לא בא לכם לפעמים?

hatzilonit

Member
מנהל
לפעמים בא לי "שיבוא לי". באמת.

אבל זה לא בא בכוח.
אם יום אחד "יבוא" - אני לא אגרש

p019

New member
ולי לקח כמעט שניה להבין בכלל את השאלה

וחשבתי שהתשובה של חצילונית היתה בדיחה.
אז אני יענה בכיוון של המחשבה הראשונה שהיתה לי ברגע הראשונה שקראתי את השאלה:
יש כל מיני דברים שבא לי לפעמים - לאחול עוגת שוקולד (במיוחד כשנמצאים בדיטה), להחליף ממשלה (טוב, זה לא לפעמים, זה כל הזמן).
האמת - שרוב הדברים שבא לי באם לי הרבה יותר מלפעמים.
חוץ מאולי לצאת לטייל.
כן, לצאת לטייל - זה דבר שבא לי לפעמים.

למה שיבוא?

בא לך לפתור אינטגרל של פונקציה גאוסית במרחב התלת מימדי?
איך לא בא לך?!! זה נראה לי ממש הזוי!

mymai1986

New member
לצערי לא

הלוואי שהיה בא לי
הלוואי שהייתי מבינה מה זה אומר "בא לי"

שמבול

New member
למה בעצם בא לך שיבוא לך?

אם זה בשביל הכיף תאמיני לי שלא חסר דברים כיפיים בעולם לא רק סקס. ואם זה בשביל לניות נורנאלי תאמיני לי שאת לא פחות נורמאלית מאף אחד אחרט בחיים. שלא יחנכו אותך שזה הדבר האידאלי בעולם...

mymai1986

New member
כי....

כיף זה יכול להיות נחמד, אבל זה לא העיקר
כן, להיות נורמלית בעניין הזה זה כן משהו שהייתי רוצה. אני יודעת ש"כל אחד מיוחד" ואני בסדר בדיוק כפי שאני ושיש לי הרבה דברים אחרים. אבל... בכל זאת, הייתי רוצה להכיר את ההרגשה הזו של "בא לי"
הייתי רוצה לדעת איך זה מרגיש, משהו שרוב בני האדם מכירים ואני לא.
זה כמו שמישהו לא יכול להכיר את הטעם של שוקולד. כל האנשים בעולם מתים על זה, זה דבר נפלא, זה כיף לא נורמלי, זה גורם לך להרגיש כל כך טוב, זה מחבר בין אנשים כשיושבים ביחד וטועמים את המעדן הזה - אבל אתה לא יכול לטעום את זה, לא יכול להבין את זה (לא יודעת אם זו השוואה כל כך טובה אבל זה מה שיצא לי)
ובנוסף להרגשה הזו יש את העניין של החיבור והזוגיות שאני מרגישה שיש לי נחיתות (disadvantage) בגלל שה"בא לי" הוא חלק גדול ממה שיוצר זוגיות ולי אין את זה.

שמבול

New member
את לא מרגישה אחוות א-מיניות איתנו?

וחוץ מזה את בטוחה שזה יותר טוב שיש משיכה למין? את יודעת כמה צרות מיותרות זה יוצר? אולי באמת יותר כדאי להיות קרוב אלינו.

mymai1986

New member
לא מרגישה אחווה.

לא. הייתי מעדיפה להרגיש שייכת לרוב העולם.
אני שמחה שקיימת הקבוצה הזו ונחמד לי לדבר עם אנשים שמבינים אותי, אבל האם הייתי בוחרת בזה? לא.
וכן, יותר טוב צרות שיש לכולם מאשר צרות שיש ל1% מהאוכלוסיה

שמבול

New member
מה היית אומרת להומו שרוצה להיות סטרייט?

למרות שזה לא בדיוק אותו דבר אני מעריך שהיית אומרת לו להיות שמח איך שהוא.

אני לא חושב שלהיות א-מיני זה כל כך נורא בסך הכול.

mymai1986

New member
זה בדיוק כמו הומו שרוצה להיות סטרייט

לא הייתי אומרת לו להיות שמח איך שהוא.
בדיוק כי אני במקום הזה ומבינה אותו, שכן, הייתי מעדיפה להיות מינית כמו שהוא היה מעדיף להיות סטרייט.
ואני כן חושבת שזה די נורא. אני משלימה עם זה. כבר שנים, אבל אם היו אומרים לי שמחר אני מינית, הייתי לוקחת.

שמבול

New member
אם כך לפי דעתי...

את צריכה לחשוב מה יותר טוב לך. להיות מדוכאת ממה שאת לא או לחשוב שאת אחלה בדיוק כמו שאת.

את יודעת

יש הבדל בין לחכות שמישהו יביא לך את השינוי על מגש של כסף, לבין לעבוד בשביל השינוי.
רוב השינויים החשובים בחיים שלנו, ולא רק נטיות מיניות, זה לעבוד ולהשקיע.

"אין דבר העומד בפני הרצון".
אם לא טוב לך המצב הנוכחי - תעבדי לשנות. אל תחפשי שמישהו יעשה בשבילך את העבודה. תחושות ורגשות אינן באות מבחוץ, אלא רק מבפנים.
ואם מפריע לך שמשהו "חסר בך" יחסית לנורמה, אז יש מספיק אנשי מקצוע שיכולים לעזור לך לעבוד ולהכיר את עצמך באמת (ואני מדברת על כאלו שיודעים ומכירים א-מיניות) ואולי יעזרו לך להגיע למקומות שלא הכרת ולא ידעת על קיומם שיפתחו בפניך את דלת עולם המיניות.

הערה חשובה: לעולם אל תעשי משהו שאינך רוצה לעשות באמת (!!!!)

דבר אחרון:
גם אם לא תצליחי לשנות, לפחות תחיי בידיעה שניסית.

בהצלחה

למעלה