לא בדיוק קשור להנקה אבל כאן זה הבית

גלגס

New member
לא בדיוק קשור להנקה אבל כאן זה הבית

חייבת לשתף בתסכול.
עבר עליי אחהצ ממש מבאס. הכניסה לגנים חדשים הביאה להכרח להתרגל להרגלים חדשים. בגן של הקטנים (בני שנה וארבע כמעט) אין שנת בוקר ובגן של הגדול (בן שלוש) אין שנת צהריים. כלומר, מי שרוצה ישן ומי שלא רואה טלוויזיה. כלומר- אין סיכוי שארבל יוותר על טלוויזיה.
יוצא שהם חוזרים הביתה עייפים. אני איתם לבד. לרב האחהצ עובר סהכ בנעימים אבל אז יש ימים כמו היום. קן קוקייה אחד גדול. במקרה הטוב רק אחד בכה כל פעם. התחלתי ארוחת ערב ב6 ועדיין הגדול והקטנה נרדמו בכיסאות אוכל.
אבל מביא זה. בסדר. אני שורדת. מה שבאמת מתסכל אותי זה שאני במצב של השרדות רב הזמן.
אני מרגישה שאני לא מגיעה לזמן איכות עם אפ אחד מהם. היום באמבטיה תיקתקתי אמבטיה של שלושה ילדים עייפים וכמעט התחלתי לבכות כי נזכרתי באמבטיות המושקעות מלאות השירה וההעשרה והצחוקים שהיו לי עם הגדול כשהיה בגיל של הקטנים. זה ממש מבאס אותי שאני לא יכולה לתת להם את זה. אני גם מוצאת את עצמי מוותרת על דברים שלא הייתי רוצה לוותר. מרשה יותר שוקולד וכרטיסים, מחפפת עם צחצוח שיניים וכו...
אני יודעת שאומרים שילד שני ובטח ילד שלישי גדל לבד. אבל זה לא כיף לי להעביר את התקופה החמודה הזאת בהישרדות.
ניסיתי להביא בייביסיטר שתהיה איתי. זה רק יצר מלא התנגדות אצל הגדול. עם כל השינויים שעברו עלינו עכ שיו (מעבר דירה רחוק מהמשפחה, סוג של העלמות של אבא שלו לצורכי עבודה, גן חדש...) הוא לא יכל להכיל מישהו זר בבית.
מקווה שישתפר בקרוב.

kokla2

New member

מאמי, אני ממש מותשת ולא מסוגלת כרגע לכתוב לך את כל מה שהייתי רוצה..
אני אשתדל להתקשר או ליצור איתך קשר בפרטי
רק רציתי לשלוח חיבוק גדול ולהגיד לך שאת

ואמא מדהימה בעיניי!!
אני ממש מעריצה אותך ולא מבינה בכלל איך את מסוגלת ככה לשפוט את עצמך..

מאחלת לך ימים קלים יותר וכיפים עם הילדים
ושולחת לך חיבוק ענקיייייייייי ומלא כוח ואנרגיות

נשיקותתתתתתת

חיבוק

לא מדמיינת איך את מסתדרת לבד עם שלושתם ככה, באמת...
רק להוריד את הכובע, כי התקופות האלה של הישרדות, עוברות, אבל משאירות בנו איזו עייפות שמחכה לתקופה ההישרדותית הבאה.
אם בא לך לפרוק באמצע היום, יש לך את הטלפון שלי, לדעתי
אמצע היום שלך זה הבוקר שלי!

מטית

New member
זאת התחלה, כולכם בהתרגלות והסתגלות

את עוד תמצאי את הדרך שלך, והם את המקום שלהם, ותוך כדי כולם יגדלו.
אל תסיקי שזה ככה ושאת לא בסדר.
קחי בפרופורציה.
זאת תקופה, זה יעבור.

גלגס

New member
תודה אהובות

כמובן שהבוקר כבר היה יותר טוב...
מקווה שבסוף השבוע נוכל למצוא קצת זמן לחוויות כייפיות...
ושיר לי- בסוף לא שלחת לי את הטלפון שלך...

שינויים

יקירה

סליחה שרק כעת אני עונה, הייתי מושבתת בריאותית כמה ימים.

ראשית - קבלי חיבוק גדול..
כמו שכתבת - פה זה הבית, אז זה בוודאי קשור, גם אם זה לא פרופר הנקה..

