אכן תמונת השנהמי הצלם? מאוד מאוד רוצה לתת קרדיט. לפרגן. זו תמונת השנה צפה בקובץ המצורף 45567 צפה בקובץ המצורף 45568
בהחלט תמונה שכל יהודי ישראלי צריך לתלות אותה בסלון ביתו.מי הצלם? מאוד מאוד רוצה לתת קרדיט. לפרגן. זו תמונת השנה צפה בקובץ המצורף 45567 צפה בקובץ המצורף 45568
רק אדם עם מוח מעוות מסוגל להשוות בין הגנה על המדינה של חיילים לוחמים בצה"ל המחרפים את נפשם על הגנת המדינה.אכן תמונת השנה
חילונים וחרדים מגינים כול אחד בדרכו על המדינה.
רק אדם עם מוח שונא חרדים לא רואה את ההגנה שלהם.רק אדם עם מוח מעוות מסוגל להשוות בין הגנה על המדינה של חיילים לוחמים בצה"ל המחרפים את נפשם על הגנת המדינה.
לבין פרזיטים אוכלי חינם לבושי מדים שחורים הסוגדים לאלילים ולעצמות "קדושים". חחחחחחח
בתי הקברות מלאים בחללים צעירים, מלח הארץ, חיילים שנפלו, בעוד החרדים מגרדי הביצים מתגאים בשרות בחיידר!!!
סבוש ציניות מיותרת!בהחלט תמונה שכל יהודי ישראלי צריך לתלות אותה בסלון ביתו.
התמונה אומרת ששני כוחות גדולים יש לעם ישראל.
1 הקב"ה.
2 הצבא הכי חזק במזה"ת.
וכל מילה נוספת פשוט מ י ו ת ר ת.
סתם עיוות ושנאת חינם בוערת בתגובתך הפסולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.תמונה מטורפת בזמן מטורף בסיטואציה מטורפת שלדעתי...
מספרת פה בהבזק של לחיצת כפתור איזה שהוא סיפור עצוב בלילה נורא...
כי בואו לרגע נניח שהמקרה הנורא הזה קרה בקרית ארבע... או באריאל...
מקסימום היו מפסיקים שידורים ל5 שניות... אחרי שכתבנו לענייני יגיע לשטח...
העם היושב בציון ינענע בראשו... חלקנו ישאלו מה הם מחפשים שם...
אחרים ידרשו שיוויון בידיעה שאין דבר כזה...
נניח שהמקרה הנורא הזה קורה בפריפריה... באר שבע? דימונה? אפילו אשקלון...
הפסקת השידורים 15 דקות של דיווחים... המכפ"ל בדרך... הרמטכ"ל בדרך...
גנץ שוקל... בנט מתתחפר... והתוכניות ממשיכות ועם ישראל חי...
כי הפריפריה הרי זה עדות... זה ליכוד ש"ס... מתאים כמו כפפה ליד - איתמר בן גביר...
שר לענייני בטחון פנים ירחיק את עצמו... אולי ירחיקו אותו אחרים...
הוא לא בעניין.
תל אביב. דיזינגוף ??? כאילו גם אם אנחנו מסכימים כעם עם ליברמן ולפיד (בערך 26 מנדטים בסקרים האחרונים)
ואת החרדים היה עלינו לשלח למזבלאות - במריצות...
אבל עוד יותר מבלבל אותי מול החרדי הזה שנלחם בכל כוחותיו הדלים כדי לנצח את הרוע המוחלט הזה...
אני מסתכלת על תל אביב... על דיזנגוף ואני מוצאת את 'יאשקה'... וזה נהדר בעייני... נפלא ממש
כי מעולם לא שמעתי על 'יאשקה' במתכונת של מסעדת גריל תל אביבי במרכז מרכז הישראליות התל אביבי
שחפה כולה מפאות, תפילין ותפילה ו'יאשקה' שם גלותי מאוד יהודי מידי ? ואני שמה לב שכתוב בצד ובקטן - כשר.
הלו... פה זה לא קרית ארבע... זה לא באר שבע או דימונה רחמנא ליצלן פה זה דיזנגוף... כשר???
פה נלחמים בכל מה שמריח יהדות... ישראליות מעורבבת בתפילין... סידור ופאות...
חבל אבי, חבל כל כך לשנוא את אחיך.רק אדם עם מוח מעוות מסוגל להשוות בין הגנה על המדינה של חיילים לוחמים בצה"ל המחרפים את נפשם על הגנת המדינה.
