לא אתם פשוט לא מאמינים!!!!!

CharmedRulez

New member
לא אתם פשוט לא מאמינים!!!!!

הולי ילדה בן שלישי!!!! אתם קולטים? מישהו ידע שהיא בהיריון בכלל?! אז זהו שב26 במאי היא ילדה בניתוח קיסרי (חירום) בן שלישי אותו הסתירה מהתקשורת בגלל שזה היה היריון בסיכון גבוה! וואי אני פשוט בשוק שהיא הסתירה את זה ממני... לא יאומן! בכל מקרה לתינוק החדש קוראים קלי-ג'יימס דונוהו (מה הקטע עם שמות אמצעיים?) והוא אח נוסף (שלישי!) לפינלי-ארתור וריילי-אדוורד. הולי אומרת: "לא הרגשנו נוח לבוא בהצהרות עד שכולם יהיו בבית בריאים ועכשיו זה הזמן לחגוג. אני עכשיו אמא לשלושה בנים, אלך לישון!"
איזה חמודה היא. אני פשוט בשוק שהיא הייתה בהיריון ו-9 חודשים הסתירה את זה ! אתם קולטים שפינלי בן 5 כבר?! לא יאומן!

Natali Milano

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif אני בשוקקק איך היא הצליחה להסתיר ??

אני בשוק מזה? טוב העיקר שעכשיו הכל בסדר איתה ועם הילד הטרי
הרבה מזל טוב הוליייי ואליסה? תלמדי משו מהחברה שלך ויאללה שיהיה לך תינוק מושלם כמוך
תודה דוד

always be me mc

New member
יאללה יאללה תני לפרגן לך קצת ../images/Emo8.gif

נכון או לא נכון זה אני לא יודעת אבל אני רוצה לפרגן

always be me mc

New member
ואי אין לך מושג מה עשית לי!!!

ככה לגרום לי לחשוב שאליסה נפרדה מארוסה?!? שאליסה גילתה שהיא לסבית ולהכניס אותי למתח רק כדי שבסוף אני אפתח את ההודעה ואגלה שהולי יולדת?!
This is wrong, very wrong
המ והאמת אני לא בשוק גדול מזה שהולי ילדה. לא ראיתי תמונות שלה כבר שנה בערך אבל ממה שאני זוכרת היא ובעלה מאושרים אז למה שוק? זו יותר הפתעה נעימה בשבילי
(אבל אני יכולה להבין מאיפה אתה בא.. אתה עוקב אחריה וכלום כלום כלום פתאום שלום יש לי עוד ילד!
אז אוקי מבינה שלך זה שוק אבל לי זה לא) אניוואי למרות שאני לא תומכת בשמות המוזרים שהיא נותנת להם
אני כן מאחלת לה הרבה אושר, הצלחה וכמובן בריאות!!

always be me mc

New member
ככה להרוס את החלום? ../images/Emo7.gif

תתבייש!
ואותך ואת נטלי זה הכניס לשוק אבל אותי לא. סורי אבל זה ממש לא(טוב מה אתה רוצה? אני גם עובדת במעון ורגילה שנשים יולדות את הילד 3,4,5 ומשאירות אצלי ) ושוב שיהיה במזל טוב להולי
ודוד אתה אומר שוק אני אומרת שוקיים

CharmedRulez

New member
ברור שיהיה לה מזל טוב!

אני בשוק בגלל שהיא פשוט הסתירה את זה! מכולם! מכולם!

Natali Milano

New member
אתה צודק לגמרי

אבל אני די מצדיקה אותה היא רצתה שהכל יהיה בסדר ואז להודיע

CharmedRulez

New member
ברור.

אז שלחתי מהטוויטר של יערה הודעה לאליסה (2 הודעות) והודעה לאמא שלה והן שתיהן לא ענו לי אם הן ידעו או מזל טוב או כלום!

always be me mc

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סורי אבל פשוט מצחיק ומקסים אותי שאת מגיבה בשבילי למרות שאין לך מושג מי זו הולי

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif../images/Emo46.gif אני שוקלת להיעלב!

הולי הייתה אישתי למשך כל תקופת התיכון! הייתי הולכת ומספרת לכל העולם שאני ופייפר נשואות. מה גם שימי שני (ואז חמישי ואז שלישי) היו קדושים מבחינתי. היה לנו ערב מכושפות ומי שיעז להפריע לי ולרומן הטלוויזיוני שלי עם פייפר
דמו בראשו!

always be me mc

New member
עד שתסיימי לשקול עונה 9 של איידול תעלה../images/Emo3.gif

ו-ואללה? כל כך קרובות? לא ידעתי
(או שכן ושכחתי *בועטת בעצמי*) נייס, הולי באמת הייתה שווה אבל מבחינתי אליסה תמיד טיפה יותר
(וטמבלונה אם תבואי לירושלים נוכל לראות ביחד עונות 1-2-3-4-5-8 כמה פרקים מעונות 6 ו-7 אבל לאאא אף אחד לא רוצה לבוא לראות איתי נראה לי החרדים מפחידים את כולם חח) המ איפה הייתי? אז יפה יפה לך חבל שהנישואין שלכן התפרקו והיא נהייתה סטרייטית

LeAnnDylan

Well-known member
יש לה עדין פינה לאסביט חמה בליבה עבורי ../images/Emo23.gif

ואגב בדיוק סיימתי להוריד את כל העונות והתחלתי לצפות מההתחלה! עכשיו אני בהחלט חייבת להיפגש איתך ולראות מההתחלה עם עוד מישהו מכור
אגב אליסה אכן שווה אין וויכוח על זה. למעשה מבחינתי כל ה-4 שוות בטירוף (ודוד ירביץ לי בטח גם את אבל כן אפילו פייג') ובדיוק ראיתי אצל בת דודה שלי ב-VOD פרקים ישנים של בוורלי והבנתי שפרו גם עם גזרה עד הלב ושיער ג'יפה תמיד תהיה הכי יפה
אבל ליבי שמור לפייפר!

למעלה