לא בטוחה אם זה המקום אבל משו שמע על עמותת "ילדי החיים"?
ע עץ ועצה New member 2/12/04 #2 נדמה לי הם נמצאים בראש העין ,נכון? אם זו העמותה שעליה אני חושבת אז הם מאוד עזרו לפרוייקט שלי כמה פעמים בעבר. למה אתה שואל?
נדמה לי הם נמצאים בראש העין ,נכון? אם זו העמותה שעליה אני חושבת אז הם מאוד עזרו לפרוייקט שלי כמה פעמים בעבר. למה אתה שואל?
מ מיכליתשלהצאט New member 2/12/04 #3 שמעתי על העמותה, מדובר בעמותה למען ילדים חולי סרטן. מצרפת קישור.
N naftally New member 2/12/04 #4 את עמותת חיים אני מכירה אבל השאלה היא על "ילדי החיים" ספציפית כי אתמול התרימו אצלנו ואמא שלי תרמה ורק אחרי זה ראיתי את הקבלה ולא זיהיתי ת'עמותה זה פשוט נראה לי מוזר...
את עמותת חיים אני מכירה אבל השאלה היא על "ילדי החיים" ספציפית כי אתמול התרימו אצלנו ואמא שלי תרמה ורק אחרי זה ראיתי את הקבלה ולא זיהיתי ת'עמותה זה פשוט נראה לי מוזר...
מ מיכליתשלהצאט New member 2/12/04 #5 עמותת חיים נקראת גם ילדים החיים אבל אולי לא מדובר באותה עמותה. אולי יש מספר טלפון בקבלה.
N naftally New member 2/12/04 #6 יש 039031791 בכול מקרה לפי מה שכתוב היא כן מראש העין כמו ש"עץ ועצה" אמר... רק רציתי לבדוק שהיא קיימת כי כול הסיפור נראה לי קצת מוזר(במיוחד איך שהוא תיאר את שכן שלנו שלא הסכים לתרום...)
יש 039031791 בכול מקרה לפי מה שכתוב היא כן מראש העין כמו ש"עץ ועצה" אמר... רק רציתי לבדוק שהיא קיימת כי כול הסיפור נראה לי קצת מוזר(במיוחד איך שהוא תיאר את שכן שלנו שלא הסכים לתרום...)