לא בדיוק קשור, אבל מעניין!

לא בדיוק קשור, אבל מעניין!

רציתי לשתף אתכם בתיאוריה שעלתה לי הקשורה יותר לשיווק ופחות לפרסומות. כולם יודעים שיקר יותר להתקשר לטלפון נייד מחברה אחת לשנייה ובמקרה כזה אפילו יותר משתלם להתקשר דרך בזק. אני יודע ש-050 ו-051 שייכים לפלאפון, -52 ו-053 שייכים לסלקום ו-054 שייך לאורנג´ ומתכנן את הטלפונים שלי בהתאם. האם שמתם לב שרובינו לא יודעים לשייך את שאר המספרים לחברות? למי שייך 058? למי 055? זנ לא סתם שאיננו יודעים. הסיבה היא שהחברות לא מפרסמות ומתקשרות את המספרים הללו כי לכולן נוח שלא נדע ולא נעשה את החשבון הזה, הן רוצות שנתבלבל ונתקשר ביוקר! תחשבו על כמה כסף ומאמצים החברות משקיעות כדי לבלבל אותנו עם כל המבצעים הדביליים שלהם, אבל נתון חשוב כמו זה הן מסתירות מאיתנו במכוון. מעצבן, לא? מירן

vampire1

New member
יש לי חדשות בשבילך ...

אולי אתה לא יודע, זה הולך ככה: 050,051, 056 פלאפון 052,053,058,064 סלקום 054,055 פרטנר-אורנג´

dino_din

New member
לא חושב שיש קנוניה

לא חושב שיש קנוניה בין חברות הפלאפונים... לדעתי כל חברה דווקא הייתה מעוניינת שכן נתקשר לקידומות שלה ונבצע את השיחות בתוך הרשת שלה. ככה הן גורמים למעגל לקוחות סגור שמשתמש יותר ברשת שלהם וימנע מלהתקשר למפעילים אחרים. דבר אחד שכן חשבתי עליו בעקבות הודעתך... מעניין באמת למה סלקום שהיא הרשת עם הכי הרבה קידומות לא משתמש בזה בצורה יותר אגרסיבית בפרסום שלה כדי להראות את ההתפשטות שלה ואת העובדה שהיא מחזיקה ברוב הקידומות אני בטוח שמשתמשים חדשים שרוכשים עכשיו פלאפון חדש בודקים לפני זה מה הקידומת של המשפחה/חברים הקרובים וזה יכול להיות גורם מכריע. בברכה, דינו_דין.

creatvguy

New member
ברור שיש

האם אתם יודעים שכשאתם מתקשרים מטלפון סלולרי בכל זמן ההמתנה שהשני יענה לכם אתם גם משלמים? ואת זה מישהו טרח לספר לכם?

למעלה