לא בדיוק קשור... וגם קשור:)

ימי82

New member
לא בדיוק קשור... וגם קשור:)

1. אני מתנצלת מראש זה לא ממש קשור לפורום, אבל נירא לי שאולי אתן תוכלו לעזור לי. אני בהריון ואני מחפשת משהו ט-ב-ע-י לחלוטין נגד יתושים. שמעתי שמיץ לימון יכול לעזור אבל - זה לא. אולי יש לכן רעיון? שוב מתנצלת אל זה שזה לא בדיוק קשור 2. שאלה שניה שלי היא בנוגע לעיסוי פרינאים, קראתי על זה הרבה ולרוב ממלצים להתחיל בשבוע ~34. אני חשבתי להתחיל הרבה יותר מוקדם (חודש 3) כל יום קצת. האם משהי עשתה זאת?

סטיוויה

New member
../images/Emo6.gif

נסחפת קצת יקירתי... ממש אל תתחילי עכשיו עם עיסוי פרינאום. את יכולה להתחיל בשבוע 32 אפילו אבל לא כל יום וחמש דקות כל פעם(ככה המיילדת שלי בלידה השנייה יעצה לי).אבל ברצינות,בלי לחץ. בדר'כ יש שמנים אתרים שדוחים יתושים ומוסיפים אותם למבער שמנים. ציטרונלה וגרניום נחשבים מומלצים.וגם בטוחים בהריון.חוץ מזה שאם יש שיתוש סורר בחדר אפשר להדליק מאוורר רגיל ואז היתוש עף משם,מה שנקרא.

ימי82

New member
הכוונה לתמציד לבנדר?

קונים את זה בחנויות טבע? תודה:)

סטיוויה

New member
הכוונה לשמנים אתרים נקיים

ז'א שאת קונה אותם לא מהולים בשמני נשא אלא כפי שהם,בבקבוקונים של 10 סיסי בדר'כ.אחרי זה את מוסיפיה אותם למבער שמנים שמפרק אותם בחדר.תלוי בגולד החדר. בדרך כלל מוסיפים 4-10 טיפות למבער. אגב, ראיתי כבר תערובות שמנים מוכנות נגד יתושים.שווה לבדוק. רק שאת צריכה להזהר מהשמנים הבאים;קורנית,קינמון,מנטה,ציפורן.השמנים האילו לא מומלצים בהריון.

ימי82

New member
המון תודה ועוד שאלה...

יש לנו חדר שינה די קטן את חושבת שמספיק להדליק לפני השניה נכון? קצת מפחיד טותי לישון עם משהו דלוק... סליחה על כל השאלות אני פשוט די מתחילה בכל עניני השמנים. עד כה החלק הבראי שלי הסתפק בקמח ואורז מלאה:)

סטיוויה

New member
ככה...

תדליקי שעה לפני שאת הולכת לישון.זה מספיק. אגב, את יכולה להעביר את המבער ליד הדלת של החדר,מבחוץ,כשאת הולכת לישון. אין מצב שזה יתלקח.כתשראי מבער תביני למה.אני תמיד מעמידה אותו על צלחת זכוכית להגנה נוספת.לחדר שינה קטן מספיקות 3-4 טיפות שמן אתרי. חוץ מזה,להתקין רשתות על החלונות גם עוזר

ימי82

New member
:)

תודה על ההסברים המפורטים:) יש לנו רשתות, וזה כבר הלילה השני שאני לא יכולה לישון כי יש זבובון שמציק לי.... ולא בא לי לשים אלטוש וכאלה עכשיו (כן הטרום אמא הבריאה...:)) שוב תודה רבה

mamadan

New member
לגבי היתושים...

אנחנו שמים קערה של חומץ טבעי בחדר וזה מרחיק אותם מהבן שלי לגמרי, אבל גם מסריח... שמעתי גם על כאלה ששמים בצל חתוך

שָׂרָה

New member
השנה יש מכת יתושים

והילדים שלי המסכנים נעקצים אז הכנתי חומר דוחה יתושים טבעי: מיכל ספריי מים, + כפית שמן עץ התה + רבע כפית קינמון. ריססתי על הילדים. וברוך השם עכשיו היתושים לא מתקרבים אליהם.

|אפשר לשים מסמרי ציפורן במים רותחים

ואז בדרך כלל אין יתושים. אני שמה שתי כוסות קטנות חצי מלאות עם חמישה מסמרים בערך.

למעלה