לא בסדר מצידנו...ככה לא מתחילים חודש

לא בסדר מצידנו...ככה לא מתחילים חודש

לא שמנו לב בכלל שספטמבר התחיל ללא שרשור התפקדות אז קדימה שיר החודש של פורקיופיין או בלאקפילד שיר החודש של אמן אחר אלבום החודש סרט החודש הבנאדם שעשה לכם את החודש הדבר הכי טוב שקרה החודש הדבר הכי רע שקרה החודש תמונה

אני:

שיר החודש של פורקיופיין או בלאקפילד: Sound of musak שיר החודש של אמן אחר: Sonic youth- Sugar kane אלבום החודש: PT- In absentia סרט החודש: הדייט שתקע אותי. הבנאדם שעשה לכם את החודש: דוד שלי שקנה לי מכונית! הדבר הכי טוב שקרה החודש: המכונית! וחגגתי שנה ו-9 חודשים עם חברה שלי. הדבר הכי רע שקרה החודש: אמא שלי שמעצבנת אותי ולא משחררת את האוטו מספיק... תמונה->

Musedol

New member
ניקו חי?!

שיר החודש של פורקיופיין או בלאקפילד Open Car שיר החודש של אמן אחר Bliss- Muse אלבום החודש OOS-muse סרט החודש הכי דומה לאהבה- כי קיטש זה סבבה לפעמים
הבנאדם שעשה לכם את החודש יש אחד כזה..
הדבר הכי טוב שקרה החודש הכרתי אנשים מקסימים וחדשים הדבר הכי רע שקרה החודש אין הרבה משמרות בעבודה תמונה אין לי כוח

מתפקד

שיר החודש של פורקיופיין או בלאקפילד - halo שיר החודש של אמן אחר - day is done - nick drake אלבום החודש - A Silver Mt. Zion - He Has Left Us Alone But Shafts of Light Sometimes Grace the Corners of Our Rooms סרט החודש - שניים: ביקור התזמורת - סרט ישראלי חדש מצחיק מאוד ונפלא. ו- Red Dragon הבנאדם שעשה לכם את החודש - חברה שלי...תמיד:) הדבר הכי טוב שקרה החודש התחלתי לעבוד.... הדבר הכי רע שקרה החודש - נזילה בדוד שמש, שבעים מליון סידורים ומעט מאוד זמן לחיות תמונה

Apoca1ypse

New member
וגם אני כמעט שכחתי את החוליה... :>

שיר החודש של פורקיופיין או בלאקפילד- the Start of something Beautiful <3 שיר החודש של אמן אחר My Dying Bride - The Dreadful Hours אלבום החודש Kayo Dot - Choirs of the eye סרט החודש - לפגוש את הפוקרס, לא זוכר מה ראיתי. או שבכלל הבנאדם שעשה לכם את החודש - אחי! הדבר הכי טוב שקרה החודש - NIN הדבר הכי רע שקרה החודש - 6 שעות אפס, נחשב? תמונה

LightbuIb sun

New member
באמת לא בסדר

שיר החודש של פורקיופיין או בלאקפילד: Waiting שיר החודש של אמן אחר: יש המון, הנה לכם רשימה: ירמי קפלן- הדפוק הזה ירמי קפלן-אני אשתנה ירמי קפלן-תתחיל מאפס Nofx-I want you to want me Nine inch nails-Hurt אלון אוליארצ'יק-כל דבר קט Sonic youth-Teenage riot Joe cocker-A little help from my friends מופע הארנבות של ד"ר קספר-סקס יוני בלוך-בדרך לגיהנום אלבום החודש: מופע הארנבות של ד"ר קספר-הראשון סרט החודש: לא ראיתי סרטים מרגשים החודש סדרת החודש: בלי ספק הסופרנוס, כמו תמיד הבנאדם שעשה לכם את החודש:
הדבר הכי טוב שקרה החודש:
הדבר הכי רע שקרה החודש:
תמונה

the finisher

New member
מתפקד פעם ראשונה

שיר החודש של פורקיופיין או בלאקפילד-סאונד אוף מוזק...רק שלשום שעמתי לראשונה את אין אבסטניה והוא הרבה יותר טוב מסטופיד דרים. שיר החודש של אמן אחר-פרידום אוף ספיץ' של LTE אלבום החודש-מוצרט אלבום של קנדיאן בראס(בטח אף אחד לא מכיר פה) סרט החודש-הלוואי והייתיה רואה סרט... הבנאדם שעשה לכם את החודש-המורה שלי לתולדות המוזיקה בתיכון של האקדמיה למוזיקה...ידע עצום!!! וממש כיף לשמוע את הסיפורים שלה ולדון איתה בכל נושאי המוזיקה. הדבר הכי טוב שקרה החודש-התחלתי תולדות המוזיקה? הדבר הכי רע שקרה החודש-נהרס לי הMP3 החרא שלי...לפחות יש את הדיסקמן לכל הנסיעות...

Benn Is Kane

New member
שנה טובה לכולם!

שיר החודש של פורקיופיין או בלאקפילד - Radioactive Toy שיר החודש של אמן אחר - Dancing With the Moonlit Knight של ג'נסיס הענקיים. אלבום החודש - Day for Night של Spock's Beard סרט החודש - בורן אולטימטום. הבנאדם שעשה לכם את החודש - רון, חבר טוב. הדבר הכי טוב שקרה החודש - התחילו ההליכים לקראת התנדבות שלי לשירות הלאומי. הדבר הכי רע שקרה החודש - התחילו ההליכים לקראת ההתנדבות שלי לשירות הלאומי (אני פשוט התרגלתי ללא לעשות כלום למשך שנה...!).

מתפקד!

שיר החודש של פורקיופיין או בלאקפילד: PT-evenless שיר החודש של אמן אחר: mad season-long gone day אלבום החודש:mad season-above סרט החודש:סימפסונס הבנאדם שעשה לכם את החודש: my baby הדבר הכי טוב שקרה החודש:הוא נגמר :/ הדבר הכי רע שקרה החודש: אוגוסט בעבודה בבית מלון זה ממש לא כיף. תמונה: עזבו :)

למעלה