לא בבית ציפרי..

THE WIZARD 55

New member
לא בבית ציפרי..

ועלה על דעתי שאולי אין ברירה אלא לבחור בחזרה באופציה הזאת של לקרוא לכוח חיצוני שישלוט פה על האזור, ובמקום כל הליימעכים המושחתים שקוראים לעצמם שרים של ממשלת ישראל ושל הרשות הפלשתינית והחמאס, ישלטו על המקום הזה באי כוח מאירופה, כמו שקורה שכאשר חברה פושטת רגל וממנים לה כונס נכסים. אני באמת ובתמים לא חושב שזה מופרך. כי הרי בואו לא נשלה את עצמנו: הערבים לא יקבלו לעולם את נוכחותנו ככוח שולט. לעומת זאת לא תהיה להם שום בעיה לקבל אותנו לצדם כעם או כפרטים או כבעלי דת שונה משלהם, כשם עשו לאורך הדורות. ואם להאמין למה שכותבת ז'קלין כהנוב, ומה שמספרת ההיסטוריה, בסך הכל היהודים לא סבלו אף פעם באופן רציני בתוך עולם התרבות הערבית. מאמר שבטח כולכם תאהבו מאת בני ציפר..

respecta1

New member
מצחיק חביב ובדרך גם לא יקרה ולא צריך לקרות

אפשר למגר טרור, אפשר להביא ביטחון, וגם אם לא.. זה לא סיבה לסגור ת'באסטה.

shm490

New member
מאין הוא יודע על כל הצרות האלו

מישיבה בית קפה בת"א ? כי מת"א זה נראה לא רע פה גני יהושע ופרק הירקון היו מלאים היום גם הנמל היה מפוצץ (באנשים לא בטילים) וחץ מזה איזה חמור ישלח לפה חילים ?

מוחמד5

New member
צודק

סיכום יפה של המאמר "או קיי. מה שהיה היה. אבל אחרי שהבנו את הרעיון של הגדרה עצמית וריבונות לאומית וכל הזבל הזה, הגיע הזמן להתבגר ולהכיר בעובדה שיש פשוט עמים שלא מסוגלים לסדר את ענייניהם המדיניים בעצמם, וכל כמה שלא יעשו שמיניות באוויר, זה לא יילך להם ובסוף הם יהרסו את עצמם ואת ארצם וסביבתם. אנחנו דוגמה מובהקת אחת לכך. הפלשתינאים הם דוגמה מובהקת שנייה." הכל בידיים של כולנו, רק אנחנו ורק אנחנו יכולים לשנות את המציאות.

THE WIZARD 55

New member
עוד כתבה, הפעם מאת גדעון לוי

שימו לב, לטרמינולוגיה שלו.. "הלב נקרע נוכח ההרג בישיבה" מרבית התלמידים שנהרגו בפיגוע היו דור שני של מתנחלים.

respecta1

New member
בן אדם עלוב..

אני זוכר איך הוא התראיין לסקיי ניוז אחרי הפיגוע, המראיינת הייתה יותר "אוהדת" ישראל ממנו.

מוחמד5

New member
אין לך מילים יותר יפות !!

תתוכח עם מה שהוא כותב מבלי ללכלך , או שאין במה להתווכח עם העובדות שהוא מביא!!

shm490

New member
יש הרבה מה להווכח עם גדעון לוי

אך בתאור שהוא מתאר את התפתחות היהדות הציונית מהמזרחי , המפדל ועד גוש אמונים והימין הקיצוני היא נכונה . עדיין לא ברור מי גרר את מי אם זה הימין המדיני (הליכוד של בגין ,והחלק הימני בעבודה )שרצה להקים ישובים כאידיאולוגיה ולנגח את ממשלת המערך או גוש אמונים את הממשלה . כוחם האלקטורלי מעולם לא היה רב וגם כיום הוא מועט . אבל הם חזקים באמונה ומוכנים להקרבה אם כי בגוש קטיף הם נשברו די מהר . מי צודק , הם או הרעיונות של לוי ימים יגידו .

