לא בטוחה מה לעשות...

mirimiri2

New member
לא בטוחה מה לעשות...

יש לי חבר כבר 8 חודשים. אנחנו אוהבים מאוד, אבל יש לנו קשיים.. לאחרונה המצב השתפר, ועכשיו הוא התגייס... אני לא יודעת אם זה מהלחץ של הצבא או ממשהו אחר, אבל אתמול כשהוא חזר אי הבנה קטנה הפכה לריב גדול... ניסיתי להרגיע אותו ולעצור אותו מללכת, והוא ניסה בכוח להוריד את הידים שלי ממנו. אחרי זה הוא סוף סוף התחיל להרגע ואז שוב נכנס תוך שניה לעצבים ומרוב שהתעצבנתי דפקתי לו ברכיה לביצים (הוא נשען על הגדר בחצי שכיבה ואני שמתי את כל המשקל שלי עליו..). הוא התעצבן הרבה יותר והעיף אותי הצידה ונתן לי סטירה... יצאתי משם חבולה (סריטות מהמדרכה ומפרקים כחולים. יש לציין שאני מקבלת שטפי דם מאוד בקלות..). אחרי שקמתי והלכתי (לא מיד אחרי זה..) הוא התקשר ורצה שנדבר ונרגע.. הוא הצילח בסופו של דבר להרגע ואמר שהוא מעדיף למות מאשר להרים עלי יד שוב. הוא נשבע בכל מה שיקר לו שהוא בחיים לא יתנהג ככה יותר... האם הוא גבר מכה? יש גברים שבאמת מועדים פעם אחת ויחידה ולא עושים את זה שוב? אשמח לתגובות מהירות.. תודה.

אני לא יכולה להגיד לך בוודאות אם הוא גבר מכה

אבל האינטראקציה האלימה בינכם אינה מבשרת טובות. כאשר משתמשים באלימות זה אומר איבוד שליטה. מריבות וסכסוכים צריך לפתור בשיחה ואסור לתת לזה לגלוש מעבר לזה וגם אם מאד מרגיז צריך ללמוד דרכים לא אלימות להתבטא. שניכם איבדתם שליטה וצריכים לחשוב על מה שקרה והאם אתם יכולים לקיים קשר זוגי שאין בו אלימות ולא חשוב כמה קשה ומעצבן. תהיי ערנית ותנסי לזהות אצלך ואצלו את השלב שלפני ההתפרצות ואם זה קורה שוב כדאי שכל אחד מכם במסגרת בה נמצא יחפש עזרה.

מנסיון אישי !!! אין פעם אחת !

נראה לי שהוא אימפולסיבי ואלים. אבל איך את מגיעה למצב שאת נותנת לו 'ברכיה' בביצים ? מנסיון אישי- זה לא נראה טוב. תהיי חזקה ותחתכי.

סליחה??? גבר מכה???

ומה איתך? למה הוא שק איגרופ? ברכיה לביצים?? מה לעזאזאל חשבת לעצמך? אולי בסיטואציות אחרות הייתי מחזיר לך, אבל במקרה הזה הייתי פשוט קם והולך! לתמיד! את זו שצריכה לבקש ממנו סליחה. ולצורך העניין אם זו פעם ראשונה אז תני לו צ`אנס גם אם אני לא שולל אפשרות שהוא מכה סדרתי.

למעלה