לא בעיה מסובכת במיוחד:

ירדנעע1

New member
לא בעיה מסובכת במיוחד:

אני שונאת את עצמי. יש לי הערכה עצמית נמוכה, אני חושבת שאני מכוערת,וגם הרבה אומרים לי ככה. אני משתדלת לא להראות,ובגלל זה אני מרגישה אבודה בתוך עצמי. אין לי מושג מה לעשות עם עצמי.

דבר ראשון: תעשי רשימה של כל הדברים שאת אוהבת בעצמך. מגדול (יש לי סוס פוני) ועד קטן (יש לי נקבוביות קטנות בעורף העליון). תתלי את הרשימה במקום בולט בחדר ותקראי אותה לפחות אחת ביום. דבר שני: בטאגליינס (יודעת מה זה?) יש "איך להיפתר מביטחון עצמי נמוך ב-5 שלבים". תקראי את זה.

W e n d u s h

New member
טאגליינס אלו קישורים לשירשורים ישנים בפורום

תסתכלי למעלה בשורה הכחולה ותיכנסי לקישורים (מצאת?)

לירדנוש

תראי הדבר היחידי שאני יכולה להגיד לך הוא שקודם כל יכול להיות שאת מאוד מחמירה עם עצמך תדמייני כבן אדם מבחוץ בצורה הכי ניטרלית שיש מה היית חושבת על עצמך ואם זה כזה נורא כמו שאת מתארת.... תסתכלי גם על הדברים שאת לא אוהבת בעצמך מה את יכולה לשפר לא חסר אנשים שמספיק שירדו בכמה קילוגרמים או תספורת חדשה או משהו בסגנון שינה להם את כל הבטחון והדימוי. תנסי למצוא את הדברים החיוביים שבך כי לכל אחד יש ותאמיני לי שגם לך. תמיד תזכרי שיופי זה עניין של טעם, תמיד יהיו אנשים שיוכלו להגיד לך שאת הכי מכוערת בעולם ולהפך- הכי יפה. אם את רואה שאין שינוי ביחס לעצמך כנראה זה משהו יותר עמוק ובמקרה זה אני לא אוכל לעזור לך... תחשבי טוב על מה שרשמתי לך

למעלה