לא בדיוק ריטוש, אבל סקס.

לא בדיוק ריטוש, אבל סקס.

היי מוכשרים ומוכשרות שלי, (סוף סוף) התחלתי לעבוד על העיצוב החדש של הבלוג שלי... עכשיו, אני צריך ליצור את המילה (ששש...) 'סקס', בצורה יפה עם רקע שחור. אני צריך אותה בערך כמו שעשיתי, רק בלי הק' המכוער, כלומר שבמקום ה-ס' האחרונה יהיה התפוח מהתמונה והמילה תהיה באדום ויהיה מסביבה זוהר לבן כזה. אתם יכולים לקחת רק את התפוח ולכתוב את המילה בעצמכם... ואם אתם יכולים ליצור עוד גרסה עליה יהיה כתוב באלכסון, בכתב יד כזה "בבית האבות" כמו שעשיתי בצד, בירוק הזה... (ואם מישו יסביר לי איך עושים את הזוהר הלבן הזה זה יהיה בכלל פצצה) המון תודה מראש

Nienna17

New member
רק חבל שהשרשור הזה..

שבמקור בכלל נפתח על ידי קשיש בן 18 הפך לשרשור מרכזי של מאי. להבא מאי, אל תשרשרי הודעות שלך להודעות של אחרים, זה לא לעניין. בסדר, לא הצליח, אז תשרשרי להודעות אחרות לא קשורות, ולא להודעות של חברים אחרים מהפורום.

מאייי1

New member
סליחה אבל אני רשמתי מלכתחילה שאני מצטרפת

אליו כי לא הצלחתי לפתוח הודעה נפרדת. לא משעמם לי בחיים כמו שאת מציינת במילים,ובסהכ רציתי תעזרה של החבר'ה פה וזהו. בכל מקרה, תודה לכל מי שעזר ולא תקף..

Nienna17

New member
מי תקף?

זה השרשור שלו, לא שלך. אין לך שום זכות סליחה, אבל "להידחף" לשרשור שלך. את יכולה לפתוח הודעה בנפרד, זה שהייתה לך בעיה עם זה זה כבר משהו אחר. שימי לב שאף אחד לא הגיב להודעה שלו, ובסופו של דבר שרשור שהיה במקור שלו, נגרר להודעה שלך.

דבר אחד לא הבנתי...

הטון שלה בכלל לא היה תוקפני כפי שאת אומרת.! למה את תוקפת אותה?! בנוסף לזה שהיא עזרה לך ועשתה לך 2 תמונות את תוקפת אותה?!

חחח ממש לא...!

מצטערת אם אני אהיה בוטה כרגע אבל אין על מה להתבלבל...הותק אומר את שלו.... אני פשוט לא אוהבת שתוקפים סתם..וההיא שכתבה את ההודעה תקפה סתם, על כלום. סוויט פאנסטי בכלל לא תקפה אותה היא פשוט שמרה על חוקי הפורום ובנוסף היא עזרה לה עם התמונות אז למה לתקוף?!

אההה

התכוונתן לזה: בנוסף לזה שהיא עזרה לך ועשתה לך 2 תמונות את תוקפת אותה?! חחחח כתבתי את ההודעה בעצבים שקיבלתי מהחבר לא הייתי מרוכזת...והיא עוד יותר עצבנה שהיא תקפה סתם..למשפט הזה לא להתייחס...

למעלה