לא בטוחה שאני במקום הנכון

amita33

New member
לא בטוחה שאני במקום הנכון

אני אם חד הורית לילד בן 3.5 ולתאומים קטנים. בני מתעסק לאחרונה המון בשאלות גבריותו ושואל שאלות לגבי אביו. שאלתי היא האם תוכלו להפנות אותי לפורום או לארגון כלשהו שיוכל להפגיש אותנו עם גברים שרוצים למענם או למען הילדים "לאמץ" ילד מתוק ולהוות עבורו דמות גברית שתתן לו מה שאני כאם אוהבת לא יכולה לתת. לשחק כדורגל לטייל ולהנות מילד מקסים באמת האם יש בכלל ארגון כזה? או אנשים פרטיים שאין להם ילד משלהם ובא להם גם אם לא הגעתי למקום הנכון אשמח לכל איפורמציה

אבא גאה

New member
כן הגעת ולא הגעת

כן הגעת - כי יש כאן משפחות רבות של נשים לסביות וילדים כך שהשאלה עם ההתעסקות בגבריות קיימת... יחד עם זאת, קשה לי להאמין שמישהי מכאן תרצה להוסיף גבר למערכת היחסים שלהן בשל סיבה זו. השאלות שלי אלייך הם: האם את מחפשת מישהו שיאמץ את ילדייך ויגדל אותם יחד איתך? אני מדבר על אימוץ ממש. האם את מחפשת רק מישהו שישחק איחתם כמה פעמים בשבוע ובכך יקבלו "דמות גברית"? מה עם המשפחה המורחבת שלך? אחים? דודים? אבות?

אהלן amita../images/Emo141.gif

מצרפת לינק לפורום 'בדרך להורות גאה', שם יש לא מעטים שמעוניינים בהורות משותפת, או שידעו להפנותך הלאה, ואולי עוד יותר רלוונטי, פורום משפחות חד-הוריות השכן, שבוודאי עסק בהתמודדויות דומות. שיהיה בהצלחה

amita33

New member
טוסבר יקרה לא הצלחתי למצוא את

הפורום "בדרך להורות גאה" כווני אותי בבקשה פורום חד הוריות מוכר לי תודה על העזרה

יו.... אני זוכרת את השלב הזה....

כשצריך לגשת למקרר, לקחת שתי ביצים, ולהגיד לילד/ה את האמת - כפשוטה. לא תאמיני כמה זה עובד טוב.. הרבה יותר טוב מנסיון למצוא כל מני "מאמצים". בכל מקרה שיהיה לכם טוב, ו- ספרי לנו מה עשית ואיך הלך!

אבא גאה

New member
לקחת שתי ביצים?

מה לעזזאל את מסבירה לילדים שלך?

למעלה