לא בדיוק בעיה......

מאוהבת!

New member
לא בדיוק בעיה......

יש איזה ילד אחד שאני מסמפטת, לא יותר מזה והוא מזה מרגיז!!!!! לפני שלושה ימים הוא תקע אותי בשירותים!!! אוף איתו! ולא לצחוק זה ממש מרגיז! ובא לי להחטיף לו מכות! אבל אני לא יכולה הוא כזה חמודדדדדדד

אולי בגלל זה את מסמפטת אותו.

כנראה שזה מה שאת אוהבת אצלו. או שאת מסמפטת אותו בגלל המראה שלו? ולא בגלל האופי המעצבן שלו? רעות.

מאוהבת יקרה

זה לא מצחיק.... זה אפילו נורא מעליב.. אני חושבת שאת צריכה לדבר איתו... ולהגיד לו שזה לא יפה מצידו, ולראות מה התגובה שלו תהייה... יכול להיות שאת אוהבת את השובבות שלו... אבל שימי לב חוקרת

תקע אותך?

סתם סתם.. אני יודעתץ למה את מתכוונת. הוא מנסה לקבל ממך צומי!!!!
סחטיש!!! הוא רוצה אותך בובה! גלית

מאוהבת!

New member
תאמת.......

אני ממש לא יודעת אם אני מסמפטת אותו בגלל השובבות שלו או בגלל שהוא נראה טוב.... והוא נראה טוב..... בזה אין אפילו מה להתלבט..... והוא חמוד, לא יודעת! אבל הקטע הוא שזה כבר הרבה זמן שאני מסמפטת אותו, ואם כל מה שהוא עושה לי אני עדיין מסמפטת אותו! לא כמו בנים אחרים שיעשו לי משהו כזה ואני תוך שניה כבר לא יסבול אותם! למרות שהוא עושה לי את כל הדברים האלה אני עדיין מסמפטת אותו....

מאוהבת!

New member
../images/Emo99.gif ../images/Emo13.gif אני כל כך מאושרת ../images/Emo13.gif ../images/Emo99.gif

אני יודעת שזה לא בסדר מצידי להיות כ"כ מאושרת בזמנים כאלה, אבל אני לא יכולה לשלוט בזה! סוף סוף משהו מתקדם! שלחתי לו הודעה לפלאפון, והוא החזיר לי תשובה "מי זה?" ורשמתי לו "רותם. טוב יאללה ביי"!!!!!! זה לא מי יודע מה, אבל זה התקדמות! אני שמחה שיש התקדמות!!!!!

למעלה