לא בדיוק חדשות אבל...

1984alive

New member
לא בדיוק חדשות אבל...

אני יודע שדיברו כבר על האור המופלא בתור הסרט הבא של sky one לשנת 2008. אז הנה האתר הרשמי של הסרט http://www.skyoneonline.co.uk/tcom/news.htm וכמה תמונות מהבלוג של המפיק http://www.skyoneonline.co.uk/tcom/blog.htm והכי חשוב...כריסטופר לי חוזר לדובב את מוות:)

ויימס

New member
יהיי! כריסטופר לי חוזר למלא את תפקיד חייו!

וואו, התמונה של המכשפים...
אני מתה שזה ייצא כבר.

ויימס

New member
כן, מה לעזאזל...?

עשו את זוגפרח צעיר וחמוד ואת סתמרוח בן 3000. הוא אמור להיות 33!!! ד"ר סטרום, 33 רווק מבוקש! לא כמו הציורים של ג'ו קירבי. אבל איזה חמוד השחקן של גלדר. וטרימון ממש מגניב.

toi

New member
|יר| הממ...

רק אני לא רואה את התמונות שאתם מדברים עליהן?

ויימס

New member
הן בצד ימין. ../images/Emo13.gif

תחת הכותרת המפתיעה 'recent photos'. כאן

דרך אגב

השם של השחקן של טרימון נראה לי מוכר... אז הרצתי חיפוש IMDB. גבירותי ורבותי, מדובר בטים קרי, האחד והיחיד, "דוקטור פראנק נ. פורטר" ממופע הקולנוע של רוקי. הוא נראה בהחלט שונה אחרי 32 שנה ובלי איפור כבד וביריות
.

ויימס

New member
וואו! זה הוא! לא פלא שחשבתי שהוא מגניב.

|מנסה להדביק ביריות על התמונה|

The Mad Hatter

New member
אכן.

וההוא ששיחק את סם גמג'י ישחק את זוגפרח. האמת היא שזה לא ליהוק רע, אבל בכל מקום שנתקלתי בו עד עכשיו התייחסו לזוגפרח כאסייתי. לא שיש לי התנגדות. תמיד חשבתי שזוגפרח אסייתי זה קצת מוזר, אבל רק כי ביססתי בראש שלי את הדמות של זוגפרח על פי הקומיקס של אור מופלא. ופילץ' יהיה כהן הברברי..! שזה גם נחמד. (הערה לעצמי: אני חייבת לקרוא את אור מופלא שוב. אני לא מזהה חצי מהדמויות שהוזכרו בדף של הקאסט)

ויימס

New member
כן, אבל מה זה הסתמרוח הזה?

אני ממש מצטערת, אבל זה לא סתמרוח. אולי הוא שחקן ממש טוב, אבל הוא לא סתמרוח.
וזוגפרח בהחלט אמור להיות אסיאתי... נו, מילא. ליאסה מגניבה.

Athaclena

New member
בטח אסייתי, ע"ע interesting times

הוא במקור מהמקבילה הדיסקוורלדית של סין.

אוי

דווקא נורא אהבתי את ההוא שדיבב את מוות בהוגפאת'ר... אולי זה לא כריסטופר לי, אבל הוא היה פשוט טוב.

TheBursar

New member
מעולה!

אם הם ימשיכו ככה יהיה לי לא רק אוסף ספרים אלא גם אוסף סרטים!

למעלה