לא ביקשתי פירגון...

לא ביקשתי פירגון...

אבל קשה לי עם חיצי הארס הללו... במיוחד כשבשבוע האחרון כל החיים שלי זה "סינגלס"-טלפונים באמצע עבודה, דחיית עיסוקים בשביל לקדם את הפורום... אני חס וחלילה לא מתלוננת. הפירסום לפורום משמח אותי וההתרגשות סביב הראיונות נחמדה. אבל בתקופה כזו לקבל חיצים?! נמאס לי מהציניות שלהן. נמאס לי מזה שהן בועטות בכל הנסיונות שלי. ומדובר רק ב-2-3 גולשות!
ניסיתי להגיב כמו העיצות שקיבלתי בפורום הענייני. זה עזר. אבל לפעמים אני באמת נותרת ללא מענה... איך הן מעיזות להגיד שאני לא עושה כלום בפורום?!

ותשובה "פסיכולוגית" לעצמי...

הן בטח מרגישות מאויימות מזה שהרבה חדשים נכנסו לפורום ושהוא קיבל תפנית. אבל עם כל התובנות האלה, עדיין ההרגשה שלי בפנים מ-ג-ע-י-ל-ה.

sh53

New member
יש גולשים שלא שווים יחס ../images/Emo31.gif

כל מה שתעשי למענם ובשבילם - לא יהיה שווה כלום בעיניהם. כמה שתתאמצי בשביליהם - לדעתם לא התאמצת מספיק. אם לא השגת משהו - הם יאמרו לך שהם היו משיגים את זה. השורה התחתונה שלי - יש אנשים שלא יודעים מה זה יחסי אנוש של תן וקח. הם רואים במנהל הפורום כאדם שצריך לתרום, לתרום ולתרום, והם לעומת זה צריכים לקבל, לקבל ולקבל. יש אנשים ממורמרים ובמקום לקחת את האחריות למצבם עליהם ולראות למה חייהם כך כפי שהם, הם תולים את האשם באחרים (הם לא יאמרו זאת, אבל הם יוציאו את העצבים שלהם על אחרים).

sh53

New member
אני מאמינה בך - וכשהיא עומדת מולך

אני לא אתן לה ללכלך עלייך ככה בפורום. קצת (הרבה) מעצבן.

פומפיה

New member
קוקיה,

אני אתוודה בפנייך
אתמול בערב, בעקבות הפרסומים, נכנסתי לפורום שאת מנהלת. "שמעתי" את ההתרגשות שלך וקראתי את המלים החמות שקיבלת על ההופעה הטלויזיונית המוצלחת שלך... כמה שהיית נהדרת על המרקע... חשבתי שזה נפלא ושקלתי לכתוב לך מסר מפרגן, אבל ויתרתי, כי אני מאוד עסוקה בימים אלה וכי אנחנו לא מכירות (ובכלל, מה אני, שנמצאת בזוגיה כ"כ הרבה שנים, עושה בפורום כזה
)... באופן טבעי, את הדברים הטובים שאת עושה אנשים נוטים לקחת כמובן מאליו... וכל-כך פוגע ומכעיס, כשבמקום להשתתף בשמחתך ולהעריך, כמה גולשות בחרו בארס. אני לא מכירה את הדינאמיקה אצלכם ולא יודעת למי התכוונת, אבל מהצצה חטופה בפורום ברור שתגובות כמו אלה של ""ANZO או "אה חייב" מגיעות רק מהמקום הזה... של חוסר יכולת לפרגן, של קנאה... לכן, ודווקא כמי שמסתכלת מהצד, אני יכולה לומר לך שהתגובות שלהן נראות רע מאוד. אני מאוד מבינה את התחושות שלך, אבל בכל מקרה אל תיגררי לעימות על גבי הפורום. פשוט תכתבי שמי שיש לו הערות/הארות על דרך הניהול מוזמן לכתוב לתיבת המסרים או לפנות לפורום המשוב.... (ולדחוף את המרמור שלו ל *&&^%
) בהצלחה.

sh53

New member
מסכימה איתך בהחלט, אבל

מצד שני גם מבינה את קוקי - אם זה פעם אחת או פעמיים, אז שותקים, סובלים ובולעים את הרוק. כשהנושא הזה מידי פעם ובכל תקופה מסויימת עולה וצף, קצת מעצבן שמנהלת הפורום היא שק האגרוף של הגולשים.

תודה על ההודעה../images/Emo13.gif

אני חושבת ש"עלית" יפה על הגולשות הבעיתיות...יש עוד כמה,אבל הן יותר יס-מניות...לא חושבות עבור עצמן... אכן התגובות נראות רעות. ועניתי הבוקר כפי שמוזה כתבה לי בפורום הענייני... אני יודעת שאני רגישה לביקורת, אבל אני שמחה שהפעם ידעתי מההתחלה להגיד שהן לא צודקות בביקורת (כיוון שבכל הפורומים בהם אני מנהלת,סיגנון הניהול זהה. הרי זו אני
והן היחידות שמתלוננות). בד"כ אני פשוט נסגרת והפעם באתי לצעוק על זה (גם אם "רק" בפורום מנהלים). אני יודעת שבפעם הבאה שזה יקרה אני שוב אפגע. אני יודעת שהן שוב יעלו את זה. ונמאס לי להיות שק איגרוף. אני חייבת לאמץ שיטת טיפול יותר אקטיבית בעניינים האלה בסינגלס...כי הן הורסות לי את הפורום!ואני באמת רוצה להרגיש "בבית" בפורום הספציפי הזה...

Pure SilenCe

New member
להעיז מאוד קל...

להוכיח זה כבר אחרת. הן יכולות להוכיח את הטענה? למה להפגע ממשהו שאינו בר קיימא? קל לי לומר אבל באמת מאמינה בזה...

להוכיח?

הטענות שלהן פילוסופיות... הן חושבות שמישהו\י אחר\ת יעשו את העבודה טוב ממני. איך אפשר להוכיח את זה?

Guy K

New member
אז מה עושים?

גם אצלי יש בעיה כזו בדיוק. שלושה גולשים רעשניים במיוחד, שגם עם התרומה שלהם לפורום - מחריבים אותו להנאתם. עושה לי הרושם שהם יותר נהנים להיכנס לפורום כדי לכתוב הודעות של "המנהלים לא עושים כלום", נניח, מאשר להתייחס לנושא הפורום. מחקתי, איימתי, הפצרתי. אני כבר באמת לא יודע מה לעשות. אני והשותף הכנסנו את הפורום לתרדמת חורף. עוזר גם מאוד שנפתחו חמישה פורומים חופפים בשבועות האחרונים - הפורום הוא אופרות סבון ונפתחו פורומים לכל סדרה, לשמחתי - והחבר'ה התפזרו. כרגע, הפתרון היחיד שאני מסוגל לחשוב עליו הוא לתת לפורום לנוח, לצבור כוחות, ולחזור מההתחלה. רק שמצד שני אני גם יודע, שברגע שהפורום יתעורר, כל ההערות הארסיות יחזרו. אין מוצא?

למעלה