואת ידעת כמה נפגעתי שזה קרה פעם ועשית לי את זה.... ואתה..אמרתי לך שאני מפחדת ממערכות יחסים כי אני תמיד נפגעת והבטחת שלא תפגע בי...הפרת הבטחה... אני רוצה למות. לחפש את הכביש המהיר הקרוב ולחכות למשאית שתבוא ותדרוס אותי...

a s t r o

New member
את שמה לב מה אתה עושה?

החברה שלך רוצה מאוד תילד הזה ואת רוצה לדפוק קשר אחר כי הקשר שלך לא הצליח

שייירן

New member
זה לא קשור- היא לא קיימה הבטחה

היא אמרה לה שלא ייקרה ביניהם כלום והיא כן גרמה למשהו לקרות- יכול להיות שאולי הם כן צריכים להיות יחד ויכול להיות שלא. אבל מה שבטוח זה שאם הן חברות הכי טובות היא חייבת לספר לחברה הכי טובה שלה שהיא רוצה אותו. אני עדיין חושבת שבתור חברה הכי טובה ואחת שלא אוהבת (או אולי דלוקה) את אותו הבחור קרן הייתה צריכה להתחשב בחברתה

Zoharrr

New member
אני שמה לב

והיא הזונה פה ולא אני. אני זאת שמכירה אותו חצי שנה ומאוהבת בו מעל הראש.אני יודעת שהוא רוצה אותה אבל היא בכלל לא יודעת מה היא רוצה... היא מתלהבת ממנו כ"כ כי עד עכשיו היא חיה בבועה עם אותם אנשים ומתרגשת כי היא פגשה מישהו חדש.... היא צריכה לחשוב קודם על זה שהיא פוגעת בי. היא יודעת את זה שאני נפגעת ולא אכפת לה.

טוב ככה...

דבר ראשון, תבטיחי לי שאת שוכחת מהרעיון של הכביש המהיר עכשיו. בעצם, תשכחי ממנו לפני 5 דקות. שכחת? יופי. החיים לא נגמרו באהבה נכזבת, או בחברה בוגדנית. דבר שני.. חברות זה לדעת לוותר. היא אכן יצאה כלבה, כי היא בגדה באמון שלך, ולא ויתרה על מי שאהבת.. מצד שני, גם את היית צריכה לוותר. האושר של החברה הכי טובה שלך צריך לעמוד בראש סדר העדיפויות שלך. זה יכול לבוא בצורה של ויתור, או בצורה תחרותית (חשבתן פעם לתת לו לבחור?...) אבל בכל מקרה, לא לריב! חברים יבואו וילכו, והחברות הכי טובות יישארו איתך לנגב לך את הדמעות. אל תריבו, אל תבגדו אחת בשניה, אל תעמדו אחת בדרך של השניה, אל תתנו לגבר להיכנס ביניכן, ולא משנה מה, תמיד תישארו ביחד, כי בעיקר עכשיו, החיים קשים, ואת לא רוצה לעבור אותם לבד. זהו.

קודם כל תרגעי..

