לא בא לי לנצל"ש

Incomplete Girl

New member
לא בא לי לנצל"ש ../images/Emo14.gif

נה נה בננה
אממ..ראש1:
כרגיל,שום כתבה על הבויז אבל! והנה האבל היפה, כתבו בפופקורן אייטם על זה שאלכס אמר שאינקומפליט בחר אותם וכו'.מוזר שבאותו ראיון הוא אמר שאחד מהם שכח את קלטת הדמו במלון וככה השיר דלף,אבל שיהיה. להלן הציטוט האחרון שלהם:"צפו לסקירה ענקית על הבקסטריט בויז בשבועות הקרובים." מחכים.
הם גם עשו כתבה על הדיסקים שיעשו לנו את הקיץ או משו, וכתבו גם על אינקומפליט+שמו את התמונה הזו
אממ..אני לא רוצה לצטט בשביל לא להכעיס פה אנשים
אבל הכי הרגיז אותי זה שהם כתבו בסוף:"אה וקווין-ד"ד לנכדים".תמותו. אין לו עוד ילדים בכלל.
אה ומישי כתבה להם מכתב והם פרסמו אותו כמובן,וענו לה
היא כתבה בקשר לזה שהם כתבו על ניק שהוא פרחח וכאלה
נמ..לא חשוב

Incomplete Girl

New member
אוי ושכחתי ../images/Emo14.gif

הם גם כתבו על ג'ואי ולאנס מאנסינק.ואת זה אני אצטט כי זה ממש מצחיק: "מה עובד על חברי אנסינק לאחד האיחוד של הבקסטריט בויז? "בהחלט יש מצב שאנסינק תחזור בעתיד"[ממש
], סיפר ג'ואי פאטון. "לא נפרדנו כי שנאנו אחת את השני,פשוט רצינו לקחת הפסקה אחד מהשני לאחר 7 שנים של עבודה רצופה"[מישו אמר העתק ראיון של הבויז?] גם לאנס באס אופטימי:"זה יכול לקרות בעוד חמש שנים או בעוד שנה,אבל בהחלט נחזור לעשות מוזיקה.אני שמח שהבויז חזרו ונפטרו מתדמית להקת הבנים. אני חולה על הסינגל החדש שלהם 'אינקומפליט'. הוא נותן לי תקווה והשראה לאלבום חדש משלנו"[אוח איזה עלוב]. עכשיו רק צריך לבדוק אם יש לג'סטין איזו שעה פנויה בלוח הזמנים הצפוף שלו." אין תגובה.
!

Shiri from the block

Active member
כן פירסמו את זה בנוט לייק יו כבר לפני שבועיים בערך. וזה לא הדבר היחיד שהם חיקו אותם...

../images/Emo108.gifעהעהעה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

אלכס! גופייה! ורודה!
שיער ארוך!!
תודה שני

efratushh

New member
הזכרת לי משו!!

קווין אמר שהוא וכרסטין מתכננים להקים את המשפחה שלהם אחרי שהם יסיימו עם הדיסק!! נכון שזה רחוק, אבל זה עדיין מרגש!!! קווין יהיה אבאאאאאאאא

למעלה