עברתם הרבה שינויים בבת אחת.. ואוו.. זה בלבלה לכולם..
אין לי איזה אבקת קסם לפזר שתקל עלייך.. סורי..
רק לבקש ממך עוד קצת סבלנות.. ולנשום.. בין לבין..
עוד מעט, בסוף החודש - נעבור לשעון חורף, אני בטוחה שזה יקל מעט, כי יחשיך יותר מוקדם.
והדבר שיעזור פה חוץ מזה - הוא הזמן וההתרגלות של כולם והסתגלות..
לגבי האמבטיות - חשבתי להציע לך לעשות אותן יותר מוקדם. מתי את עושה היום ? אחרי ארוחת הערב- סביב שש וחצי ?
אני כל כך מכירה את המצב הזה של כיבוי שריפות כל הזמן..
ואז בוודאי שאין זמן איכות עם אף אחד וש ויתורים והמון רגשות אשם..
אבל - נסי לראות את זה קצת מזוית אחרת - עברתם בית וכולם בגנים חדשים. ההרגלים בגנים אחרים, פחות שעות שינה, פחות שעות אבא, פחות עזרה מהמשפחה.. המון המון שינויים..
אנחנו רק בשבוע השלישי ללימודים.. זה כלום.. דברים כאלה דורשים זמן הסתגלות כל אחד בנפרד - אז בוודאי שהכל ביחד דורש יותר זמן הסתגלות.
את צריכה הרבה סבלנות להכיל את הקטנים והקשיים שלהם.. רק להיות שם עבורם בהסתגלות שלהם, גם אם עכשיו יש יותר שוקולד... לא נורא.. לא קרה כלום..
זה יסתדר בקרוב, ואז יהיה פחות קשה ואז תוכלי לחזור ליותר זמן איכות עם כל אחד.
לאט, לאט. זה יסתדר, רק סבלנות..
בינתיים - תיעזרי בנו - אנחנו פה, להקשיב ולתמוך מרחוק..
נשיקות יקירה

Mr China

New member
השרדות

רק עכשיו ראיתי את הודעתך אז מקווה שמשתפר ומתקדם ושסופש' עזר להשלים שעות שינה ולמלא מצברים.
רק מוסיפה את שני הסנט שלי-
לגבי העייפות, זה טבעי. אצל הקטנים ממילא הרוב בגיל הזה כבר עוברים לתנומה אחת בצהריים (לפעמים תופסים תנומה קלילה לפני ארוחת ערב), אצל הגדול אם הוא היה באמת שפוך הוא היה ישן- הצפיה בTV גם מרגיעה במובן מסויים.
ממליצה גם להקדים את האמבטיה, אני עושה לשלושתן אמבטיה ואחריה ארוחת ערב. גם אני מרגישה לפעמים שאין את האמבטיות הארוכות האלו ומצרה על כך, ובאותה שניה אני מסתכלת על שלושת הבנות שלי ורואה אותן אחת עם השניה ויודעת שזה שיש להן זו את זו שווה יותר מהכל.
אח"כ ארוחת ערב ואם אנחנו ברי מזל מספיקים עוד סיפור (פעם היינו קוראים 2-3, היום בקושי אחד כי כולן כ"כ עייפות...).
תעדכני..

צרצרת

New member
מבינה ללבך

אני חושבת שאני מבינה ללבך. הייתה לי הרגשה מתסכלת דומה, שבה הייתי כל כך עייפה שרק רציתי שייקחו ממני את הגדול ואשאר עם התאומים (הם עכשיו כמעט בני 4 חודשים) - לא כי רציתי, אלא כי התאומים רק נולדו. ממש התגעגעתי אליו, אלינו.
קשה לי לכתוב את זה אפילו. הוא הילד הכי מדהים שיכולתי לקוות לו.
אבל בתקופה הראשונה שלהם בבית הדבר הנוראי ביותר מבחינתי היה שלא יכולתי להיות האמא שאני רוצה להיות בשבילו. וזה קשה.
ואז זה השתנה.
גם אצלך זה ישתנה, מן הסתם. הם יתרגלו לצורת השינה החדשה - אם כי חבל שהגן עושה להם את זה בצורה כל כך חדה. בגן של הגדול שלי הם עשו את זה בהדרגה - מי שרצה בגיל הזה לישון ישן, והם העירו אותם כל פעם קצת יותר מוקדם.
ואומרים שתאומים משעשעים אחד את השני - אז אחרי שיתרגלו לסדר היום החדש זה בטח יקל עלייך, ואולי תוכלי להיות קצת רק עם הגדול, לא?
התאומים שלי עוד קטנים, אחרות יוכלו לתקן אותי או אולי להציע איך לעשות שזה יקרה.
ומספרות שקראתי בעניין - גם רבע שעה זה משהו - וזה אפילו הרבה. אז אל תזלזלי בזמן הזה אם את מוצאת רק 15-20 דקות להשקיע בקשר איתו - זה נפלא גם 20 דקות פעמיים בשבוע. אני לא יודעת בן כמה הוא, אבל כך קראתי באופן כללי.
מאחלת לך שנה נפלאה.

למעלה