לא בטוחה שהגעתי לפורום הנכון אבל בכל זאת אשאל

BABE111

New member
לא בטוחה שהגעתי לפורום הנכון אבל בכל זאת אשאל

אחיין שלי התגייס השבוע וכרגע הוא נמצא בטירונות. הוא התגייס עם זקנקן קטן ודורשים ממנו להתגלח רק שהוא מסרב בתוקף!!! כעונש הוא לא יוצא הביתה השבת וכך גם בשבועיים הבאים עד לסיום הטירונות. השאלה שלי היא כזאת...יכולים באמת להכריח אותו להתגלח אפילו שהוא התגייס עם זקן? על מה ההתעקשות שלהם?? מה יכול להיות בהמשך? שיהייה סופ'ש נעים...

Gilad200

New member
זקן

לפי מה שאני יודע אז אם אתה מצולם בחוגר עם זקן אז נותנים לך אישור זקן. אני לא חושב שמותר בצה"ל "זקנקן קטן", זה צריך להיות זקן מלא, או זקן צרפתי, וגם אז יש כל מיני חוקים. בכל מקרה זה נראה עניין די פעוט וחבל להסתבך עם צה"ל בשביל זה, אם הוא ממש יתעקש אז אחרי הרבה עונשים בסוף יתנו לו אישור לזקן אבל זה פשוט לא שווה את זה.. עוד דרכים להוציא אישור זקן זה אישור רפואי לגדל זקן, או אישור מהקב"ן (פחות שכיח).

BABE111

New member
GILAD200

אולי הגדרתי את הזקן לא נכון אז זה לא זקנקן קטן אלא זקן מלא. בכל מקרה הוא צולם בחוגר ועדיין עשו לו בעיות עם זה בטירונות. אני מקווה שמישהו יתחשב בו לאחר מכן בקורס. גם אני קראתי שמי שמצולם עם זקן בחוגר ראשי להשאר איתו,כנראה החוקים בטירונות הם אחרים. בכל מקרה המון תודה על התגובה. שבת כייפית:)

למעלה