לא בדיוק קשור אבל קשורררררררר..כנסו

יוכי68

New member
לא בדיוק קשור אבל קשורררררררר..כנסו../images/Emo26.gif

במקום לנקות את הבית אני מחפשת נמלים בבית......חיכיתי להן מאתמול ואפילו פיתיתי אותן בכפית סוכר שהשארתי בכוונה על הרצפה.....אבל מי לא בא............הנמלה! לעומת זאת אתמול נשברה כוס מלאה בקולה במרפסת ובבוקר להפתעתי ולשמחתי..חחחחחח מצאתי הרבה נמלים שצמאות לקולה.........מיד לקחתי מצלמה צילמתי את השטח והתחלתי לבצע את הניסויים שלי במסגרת פרויקט במדעים שדחיתי מזה חמש שנים........ אז כך רציתי לבדוק כיצד משפיעים החומרים הבאים על הנמלים: קינמון, ציפורן, סוכר, א. סודה לשתייה ומה גיליתי???????? נחשו........

אז ככה .. קודם כל אני גיליתי משהו ..

שאת צריכה דחוף לחזור לבשל ולזנוח את תחביבי הנמלים
אז מה גילית ? שהנמלים כל כך אהבו את מה שהצעת להם שהם שאלו אותך מה הלינק לפורום כדי שיוכלו להעתיק ממך מתכונים ??

יוכי68

New member
אז בקרב הזה המנצח הוא............

הציפורן.......הנמלים פשוט ברחו במהירות......ממרחק הריחו והתרחקו... גם לקימנון נררשמה הצלחה אך פחותה יותר מזו של הציפורן.......סודה לשתייה עשתה עבודה בינונית בהרחקת הנמלים...הנמלים התקרבו, מששו, הריחו מקרוב ואז שינו מסלול.........וא. הסוכר זה הקינוח שהכנתי להן והן אהבוווווווווווווווו........אבל רק לאחר חצי שעה קלטו שלא עובדים עליהן וזה סוכר...חחחחחח כמויות, איך, עד כמה יעיל...באיזה אופן יעיל יותר..אבקה, מיצוי וכדו'.....שאלות לעבודת חקר נוספת. מצ"ב קישור לתכונות הציפורן

למעלה