לא בטוחה שזה מה שכל הנשים רוצות..

Savage Garden

New member
לא בטוחה שזה מה שכל הנשים רוצות..

אבל, אני רוצה לשתף אתכם בחוויה לא שיגרתית שקרתה לידיד שלי עם בחורה שהכיר בצ'אט לפני כמה ימים...הם שוחחו מספר פעמים, אח"כ עברו לטלפון, הכל זרם והיה מיוחד, לא העבירו תמונות אחד לשני וכמובן שהסקרנות גברה והחליטו להיפגש, היא אמרה לו שיש לה פנטזיה, והוא הסכים לממש לה אותה... באחד הערבים הוא הגיע לביתה , ישוב לא רחוק מירושלים, היא גרה בבית עץ מדהים, הכל היה חשוך מלבד נרות צבעוניים שהראו לו את הדרך הישר אל מיטתה.. הוא הלך בעקבות הנרות וראה מולו אשה מדהימה, שוכבת ערומה על המיטה ועיניה קשורות, הוא עשה איתה אהבה כל הלילה... והיא רצתה רק לחוש ולטעום אותו, לא ראתה אותו, כל הזמן הייתה איתו כשעיניה מכוסות... התמזל מזלה של אותה הבחורה כי ידידי בחור הורס ואכן שווה טעימה או שתיים אבל אני מנסה לחשוב מה היה קורה אילו הוא לא היה כזה... וזה המקום לשאול, הייתם מיישמים פנטזיה כזו?

אם הייתי פנויה להצעות

למה לא? איך היא לא הסתקרנה לראות מי זה? ובאמת אם הוא היה בחור לא נאה במיוחד? אם יש לך פנטזיה שאת ממש אבל ממש רוצה לממש- וכל השבילים פנויים לכך- אם הפנטזיה לא קשורה לבן הזוג, אם את פנויה בכיף! חיים רק פעם אחת. אבל מה היה קורה אם אחד הצדדים היא או הוא היו חולי נפש וכן הלאה? צריך להזהר!!!

siv30

New member
לא רק חולי נפש---

חולי נפש הם הבעיה הקטנה בסיטואציה כזו. פחד ממחלות, מסוטים, רוצחים, אנסים ועוד מיני המטעמים הורסים את כל התענוג במימוש פנטזיה מהסוג הזה.

lucky me

New member
וואו, צריך אומץ בשביל זה...../images/Emo3.gif

אני לא חושבת שהייתי מסוגלת עם מישהו שאני לא מכירה.. כמעט תמיד במקרים כאלה סביר שהוא מזעזע, וגם זה קשה ללטף ולפנק מישהו שלא מכירים, צריך סוג של היכרות מוקדמת לדעתי.. אפשר לנסות את זה גם עם החבר... לעצום עיניים ולהנות
תותי

יש לי חברה שעשתה את זה

אז שלך לא כזאת מקורית...
וגם אני בזמנו חשבתי שהיא מטורפת לגמרי. וגם לה זה יצאה אחלה לאללה, בחור חמוד ביותר, והם בקשר ידידותי עד היום. אני? בחיים לא.

siv30

New member
אכן מזל וואףףףף

לא הייתי מיישמת גם לא בעד מליון דולאר. המממ...מניסיוני בדר"כ אחרי שהיו מעבירים לי את התמונות הם לא היו שווים טעימה ואף לא לקיקה...אבל תשמעי כל אחד וטעמו הוא כך שאי אפשר לפסול על הסף.

צפנתי

New member
לא הייתי סומכת על אף אחד. לא צריך

סוטה או רוצח שודד או גנב. יכול להיות גם סתם בחור עם כוונות מאד טובות,. מספיק שיתקע אותי בלי קנדום, יעביר לי הרפס, מנדבושקס, או שלא נדע מצרות, איידס. בקיצור, אין מצב. אני אקבע עם משהו אחר שיבוא, משהו שאני סומכת עליו, ואני אסתפק בזה.

למעלה