לא אתאבד כל עוד אימי בחיים!

nachum66

New member
לא אתאבד כל עוד אימי בחיים!

כיצד להתאבד לאחר מות אימי?

אולי עד אז תשנה את דעתך..

טוב, אני קצת צינית, כי צורת השאלה שלך פשוט פרובוקטיבית. בכל אופן, ראיתי ששאלת את אותה שאלה לפחות בעוד 5 פורומים שונים. אולי ייצא לך מזה סקר מעניין.

nachum66

New member
באף פורום לא קיבלתי תשובה!

השאלה אינה פרובוקטיבית כתבתי אותה במספר פורומים כדי לקבל תשובה!

nachum66

New member
באף פורום לא קיבלתי תשובה!

השאלה אינה פרובוקטיבית כתבתי אותה במספר פורומים כדי לקבל תשובה!

yogi ili

New member
בוא נתחיל מזה

שאתה לא יכול לדרוש תשובה, בטח ובטח לא איך למות. הסתכל על השאלה שלך ותבין שהיא לא רגילה. אין לי מושג איך לעזור לך אבל זה פורום מקסים שמדבר על "מעבר" ואולי זה מה שאתה מחפש "מעבר לקיים" - המוות., (לא שהפורום עוסק במוות חלילה) אני סבורה שכדאי לך ללכת לטיפול פסיכולוגי, אני ממש לא אומרת את זה בציניות, טיפול מאוד עוזר. בהצלחה.

יוגי לי ענתה לך תשובה מקסימה

זה פורום שעוסק ב-מעבר. עוסק במה שגורם לנו להוציא משפטים כמו מה שכתבת למעלה. אם אתה רוצה להבין למה אתה מרגיש ככה, או מה מביא אותך לתלות כזו באמא שלך, אתה מוזמן לעשות זאת איתנו (כמובן, שזה לא תחליף לטיפול מקצועי).

setonr

New member
לנחום שמרגיש במבוך ומבקש עזרה-

אני פונה אליך כגבר לגבר. אולי דברי יהיו קצת פחות מעודדים אבל דע לך שאחים לסבל יודעים לדבר ,תאחלס" ואקוה שכך יהיה. בחור שעובד ומתקרב ל40 לא יכול להשבר מהר. החיים לא ניתנו לנו כדי שנזלזל בערכם. אתה במיוחד ששונא הרג בכל מובן שהוא יודע זאת. אמא שלך בדרך הטבע מגוננת,אבל אתה צריך לצאת באמת לחיים האמיתיים על כל המשתמע. דע לך שימי שנות ה60 חלפו,והססמא "עשו אהבה ולא מלחמה" פסו מהעולם. יקירי עליך להתחזק. קבל הטוב והרע שמזמנים לנו החיים, אולי תקבל פרופורציה מסבלות אחרים, ותגלה שמצבך קשה מאוד אךזה לא ישבור אותך...

למעלה