לא אתם לא מבינים איזה להיטים

לא אתם לא מבינים איזה להיטים

לא אתם לא מבינים איזה להיטים הנרוש הכין לשרה (שרית חדד) הבחור פשוט מכונת להיטים!!! אני כל היום מזמזמת... וגם אקטי מזנזנת

למה תפוז לא העלו אייקון של מופלטה?

שנפנטז קצת

ואיי אני מת לישמוע כבר...../images/Emo220.gif

שיצא כבר חחחחחחחח
נוגה אולי תכבדי אותנו באיזה טעימה של שיר חח פליזזזזזזזזז !

maor ravid

New member
אין ספק מכונת להיטים! מחכה לשמוע

אין על שרה ועל הנרי השילוב הכי טוב לדעתי (כמובן גם ניקה) אבל היא מבצעת את השירים שלו מדהים...

לגבי הנרי \ שרית

חברים, אכן שמעתי אצל הנרי כמה שירים שיהיו להיטים בוודאות! אין לי אפשרות לתת שום "טעימה" השירים עדיין בשלב של הקלטות (אחרונות) אני רק יכולה להבטיח שההמתנה משתלמת... ולפי מה ששמעתי האלבום הבא של שרית הולך להיות בין הטובים ביותר! הנרי כמו תמיד כותב ומלחין לשרית בצורה מושלמת ממש "תופר" את התוכן והמנגינה שיתאימו לה בול! רמז: הכינו עצמכם לרקוד... ולהתרגש...

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

הנרי הוא זה שרשם את 'זה ששומר עליי' ????

maor ravid

New member
ממ לא נראה לי שהוא כתב אבל...

אם היא אמרה לו אז כן כמו עם השיר "מיס מיוזיק" היא אמרה לו רק ת'שם של השיר והוא כתב לה אין עליו הוא גאון מוזיקלי!!! מת כבר לשמוע את האלבום שלה דרך אגב יש לו תאריך?

אומרים שהוא יצא במאי...

אחד מפורום שרית חדד אמר שהוא שמע שהשדרן ב 'רשת גימל ' אמר שאבי גואטה (המנהל של שרית) אמר לו שהוא ייצא בל"ג בעומר....והסינגל ייצא בימים הקרובים...(ככה השדרן אמר).. אההה...ובהופעה בזאפה של שרית ביום שבת היא תשיר את השיר "זה ששומר עלי"......

שרה חמודה ויש לה שירים טובים , אבל..

היא פשוט לא מענינת...אישיות אנמית לחלוטין , חסרת כל ענין. תוחזר ניקה מלונדון לאלתר !

ההשוואה בין שרה לניקה מיותרת

זה לא שאלה בכלל... כל אחת והסגנון שלה ל כ ו ל ן יש מקום!

שמעתי... האזנתי...

האזנתי לשני שירים מעלפים לאלבום (להיטים בטוחים) ועוד אחד ל... (אי אפשר לגלות עדיין)

למעלה