לא ברור לי למה רג'ינה-ספויילר

לא ברור לי למה רג'ינה-ספויילר

אם רג'ינה מעוניינת לכפר על מעשיה אז למה היא לא מעבירה את דייויד והנרי ליער המכושף?
הרי היא שוב מכשפה אז מה הבעיה לעשות הוקוס פוקוס ולפנות את ההריסות מהמכרה וקדימה לעולם האגדות...

היא רוצה לכפר על מעשיה (מתייחסת עד לפרק 3)

אבל שהנרי וכולם יראו שהיא לא אותה מכשפה רעה מארץ האגדות. אם היא תעביר אותם ליער הקסום (שאני בספק שיש לה את הכוחות, ראינו בפרק 2 שהיא הייתה צריכה את העזרה של רמפל והספר הקסום, והקסם הוא שונה בSB) יקרו כמה דברים. כל העיירה תתרגז עליה שוב, הנרי לא יראה איזו אישה טובה ונפלאה היא הפכה להיות, וככל הנראה זה לא ממש ישנה לסנאו ואמה שירצו לחזור לSB כדי להציל את כל השאר התושבים, לכעוס על רמפל והענן הסגול, ואולי אפילו להתחשבן עם רג'ינה שהרסה לכולם את החיים.

Macphista

New member
היא אמרה שזה מעבר לכוחות שלה

גם רמפל אמר שקפיצה בין עולמות זה מעבר לכוחות שלו.
הוא הרי ניסה לעבור לעולם שהבן שלו עבר אליו והדרך היחידה שמצא הייתה הקללה הזו.

אבל יש מעבר קיים במכרה.

זה היה אני חושב בפרק השלישי של העונה הראשונה. רג'ינה בסך הכל צריכה לפנות את ההריסות.

Shiri from the block

Active member
לא, זה לא מעבר אחרת כולם היו עוברים בחזרה בפשטות..
וכפי שאמרו למעלה, גם ראמפל וגם רג'ינה לא יכולים לעשות מעבר חדש לעולם הזה, כי לראמפל עצמו לקח הרבה מאוד שנים להכין את הקללה שתעביר אותם בכלל לסטוריברוק.

אוקי זה מסביר את הענייו

אני מניח שבהמשך נדע מה זה המקום הזה.
אגב למה הבן של גולד לא מגיע כבר לסטוריברוק אחרי שהיונה הודיעה לו שהקללה הוסרה.

Shiri from the block

Active member
איזה יונה?

Shiri from the block

Active member
איזה יונה? מי הבן של ראמפל? חח אף פעם לא ראינו את הבן של ראמפל בדמות בוגרת, רק כילד.

מידע שלא שודר יש לסמן
מש"ש ^^ובפנים

אני לא יודעת כמה ראית ועד איזה פרק, אז אני לא רוצה להרוס לך.
בכל אופן, נכון לפרק 2X3 לא ידוע לנו מי זה הבחור עם היונה - ישנם מש"שים ותיאוריות בלבד.

shirush3

New member
זאת רק תאוריה

ניל קאסידי כרגע לא משוייך לשום דמות מהאגדות
יכול להיות שהוא באי, למרות שאני ממש אתבאס אם הוא יהיה באי

ובלי קשר ממש בא לי שיראו אותו עוד פעם

Shiri from the block

Active member
זה יותר ספוקלציה ממש"ש כי אף אחד לא יודע אם הבחור בהתחלה זה באי או לא, זה סתם ניחושים כמו שעכשיו אנשים בפרקי הארץ יכולים לחשוב שזה באי.. כמו שאנחנו חשבנו שזה באי כשרק ראינו את הפרקים

נו זה כל כך ברור שזה הוא.

בטוח מדובר על הבן של גולד.
רק אמה,אוגוסט והבן של גולד התחמקו מהקללה. כל השאר תקועים בסטוריברוק.
אגב מה זה מש"ש??

אולי זה ברור לך מש"ש

וברשת יש המון תיאוריות על הזהות של באיי והזהות של הזר המיסתורי, אבל נכון לפרק 3 בישראל אף אחד לא יודע מי זה באיי או הזר המיסתורי

מש"ש זה משהו שעוד לא שודר, וספויילר זה משהו ששודר בארצות הברית ולא בישראל. כדי לא להרוס את חווית הצפייה של מי שצופה בקצב של ישראל.
בפרום נהוג לכתוב מש"ש וספויילר כאשר כותבים הודעות. ממליצה לך להכנס לככלי הפורום כדי שתדע להבא אך לכתוב.

וברוך הבא

Macphista

New member
ועכשיו נהיה מאוד ברור הבעייתיות של הנושא

אתם מבינים שאתם מאשימים בחור במשש כשהוא בכלל עומד בקצב ישראל.
כן?
מישהו שלא יודע ולא ראה ולא שמע- אומרים עליו שאמר משש.
אני באמת מרגישה שמשטרת המששים והספויילרים כאן הגזימה.
עצם זה שעניתם לו שזה משש ולא המשכתם לתת לו לשחק בתאוריות בעצם אמרה לשאר הפורום שיש כאן משש.

זה נוהל שתקף לכל הסדרות בתפוז

ולזה רגילים הגולשים.
בואי לא נפתח את זה.

למעלה