לא בטוחה שאני במקום הנכון

G A L I 5

New member
לא בטוחה שאני במקום הנכון

אני צריכה לבנות כמות של תיבות כמו בציור מאיזה סוג הכי כדאי לבנות? אני רוצה להוזיל עלויות כמה שאפשר. תודה

milch

New member
את במקום הנכון

מה תפקיד התיבות? חוזק נדרש? איזה עובי חומר + גב דרושים? האם יש חשיבות לסוג החיבורים?גלויי/נסתרים/מוסווים? מה הכמות הכוללת? מה סוג הגימור הנדרש? תשובות לשאלות הנ"ל יעזרו להמליץ על החומר המתאים הכי זול.

12114

New member
אמנם לא אני שאלתי

אבל זה בדיוק מה שמעניין גם אותי... התיבות שלי קצת הן בגודל 40/40/40 בערך, רצוי על גלגלים תפקיד התיבה להכיל ספרים ודפים מלוא התיבה, לא יכולה להגדיר חוזק... עובי כנראה 5 רצוי עם מכסה עליון חיבורים גלויים כמות בינתיים - 2 גימור פשוט, הייתי רוצה לצייר עליהן בעצמי ואגב, באיזה סוג של צבע מומלץ להשתמש?

yulevi

New member
תיבה

תיבה בנפח כזה ולייעוד שלה צריכה להיות מסיבית לדעתי גדולה מדי כי דפים וספרים במידת נפח כזו הם כבדים,עובי 5 למה כוונתך ס"מ או מ"מ,אני מניח ש-40 זה בס"מ,

milch

New member
הצעה

ניתן לבנות את התיבות, התחתית והמיכסה, מסנדביץ' 17 מ"מ + גלגלים עם גומי אפור. לציור מתאימים צבעים אקריליים (אפילו של קירות) ועל הכל לקה שקופה על בסיס מים. אשמח לענות על שאלות נוספות אם יש.

G A L I 5

New member
תשובות

בגדול יש לזה 2 יעודים עיקריים האחד להצגת מוצרי זכוכית -יונח על החלק הסגור - התיבה צריכה לעמוד בצורה יציבה. השני הוא איחסון שלי פריטים קטנים. החלק הפנימי - הפתוח יכול להיות "פחות אסטטי" חיבורים וכו' נראה לי שעובי 1.00 ס"מ או 1.50 ס"מ מתאים...אולי אני טועה. תודה רבה

yulevi

New member
עובי

בעוביים שדרושים לך ניתן לבנות את התיבות מסנדביץ הייתי ממליץ יותר לסנדביץ 17 ממ יש גם 14 ממ ובעובי זה הלוחות שאני ראיתי איכותם לא הכי הכי,ב 17 ממ יש גם לוחות באיכות גבוהה ,המנוסה ביננו בתחום הוא milch או אלכס בשפת החברה

G A L I 5

New member
תודה רבה. עוד שאלה

אתה יודע להגיד לי עלויות? אני יודעת שזה בא בפלטות. לצערי אין לי מסור אז אני אזדקק גם לחיתוך. יש לך הערכה לתת לי שם עלויות - פחות או יותר.

yulevi

New member
קשה

מאחר ולרובנו עולה רק החומר.מחירי הלוחות משתנים לסנדביץ בין 130 שח ועד למעלה מ 200 שח ללוח,תלוי בסוג החומר

milch

New member
המלצה

MDF בעובי 12 מ"מ יתן מענה טוב לצרכים שלך. הוא מספיק כבד לתת יציבות טובה ובעל טיב שטח חלק לקבלת מראה חלק בקלות. ניתן לחבר את חלקי התיבה עם דבק ואקדח מסמרים. מילוי הפגמים (קוי חיבור + מסמרים) במרק, ליטוש וצביעה בגוון רצוי. למראה מושלם יותר באמצעים ביתיים אפשר לישם את הצבע באמצעות רולר. המראה לא יהיה כמו שלייפ-לאק, אך יראה מאד אחיד. לחילופין אפשר למסור את המוצר למצבעה מיקצועית.

G A L I 5

New member
תודה, שאלה נוספת

אתה יודע מחירים לפלטות + מידות של פלטות ועלויות חיתוך תודה רבה

milch

New member
בערך

עלות לוח כזה היא בערך 100 ש"ח כולל מע"מ. גודל לוח סטנדרטי הוא 122X244 ס"מ. אני מכיר מקום בחיפה שעלות חיתוך היא כ-40 ש"ח + מע"מ ללוח. עובי מסור מקובל לחיתוך הוא 3.2 מ"מ ואותה מידה לערך יש להחסיר מכל שפה של הלוח לצורך ישור.

למעלה