לא בא לי לשמוע-יש 3 גרסאות? יותר???

לא בא לי לשמוע-יש 3 גרסאות? יותר???

כולנו מכירים את השיר המקסים שגם שירת בגאווה בתור שיר הנושא של הסדרה "המופע של סטיב" ויצא לי לשמוע מספר גרסאות שלו וזה מוזר לי קצת: הגרסא שנראית לי הכי רשמית שבה באמצע יש קטע סולו של חליל, גרסא אחרת שבה אותו סולו של החליל מבוצע על ידי הכלי מיתר בשיר! וגרסא שלישית ששמעתי פעם רק באתר של רשת ואני לא יכול למצוא אותה יותר ואותה אני מחפש: השורה האחרונה שונתה ל"אבל הוא המשיך רק בשביל התהילה" (או משהו בסגנון אל תתפסו אותי במילה) ובסוף הקטע שבד"כ מבוצע ע"י כלי המיתר בלבד - מבוצע ווקלית על ידי איתי גלוסקא ומיד מצטרפת כל הלהקה עם תוספת גיטרות דיסטורשן... מישהו יודע על מה אני מדבר? או היכן אפשר להשיג את הגרסא השלישית הזו?

1Reebok

New member
הגרסה השלישית הזאת, אאל"ט,

היא הגרסה שהם מבצעים בהופעות, וגם בבוטלג שמשדרים מדי פעם ברדיו אפשר לשמוע אותה.. מאיפה אפשר להשיג? כשאפרת תחליט להחזיר לי את הקלטת אני אנסה להעביר אותה למחשב

מה זה אאל"ט?

איך בהופעות אם כל הקולות בקטע הסופי הם של גלוסקא לדעתי (משמיעה לפני מלא זמן)? ומה זה בוטלג....? אני יכולה לעשות הקלטות ישירות מכל מקום רק איפה זה נמצא שאוכל לשמוע??? היום ברשת ג' בצהריים השמיעו את הגרסא ה"ראשונה" שבה הסולו הוא של החליל, הם סגרו שעה בדיוק, בין5 ל6 :) :) :)

1Reebok

New member
הקולות הם של שאר חברי הלהקה..

בוטלג זו הקלטה של להקה או אומן יחיד, שלא הופצה באופן מסחרי - כמו, לדוגמה, הקלטה של הופעה ששודרה ברדיו, אך לא הופצה באופן מסחרי.

אהה...

ואני מניח שאין סיכוי להשיג את הבוטלג הזה בשום מקום והוא מאוד נדיר, נכון? ואין דרך לדעת מתי הוא ישודר ברדיו אם כבר...?

RTur

New member
אממ..

יש את הביצוע מניצנים 2004 שיש בדיוידי של כפר המוסיקה שיצא אחרי זה..

../images/Emo46.gif

לעזאזל למה הייתה לי הרגשה אז שאני אצטרך את הDVD הזה ובכל זאת לא לחמתי כדי להשיג אותו?!

כמו שאמר אלון,

הגרסא השלישית היא גרסאת ההופעה. למרות שבהופעה אם זכרוני לא מטעה אותי הם לא משנים את השורה האחרונה, מה שאתה זוכר זה בטח משהו שהם עשו בשביל המופע של סטיב לערוץ 2 בהופעה.

לא,

פשוט את כל העניין עם שאיתי עושה את התפקיד הזה והם מלווים אותו ונוסף דיסטורשן באמת קורה והשורה הזאת לא.

זה זכור לי במדויק

אבל העמוד הזה כבר לא קיים ב"רשת" יותר אני ממש רוצה את הגרסא הזאת!!!

חחחח כן אתה צודק,

פשוט זה קרה רק בעמוד הזה ב"רשת". אני בעצמי זוכרת את זה אפילו. בהופעות קורה כל העסק הזה בלי השינוי שורה בסוף.

למעלה