לא בדיוק מבינה... האם יש קשר בין "הסוד" לבין

liar liar

New member
לא בדיוק מבינה... האם יש קשר בין "הסוד" לבין

הסרט "what the bleep do we know" ? והאם יש קשר בין השניים לבין דת (כת?) הסיינטולוגיה? תודה

Galel

New member
אז ככה:

הקשר בין הסרט הסוד לסרט what the bleep do we know או בקיצור "בליפ" הוא פשוט: שניהם מדברים על אותו הדבר... יצירת מציאות על ידי מחשבה... הסרט בליפ ניגש לזה מהגישה המדעית ונותן במעין חצי סיפור וחצי ראיונות את התיאוריה הזו, ואילו הסוד נותן זאת יותר כמדריך למשתמש :) בכל מקרה לאף אחד מהם אין שום קשר לסיינטולוגיה... בהצלחה. גלאל.

playtrip

New member
מה יש לכם נגד סיינטולוגיה?

בזכות הדבר הזה נהייתי יוצר ממש מוצלח בפליקס. מה אתם צוחקים? הדבר הזה ממש שימושי... הכינוי הזה שאני בא איתו זה לא אני, זו שיטה שפיתחתי בזמנו על בסיס Take-A-Walk של הסיינטולוגיה, והיא יכולה להביא אדם לטון 22.0 הנקרא Games... במצב הזה האדם בשליטה אדירה ומסוגל לעשות דברים רבים בצורה מהממת! פליי-א-טריפ פועל כך: בחר מסלול קצר, בדומה לטייק-א-וולק, ונסה לעבור אותו בכמה שיותר התלהבות... השיטה מתנגדת לשימוש בסמים כדומותיה, ולכן באותו מסלול כלול כל מונח שקשור בPlay או בTrip... ז"א... כל דבר שקשור במסע, מעידה, ריצה, ריקוד, הזות כלשהיא, וכן משחק, מוזיקה, דרמטיזציות, שחוק, ביצוע... אתה מוציא אותן במכוון, על מנת להשיג התלהבות... פשוט תכריח את עצמך, למשוך בכל אותם קצוות שגורמים לך להתלהב... בסס כל חוויה בה יצא לך לשחק, בין השאר כפי אותם רשמים מן האיזור בו אתה פוסע או מטייל, ועבור את אותו מסלול על פי ההזכרות באותו אירוע. בנוסף, עזרה לזולת ועשיית טוב כללי, כמו תרומה של מטבעות לאדם נצרך יכולים להוות כלי להשפעה מוצלחת בשיטה הזו... וכן, היא פשוטה לגמרי! מומלץ לקחת דיסקמן ובגדים נוחים שאתה אוהב ללבוש בשביל אקסטרה הנאה. אנשים שינסו לדכא אותך במהלך הביצוע הם הדבר הכי מזיק שתמצא בשיטה הזו! פשוט תדאג שלא ידכאו או יבוזו לך... צרכי עבודה, יחסי משפחה, סובבים שונים וכן חברים לא הגונים, פגיעות שונות מאנשים רבים וכל אותו חוסר תמיכה כללי, הרסו לי את החוויה מאד... היו אפילו מחזירים בתשובה שניסו לייאש אותי מלעשות זאת כך שביזבזתי מחיי 3 שנים על שקרי היהדות והדת השונים. כיום בישראל תראו שאנשים ממש לא מפרגנים לדברים מהסוג הזה, וכל דבר שנוי במחלוקת גורם פשוט לבוז גמור...

Galel

New member
האמת?

לא מכיר סיינטולוגיה,אין לי מושג אם זה טוב או לא, לא מכיר שום דבר שקשור בזה, חוץ מטום קרוז :) זה פשוט לא קשור לסוד... בהצלחה בסיינטולוגיה,נשמע כמו כיף :) גלאל.

ק ר ח

New member
אנשים שמאמינים שאנחנו רוחות מפוזרות של עבמים

וחייזרים מפעם,ואתה צריך להיות שם איזה 10 שנים כדי שהם יגלו לך את זה,וזה לא מפתיע,אם אני לא טועה המקים של כל זה-רון הווארד היה סופר מדע בדיוני שהצליח להסריט את כולם עד היום...

אני ניסיתי סנטולוגיה

במסע החיפוש העצמי... זה אחד הדברים המגוכחים, עם טריקים ומניפולציות.. אשכרה נרשמתי לקורס.. רק שהגעתי הביתה קלטתי את הטמטום שבעניין. סיפור מצחיק דווקא.. אספר בהזדמנות.

seagate

New member
סיינטולוגיה היא כת מסוכנת. נקודה.

הם רק מסויים את עצמם די טוב חובה לראות: http://www.youtube.com/watch?v=YrkchXCzY70

למעלה