לא ברורר ליייי

לא ברורר ליייי

אני 172 לפני חצי שנה שקלתי 80 כעט אני שוקל 66 לפי הBMI שלי הכל תקין ומצויין מדוע אני לא רואה שום שינוי בבטן ורק ברגלים? {ירדתי 4 מידות בערך} אבל עדיין אני מרגיש שיש עליי המון שומנים ויש נפיחות בבטן אני לא שותה מוגז מה שאני שותה זה רק תה-סוכרזית מיץ דייט תפוזים או מנגו או לימונענע והכי חשוב מים אני אוכל מסודר בוקר צהרים וערב..בכמויות מוגבלות במיוחד-רק ככה הצלחתי לרדת כמיות מוגבלות = לא כמו פעם שצלחת אורז ולפחות 4-5 חתיכות שניצל או קציצות או 4 תפוחי אדמה או צלחת חומוס גדולה עם 3 פיתות ושקשוקה מ2 ביצים עם 7 פרוסות לחם אלא 8-10 כפות אורז, תפוח אדמה 1גדול ו170 גרם בשר , המון המון סלט מלפפונים חמוציץ במלח-אולי זאת הטעות שלי פרות=תפוחי עץ לא יותר מ3 ביום טונה אם אחרי אימון שלמה אם בבוקר חצי, ביצה 1 ליום אם אני לא אוכל טונה אוכל בוקר ביינים צהרים לפני הערב ואחרי עושה לפחות 4 פעמים בשבוע ספורט למה יש עדיין עודפי שומן? זה נראה לי כאילו לא עשיתי עד עכשיו כלום ויש לי עוד בטן נפוחה ולא רואים כאילו אני מתאמן=/

תשובה

ברוך הבא לפורום. השינוי שאתה רואה הוא משום שהייתה לך כנראה מסת שריר ברגליים. הגוף לא נפטר בקלות משומן. אתה אמנם הורדת שומן (בטוח) אבל גם מסת שריר. אתה לא יכול לרדת במשקל ללא איבוד מסת שריר. ניתן למתן ירידה בשריר ע"י פעילות כנגד התגדות (משקולות). לא ברור לי אם אתה ממשיך לרדת במשקל מהתפריט הנוכחי שאתה מציג. בכל מקרה, אנו לא נוכל להתייחס אליו (אבל רק דבר אחד קטן, שאמנם אינו משפיע לירידה במשקל, הרבה מלח מהמלפפונים בתפריט לא מומלץ). אם אתה עדיין חושב שאתה צריך לרדת (מה שלא נראה לי לפי המשקל הנוכחי והגובה שלך), הייתי מציע לך ללכת לדיאטנית ולבנות תפריט מסודר. במקביל, אם עדיין לא שילבת משקולות בפעילות הספורטיבית שלך, אז קדימה.

למעלה