לא במקרה לא נכנסתי מזמן לפורום

לא במקרה לא נכנסתי מזמן לפורום../images/Emo199.gif

אז זהו, אני מיואשת קצת. לא בא לי להתבכיין אבל אני קצת הרבה תקועה. מאז התחלתי עם דיאטת הבריאות מהנטורופת עבר חודש+ והורדתי בערך 400 גרם. בעצתכם, הלכתי לעשות בדיקות דם מקיפות. לשמחתי ולאכזבתי- התוצאות תקינות ועכשיו אין לי את מי להאשים. עכשיו מה? לא בא לי לחזור אליו (לנטורופת) ולקבל עוד החמרות בכוון הבריאותי, קצת אבדתי אמון. יש לי 8 ק"ג להוריד. ואין לי כבר מה ללבוש. אני חייבת לרדת!!! מה אתן אומרות??? בתוכי אני יודעת שפעילות גופנית תעזור לי- לצערי אין לי מוטיבציה וכח לזה. לא יודעת בעצם מה אני מבקשת...

or 333

New member
מאחר שאת כח כך תקועה

אולי תנסי משהו לא טבעי כמו רדוקטיל במרשם רופא זה באמת עוזר

חן123

New member
אני בעד לשנות אבל לא בעד תרופות

למה לא דיאטה קונבנציונאלית רגילה?

or 333

New member
אני יסביר

לפני מס' שנים כשעשיתי דיאטה נתקעתי הרבה זמן ואז חברה המליצה לי לפנות לדיאטנית והיא רשמה לי כדורים לזמן של חודש וזה מאד עזר וככה במשך 8 שנים המשכתי לשמור על משקל תקין כמובן שהשינוי הכי גדול הוא בראש ולכן התמדתי צריך להבין ולהפנים שאחרי הדיאטה יש דרך חיים לכל החיים דיאטה זה דבר זמני השמירה היא לאורך כל החיים

התערובויות רפואיות, ומחשבון היסטרי

יש לי רתיעה גדולה מכדורים, תרופות משככי כאבים וכד'. לכן גם בחרתי ללדת בלידה טבעית, אז כדורים זה לא הכיוון שלי. למה לא דיאטה קונוצונאלית? ובכן, ספירת קלוריות מטמטמת אותי. מנסיוני, אני הופכת להיות "מחשבון היסטרי" והעיסוק בזה משתלט לי על כל דקה פנויה, לכן קיוויתי שתזונה בריאה ומאוזנת תביא לי את התוצאות ותשמור לי על השפיות. ובעיקר- ברור לי שלא אוכל להחזיק בה מעמעד לאורך זמן, כי ארגיש מסכנה, בעוד בשיטה הבריאה (שלא עובדת...פרט שולי), אז אין הרגשת מסכנות! בנעוריי הגעתי עד למלפפון 1 וגלידה דיאט1 ביום. וזהו... יש לי נטיה לקיצונית ואני פוחדת ליפול שוב לתסמונת הזו.

חגיתלה

New member
לא כל דיאטה קונבציונאלית היא

מחשבון קלוריות. זה תלוי גישה של דיאטנית. אני הולכת לדיאטנית של הקופה והיא בפירוש לא סופרת לי קלוריות. לא שמעתי ממנה פעם אחת את המילה. היא התאימה לי תפריט מזון המכיל את כל אבות המזון מגוון דיו ומותאם לי אישית. ועובד נהדר. ממליצה לך בחום!

1אורניתה

New member
אם רדוקטיל היה כ"כ מוצלח

למה את בפורום?. לרדוקטיל יש השלכות קשות ביותר ונותנים אותו להשמנה חולנית. אם היא בפורום סימן שהיא מאמינה שיש בה כח היא באה לקבל את ההשראה כאן. אין קיצורי דרך בסופו של דבר צריך לקחת אחריות על הפה שלנו. שוקו יקרה צרי עימי קשר טלפוני בבקשה אני רוצה לדבר איתך בטלפון. שלחי לי את מספר האלפון שלך במסר.

or 333

New member
למה אני בפורום???

איזה מין שאלה זה פורום הרזיה לאחר לידה ----תמיכה---- ותמיכה יכולה להיות בכל מצב. במידה ויש לך משהו לומר כדי שנוכל להפנים תוכלי להגיד את זה בצורה פחות תוקפנית

../images/Emo24.gifחברות יקרות

בואו נרגע. כולנו פה מסיבות דומות... תודה על הרצון לעזור, אני פשוט מחפשת את הדרך שבאמת תתאים לי. גם מבחינה נפשית וכמובן שתביא לתוצאות! הגעתי למצב שאני צמודה לזוג מכנסי הריון מכבסת לובשת! לא חבל על הבגדים החתיכיים שמתייבשים לי בארון? יהיה טוב! בסוף.

למעלה