לא שאני להוט לכתוב שם, אולם כיצד זה כתבתי תחילה ומי בכלל המנהל שם?
C certified.woke Well-known member היום ב- 11:17 #1 לא שאני להוט לכתוב שם, אולם כיצד זה כתבתי תחילה ומי בכלל המנהל שם?
דיברגנט חדש Well-known member היום ב- 11:53 #2 נכתב ע"י certified.woke: לא ברור לי כיצד נקלעתי לפורום "רעידות-אדמה.1246", אך תחילה יכלתי לכתוב שם ולפתע קבלתי "אין לך מספיק הרשאות כדי להגיב כאן" לחץ כדי להרחיב... לא ברור לך פינוקיו קטן ונעל בית שאפילו לשקר, עושה זאת בטפשות ייתר ומרים להנחתה כל פעם מחדש למה שלא תספר את האמת שמוגבל המחמד שלח אותך לשם?אתה חלאת המין האנושי, זבל כימי ופינוקיו בנוסף לכל היבלת כואבת
נכתב ע"י certified.woke: לא ברור לי כיצד נקלעתי לפורום "רעידות-אדמה.1246", אך תחילה יכלתי לכתוב שם ולפתע קבלתי "אין לך מספיק הרשאות כדי להגיב כאן" לחץ כדי להרחיב... לא ברור לך פינוקיו קטן ונעל בית שאפילו לשקר, עושה זאת בטפשות ייתר ומרים להנחתה כל פעם מחדש למה שלא תספר את האמת שמוגבל המחמד שלח אותך לשם?אתה חלאת המין האנושי, זבל כימי ופינוקיו בנוסף לכל היבלת כואבת
מומחה לקנונית הסדר העולמי Well-known member היום ב- 13:46 #3 נכתב ע"י certified.woke: לא שאני להוט לכתוב שם, אולם כיצד זה כתבתי תחילה ומי בכלל המנהל שם? לחץ כדי להרחיב... יש איזה משהו מוזר עם הדבר הזה שמשום מה המנהלים לא רוצים לספר למה אי אפשר לכתוב שם.
נכתב ע"י certified.woke: לא שאני להוט לכתוב שם, אולם כיצד זה כתבתי תחילה ומי בכלל המנהל שם? לחץ כדי להרחיב... יש איזה משהו מוזר עם הדבר הזה שמשום מה המנהלים לא רוצים לספר למה אי אפשר לכתוב שם.
C certified.woke Well-known member היום ב- 13:48 #4 נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: יש איזה משהו מוזר עם הדבר הזה שמשום מה המנהלים לא רוצים לספר למה אי אפשר לכתוב שם. לחץ כדי להרחיב... גם אינם מפרסמים שמם שם. ההגיון אומר שבהקלעך לפורום - תוכל לראות את כנוי העֵט של המנהל שם...
נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: יש איזה משהו מוזר עם הדבר הזה שמשום מה המנהלים לא רוצים לספר למה אי אפשר לכתוב שם. לחץ כדי להרחיב... גם אינם מפרסמים שמם שם. ההגיון אומר שבהקלעך לפורום - תוכל לראות את כנוי העֵט של המנהל שם...
מומחה לקנונית הסדר העולמי Well-known member היום ב- 13:50 #5 נכתב ע"י certified.woke: גם אינם מפרסמים שמם שם. ההגיון אומר שבהקלעך לפורום - תוכל לראות את כנוי העֵט של המנהל שם... לחץ כדי להרחיב... משולש ברמודה ממש
נכתב ע"י certified.woke: גם אינם מפרסמים שמם שם. ההגיון אומר שבהקלעך לפורום - תוכל לראות את כנוי העֵט של המנהל שם... לחץ כדי להרחיב... משולש ברמודה ממש