לא בדיוק חדר כושר אבל כמעט.

littlerunaway

New member
לא בדיוק חדר כושר אבל כמעט.

די זנחתי את כל עיניין הכושר כשהלכתי ללמוד לפני כשלוש שנים. בכל מקרה, לאחרונה לאחר התחלת עבודה שכוללת בעיקר ישיבה על הת** גיליתי שעליתי קצת במשקל וזה מתחיל להטריד אותי (בעיקר כי יש פתאום מכנסיים שלא עולים עליי).
בכל מקרה, יש לי כרגע אופני כושר בדירה אבל הם קצת נימאסו עליי וגם מתחילים קצת לקרטע. אני שוקלת אולי לרכוש אופני ספינינג לבית. בזמנו כשהייתי הולכת קבוע לחדר כושר (לפני אי אילו שנים) נהניתי משיעורי ספינינג ונראה לי זה יהיה יותר אפקטיבי מסתם אופניים. יש חדר כושר בכלום כסף באוניברסיטה ליד הבית, אבל יש שיעור ספינינג אחד בשבוע (ביום שאני בכל מקרה לא יכולה להגיע בגלל עבודה) ולכן אני רוצה לרכוש אחד לעצמי.
יש לכם המלצות/המלצות שליליות אם כדאי, לא כדאי, מה המחירים בערך?

The Pinky P

New member
שני הגרוש שלי...

דבר ראשון - טוב שאת הולכת בכיוון של פעילות גופנית שאת אוהבת כי אחרת - זה לא יעבוד.
השאלה היא האם קניית אופני כושר בסכום ארבע ספרתי יתן את המענה לדרישות שלך?
הרי, את כבר עכשיו אומרת שהאופניים הקיימים אצלך בבית די מאוסים,
מה יהיה ההבדל כשתקני חדשים?
רוב האנשים שקונים ציוד ביתי שכזה (אליפטיקל/הליכו/אופניים) זונחים אותו אחרי התקופה הראשונית.
ולכן - במידה ואת לא בטוחה ב - 100% שתשתמשי בו בקביעות - אל תקני.

מה שכן הייתי ממליץ לך -
אופניים רגילים! גם יותר זול, גם יותר כיף וגם מאפשר לך להשתמש בהם ככלי רכב.
לבדוק מקומות הקרובים לביתך שאפשר להגיע אליהם לשעורי ספינינג (מנוי/כרטיסייה וכו...)
לבדוק אפשרות להתאמן בחדר כושר באונ' גם בזמנים שאין בהם שעורי ספינינג.

littlerunaway

New member
קודם כל תודה על התגובה,

אני כן משתמשת באופניים שיש לי כרגע (למרות שהם גם משמשים כמתלה למגבות עדיין, מה לעשות שהדירה קטנה), אבל הם מרגישים לי סטטיים מדי, הייתי רוצה קצת יותר תנועה בגלל זה חשבתי על אופני ספינינג שאפשר לרכב עליהם גם בעמידה (הייתי שמחה גם לאליפטיקל ואני מתה על מכשירי חתירה אבל פשוט אין לי מקום עבורם בדירה הקטנה שלי, אופני כושר זה בערך הדבר היחיד שנכנס).
עם אופניים רגילים אני לא מסתדרת ולא אוהבת וממש לא בא לי לרכב בחוץ בחום הזה.
מקומות אחרים שקרובים לבית אין. כל מה שהוא לא במרחק הליכה קצר או נסיעה של איזה 5 דק', אני פשוט לא אתמיד, במיוחד כשתכיפות האוטובוסים פה לא מזהירה ואני הולכת לחזור כל יום אחרי 8 מהעבודה. חוץ מזה, קורה לא מעט אני מוצאת את עצמי באיזה 2 בלילה עולה לעשות סיבוב על אופני הכושר שלי. אין מצב שהייתי גוררת את עצמי לחדר כושר בשעה כזאת (גם אם הוא היה פתוח), זו אחת הסיבות למה אני מעדיפה שיהיה לי מכשיר בבית.

למעלה