ילדה הכל קיצוני אצלך. חברה פגעה בך- את שונאת בנות. נפגעת מבחור- אסור להתעסק עם אהבה. את רוצה למות בגלל בחור?!? זוהר.. את תשנאי שאני אגיד לך את זה אבל את *רק* בת חמש עשרה. התגובות שלך נורא אימפולסיביות. תאמיני או לא, את לא הראשונה, וגם לא האחרונה שחוותה אהבה נכזבת. תפסיקי לרחם על עצמך, זה לא מועיל הרבה למצב שלך.. אנשים עברו את זה לפנייך ותהיי בטוחה שהם שרדו.. תהיי בטוחה שהוא לא הבחור היחיד שתאהבי בחיים שלך. זוהר, תביני שבחיים לא הכל שחור או לבן. תפסיקו להאשים את כולם. זה שקרן אמרה לך שהוא לא הטיפוס שלה, ובסוף היא יצאה איתו, לא הופך אותה לשקרנית צבועה, דברים משתנים, הראייה של אנשים משתנת. שבועיים לפני שאני וקובי נעשנו חברים, אמרתי שאין מצב בחיים שיקרה משהו. עכשיו אנחנו כמעט חמישה חודשים ביחד. דברים כאלה קורים. וגם אותו בחור לא אשם בכלום. את מאשימה אותו שהוא פגע בך, אבל מה בסה"כ הוא עשה? לא היה מעוניין. מי מאיתנו לא היה במצב שמישהו רוצה אותו והוא לא מעוניין? לפי ההתייחסות שלך, כולנו זונות ומאנייקים. זוהר תסלחי לקרן, היא לא עשתה לך כלום. את רצית מישהו, וגם היא רצתה אותו. אז במקרה את רצית אותו קודם, אז מה? בדברים האלה אין זכות ראשונים. הוא בחר בה וזה זכותו, וזכותה להסכים. ואם יהיה להם טוב ביחד, את צריכה להשלים עם זה. לא לחשוב שאם את לא מצאת אהבה אז שניהם צריכים להישאר בודדים כדי שאת תרגישי יותר טוב. את אומרת שקרן לא חשבה על הצד שלך, אבל גם את כאן לא חושבת על הצד שלה. ותפסיקי עם כל המרירות הזאת כלפי שניהם. את תפסידי את שניהם בסוף, אותו כידיד ואותה כחברה הכי טובה שלך. ואת תישארי בלי כלום. אם את מגדירה אותה כחברה הכי טובה שלך, כנראה שהיא לא זכתה בתואר הזה סתם, זה אומר שעברתם הרבה דברים ביחד. אל תשכחי לה את זה.

Zoharrr

New member
תודה...

על זה עליתי כבר אתמול... וסלחתי לה והכל יהיה בסדר מתישהו... אני רק מקווה שאני אפסיק לרצות אותו כי אני לא רוצה להיות בעמדה הזאת... אני לא מוכנה להפסיד את שניהם והם כבר יודעים את זה...

king kazabubu

New member
אוקיי... תנשמי עמוק ותקראי

מה שאני כותב בא ממקום עמוק מאוד בתוכי שאיפשהו בשנתיים האחרונות רק הדחקתי והדחקתי. אני אגיד שני דברים... מראש אני אומר לך, מצד אחד אני מבין אותך, מבין את הכאב שלך ומבין כמה זה מכעיס ופוגע מצד שני אני מבין את חברה שלך ואני איפשהו גם מסכים עם מה שהיא עשתה... ככה... את אוהבת מישהו... זה מצוין.. כיף והכל עשר. הוא רוצה לצאת עם מישהי. זה לא עניינך עם מי הוא רוצה לצאת או לא. זו בחירה שלו. אם הוא היה יוצא עם מישהי באקראי זה לא היה משנה לך. סביר להניח שהיית מתאכזבת ואפילו שונאת אותה במקום כלשהו. אבל זה בגלל קנאה וזהו. המצב שונה... זו לא סתם מישהי, זו חברה טובה שלך. שגם כנראה מרגישה משהו כלפיו. אז נכון, היא החברה הכי טובה שלך. ונכון, יש קוד חברתי שאומר שלא מתעסקים עם הבן זוג של החבר הכי טוב. אבל אתם עדיין לא זוג. מה שהופך אותו למן תחרות כזו בין שתיכן. זה מצב קשה.. אבל ככה זה. זה שאת אוהבת אותו לא אמור להפוך אותו ללא נגיש לכל החברות שלך. תחשבי על זה בהגיון... אם את היית בצד השני... אם היית רוצה מישהו, מסתכלת עליו וחושקת בו הרבה זמן, ואז יום אחד היית לוקחת את עצמך בידיים, ניגשת אליו ומזמינה אותו לצאת... ואז היית שומעת כזו תשובה... "אני רוצה מאוד לצאת איתך אבל אני לא יכול כי החבר הכי טוב שלי (שאין לך משהו כלפיו, הוא סתם ידיד) גם רוצה אותך. אז אני לא יכול..." אני צופה את התשובה שלך... את תעני "הייתי מקבלת את זה". ברור שהיית מקבלת את זה... איזה ברירה יש לך? להגיד לו לא? שאת לא מוכנה? מה? אז היית מתעצבנת בלב. ואיפשהו זה היה מרגיז אותך מאוד. וזה בדיוק המצב שהוא נמצא... הוא לא בקשר ריגשי איתך ולכן אין לו שום מחויבות ריגשית אלייך. תאמיני לי, אני הייתי במצב קשה יותר... במקרה שלי החבר הכי טוב שלי וחברה שלי (היינו יחד שנתיים וחצי כמעט) הפכו לזוג... אני מבין את הכאב, הזעם השנאה והכעס שיש לך בלב ואני יודע מה זה לבכות ימים על גבי ימים. נסי להבין שהיא לא עשתה את זה כדי לפגוע בך.. היא עשתה את זה כי היא גם רוצה אותו... חבל רק שהיא הבטיחה שהיא לא תסכים לצאת איתו.. זה באמת חבל... הכאב יעבור.. את תתגברי... יהיה בסדר.

