לא בדיוק...אבל בערך חדשה כאן...אז שלום לכולם. וניר, אתה...שמעתי שאתה בחור מקסים!
מ מיקה 31 New member 2/1/05 #1 לא בדיוק...אבל בערך חדשה כאן...אז שלום לכולם. וניר, אתה...שמעתי שאתה בחור מקסים!
R rabenir New member 2/1/05 #2 לא בדיוק...אבל בערך... היי מיקה, ברוכה הבאה ! לא בדיוק אבל בערך מה? ניר
R rabenir New member 2/1/05 #4 טוב אז.... ברוכה הבאה, לא בדיוק, אבל בערך. ואת, היכן נולד אצלך דויד ברוזה? ניר
ת תלתלית New member 2/1/05 #10 מותר לנחש איזה שיר? פעם חיזר אחריי בחור, שלא רציתי. הוא החליט לשיר לי. הוא שר את "בליבך", ונשביתי. יש לי הרגשה שיש בליבנו את אותו השיר.. כן?
מותר לנחש איזה שיר? פעם חיזר אחריי בחור, שלא רציתי. הוא החליט לשיר לי. הוא שר את "בליבך", ונשביתי. יש לי הרגשה שיש בליבנו את אותו השיר.. כן?
מ מיקה 31 New member 2/1/05 #11 תלתלית יקרה צר לי לאכזבך, אבל ההרגשה שלך מוטעית. במקרה שלי, השיר היה רק הרקע, ואילו הבחור ...
ת תלתלית New member 3/1/05 #12 תראי, גם אצלי בסופו של דבר השיר הפך להיות "הרקע" לבחור. ולראיה שניהם נשארו בליבי עוד הרבה שנים אחרי...
תראי, גם אצלי בסופו של דבר השיר הפך להיות "הרקע" לבחור. ולראיה שניהם נשארו בליבי עוד הרבה שנים אחרי...