asparagos

New member
בקלות

הוא אומר "בלי מפעל ההתנחלויות ייתכן שכבר היה שורר כאן שלום". הרי זה בולשיט, היתה מלחמה לפני ההתנחלויות, הסכסוך הוא לא על האדמה אלא על עצם קיום מדינה יהודית. ה"עם" הפלסטיני קם רק בגלל העובדה שיש מדינה יהודית, תחת שלטון ערבי אף אחד לא היה דורש זכויות או כל בבל"ת אחר... נגיד שמחר הפלסטינים מתעוררים מחר והיהודים התאדו והם חיים רק על הירח, אז הם יקימו מדינה? אז יהיה להם טוב? ברור שלא, החמאס ימשיך לשלוט בהם ולהשליט את הפירוש הקיצוני שלהם לאסלם, נשים, הומואים, לסביות, חילונים ידוכאו, כנסיות ישרפו, ערביי ישראל הנוצרים - אללא ירחמם, והחמא"ס כבר ימצא את מי להאשים, אמריקה, אירופה, לא חסר את מי להאשים בכל דבר. ועכשיו מחמד5, תנסה אתה להתווכח, אופס... שכחתי... אתה אדם עסוק מאד אין לך זמן בשבילי

מוחמד5

New member
../images/Emo10.gif

במקומך הייתי נזהר במילים אילו היה ואיליו לא היה, קח דוגמה ! אילו לא הייתה שואה האם הייתה קמה מדינה יהודית !!גם אחרי שקמה המספר היהודים שלא באו לגור בארץ יותר גבוה מאלה שגרים בה כעת. לגבי החמאס והוסוגיות שכתבת, איפה אתה חי !! אתה לא רואה את מה שש"ס והמפלגות החרדיות עשו רק בתקופה האחרונה,והחוקים שהם הצליחו להעביר בכנסת !! אני אכן עסוק, עסוק בבית, נהנה מכל רגע עם אשתי ובני .

respecta1

New member
מה אתה מנסה להגיד בזה?

"אילו לא הייתה שואה האם הייתה קמה מדינה יהודית !!" אכן, בגלל השואה העולם בכלל והיהודים בפרט הבינו שצריך מדינה לעם היהודי, אז מה אתה מנסה להגיד כאן?

מוחמד5

New member
אילו

לסבתא היו גלגלים. יש מציאות, צריך לחיות את המציאות,ולנצל אותה על מנת שכולםםםםםםם יחיו בשלום ובשלווה.

להיפך,מוחמד: אלמלא השואה היו באים יותר יהודים

רוב היהודים שנרצחו חיו במזרח אירופה וסבלו לא רק מעוני מחפיר, אלא גם מאנטישמיות חריפה. זה היה המאגר הגדול של היהודים לעלייה ובשבילם לפני הכל הוקמו התנועה הציונית והבית הלאומי בא"י. בפולין היתה הציונות הכוח הדומיננטי בין היהודים לפני השואה וגם בארצות אחרות כמו רומניה (מיליון יהודים לפני השואה). רק בפולין היו לפני המלחמה מיליון-מיליון וחצי מועמדים לעלייה ורק מדיניות הבריטים שנכנעו ללאומנות הערבית מנעה עלייה המונית. רק בגלל השמדת היהודים ע"י בעלי בריתם של הפלסטינים באירופה אנחנו היום בא"י פחות מ-6 מיליון יהודים במקום 15 מיליון. כניראה לא לימדו אותך בחוגים שאתה מסתובב בהם היסטוריה, אלא PALLYWOODOLOGY.

asparagos

New member
גם אני אוהב טאבולי, אבל לא את זה שאתה הכנת

פה... אנחנו מדברים על המצב של ישראל מול עזה/הרשות, אני אומר פשוט שהחמאס לא יסתפק בפחות משליטה על כל השטח ושלטון מוסלמי, ובמצב הזה יהיה חרא גם לערביי ישראל, במיוחד לנוצרים. אני מסתמך לא על ניחושים פרועים אלא פשוט על אמנת החמאס, הם בעצמם אומרים שזו מטרתם. וכן, אני רואה את החוקים שש"ס העבירו, ומפלגות חילוניות לגמרי תמכו בחוקים החשוכים האלה (אני אוהב פורנו). אני אישית מעדיף את שלטון ש"ס פי 1000 על שלטון חמאס וזאת בשל העובדה הפשוטה שש"ס עם כל ימי הביניים שלהם הם אינם רוצחים, הם פשוט פרימיטיבים והם לא מתערבים בענייני דתות אחרות.

respecta1

New member
אין כזה דבר, לא לכל בן אדם מגיע הזכות

שיתווכחו איתו, ברגע שאתה מתווכח עם בן אדם אתה מצהיר שדעותיו לגיטימיות מספיק בשביל שאפשר לנהל ויכוח איתן, ולא - יש דעות שהן אינן לגיטימיות.

למעלה