כולכם צודקים

אבל נראה לי שקצת פספסנו את הנקודה שלה היא לא דיברה על הבחור, או על עצמה... הנושא פה הוא החברה, שהפרה את האמון שהיא נתנה בה.. אין ספק שהיא לא בסדר, לקחת מישהו שחברה רוצה זאת הפרה ברורה של חוק לא כתוב בכל חברות בין בנים או בנות
זה קרה כבר, אין לך מה לעשות, ובטח שלא לפגוע בעצמך מה שנותר לך עכשיו זה ללמוד את הלקחים : 1)היא לא חברה אמיתית 2)הוא לא שווה אותך מקווה שהמצב ישתפר- ומהר

בשלולית

New member
זוהר מותק...

אני ממש לא יודעת מה נותר לי להוסיף... שמעתי את הסיפור הזה כבר ממך באותו יום ואמרתי לך את כל מה שאני חושבת... ואגב אני מאוד מסכימה עם הדברים שאמרה דקלה (?) - חברה של קובי (זהו)....

Jicotia

New member
במקום חברתך ...

אני מדמיינת מצב דומה בו אני נמצאת במקומה של חברתך ואני חושבת שהייתי בדילמה רצינית . אולי אפילו הייתי עושה את אותו הדבר .! זה נכון כל מה שאנשים אמרו פה לגבי קודים מוסכמים בין חברות ( או חברים) אבל - האם אני הולכת לוותר על קשר שאני רוצה (ויש לו סיכוי ויש הבעת עניין מכיוון שני הצדדים) בגלל שחברה שלי שמה עליו עין
לדעתי , במידה מסוימת זה אגואיסטי מצידך לבקש ממנה לא לעשות זאת . ! לדעתי זהו עוול לא לתת לשני אנשים שמעוניינים אחד בשני לא למשש את אהבתם . ! אולי בהתנגדות שלך לקשר ביניהם את מונעת זיווג נהדר
שיתחתן , ויגדל ילדים לתפארת ? אין לדעת...
אני צופה את התגובות שיבואו ועיקרן יהיה בערך - " את לא חברה אמיתי" , ו- "את אגואיסטית בעצמך " אז אולי ... אבל ... אולי גם לא.... ואם תחשבו ותשימו את עצמכם במצב של החברה אני משוכנעת שתשקלו מחדש את דעתכם בנושא . אני אסיים ואומר שאני לא מצדיקה את המעשה של החברה.! הילה

Zoharrr

New member
והנה שכחתי כבר...

הם יצאו אתמול...התנשקו(בערך...עזבו...) היא החלטיה שזה לא זה והיא עכשיו בדרך אליו להגיד יפה תודה על אתמול אבל זה לא זה... ואני ידעתי... ועכשיו שוב אני במצב מביך מרגישה שהיא חברה שלי ואני צריכה לעמוד לצידה אבל מהצד השני הוא ידיד כל כך טוב והוא הולך להיות כ"כ פגוע.... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף ידעתי שהיא תפגע בו בסוף.... לא נורא.... יהיה טוב!

למעלה