לבין פרזיטים אוכלי חינם לבושי מדים שחורים הסוגדים לאלילים ולעצמות "קדושים". חחחחחחח
בתי הקברות מלאים בחללים צעירים, מלח הארץ, חיילים שנפלו, בעוד החרדים מגרדי הביצים מתגאים בשרות בחיידר!!!
רק חסר בינה יקלוט שאני שונא חרדים ועוד יעז ברוב חוצפתו וטיפשוטו הרבה להכריז על כך!!!!!!!!!!!!!!!!!רק אדם עם מוח שונא חרדים לא רואה את ההגנה שלהם.
אבל ריקי כפרה, גם בסדום היו כמה צדיקים.תמונה מטורפת בזמן מטורף בסיטואציה מטורפת שלדעתי...
מספרת פה בהבזק של לחיצת כפתור איזה שהוא סיפור עצוב בלילה נורא...
כי בואו לרגע נניח שהמקרה הנורא הזה קרה בקרית ארבע... או באריאל...
מקסימום היו מפסיקים שידורים ל5 שניות... אחרי שכתבנו לענייני יגיע לשטח...
העם היושב בציון ינענע בראשו... חלקנו ישאלו מה הם מחפשים שם...
אחרים ידרשו שיוויון בידיעה שאין דבר כזה...
נניח שהמקרה הנורא הזה קורה בפריפריה... באר שבע? דימונה? אפילו אשקלון...
הפסקת השידורים 15 דקות של דיווחים... המכפ"ל בדרך... הרמטכ"ל בדרך...
גנץ שוקל... בנט מתתחפר... והתוכניות ממשיכות ועם ישראל חי...
כי הפריפריה הרי זה עדות... זה ליכוד ש"ס... מתאים כמו כפפה ליד - איתמר בן גביר...
שר לענייני בטחון פנים ירחיק את עצמו... אולי ירחיקו אותו אחרים...
הוא לא בעניין.
תל אביב. דיזינגוף ??? כאילו גם אם אנחנו מסכימים כעם עם ליברמן ולפיד (בערך 26 מנדטים בסקרים האחרונים)
ואת החרדים היה עלינו לשלח למזבלאות - במריצות...
אבל עוד יותר מבלבל אותי מול החרדי הזה שנלחם בכל כוחותיו הדלים כדי לנצח את הרוע המוחלט הזה...
אני מסתכלת על תל אביב... על דיזנגוף ואני מוצאת את 'יאשקה'... וזה נהדר בעייני... נפלא ממש
כי מעולם לא שמעתי על 'יאשקה' במתכונת של מסעדת גריל תל אביבי במרכז מרכז הישראליות התל אביבי
שחפה כולה מפאות, תפילין ותפילה ו'יאשקה' שם גלותי מאוד יהודי מידי ? ואני שמה לב שכתוב בצד ובקטן - כשר.
הלו... פה זה לא קרית ארבע... זה לא באר שבע או דימונה רחמנא ליצלן פה זה דיזנגוף... כשר???
פה נלחמים בכל מה שמריח יהדות... ישראליות מעורבבת בתפילין... סידור ופאות...
חבל שהבנת הנקרא קשה אצלך אבי בן 1231...סתם עיוות ושנאת חינם בוערת בתגובתך הפסולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
בתל אביב הפיגוע היה כאשר היו מאות אזרחים בסכנת חיים, אין בבאר שבע אזור שכך מלא בריכוז בליינים וגם לא באשקלון,
אולי בכלל חבל לדעתך ששלחו לשם חיילים וכוחות ביטחון אולי היה כדאי שייהרגו הרבה יותר תל אביבים.
אני חושבת שהדוס הוא אמנם דוס, אבל קצת קוקוריקו כזה...אז התרגשתם מההצגה שהדוס עשה עבור הצלמים? ככ קל לעשות מניפולציות בשקל.
אני מאד התרגשתי.אז התרגשתם מההצגה שהדוס עשה עבור הצלמים? ככ קל לעשות מניפולציות בשקל.
הוא "סיכן" את חייו בתמונה ששופצה כנראה ע"י פוטושופ כאשר הגן על המולדת בזמן מסע רצח של פלסטיני!!!!אז התרגשתם מההצגה שהדוס עשה עבור הצלמים? ככ קל לעשות מניפולציות בשקל.
מטריד נשים?! איך הגעת לזה?רק חסר בינה יקלוט שאני שונא חרדים ועוד יעז ברוב חוצפתו וטיפשוטו הרבה להכריז על כך!!!!!!!!!!!!!!!!!
לא רק זה, אותו חסר בינה עדיין חושב שהחרדים בחיידר תורמים להגנת המדינה. פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איך אתה מרגיש בתור מטריד נשים פה בפורום למרות שאתה נשוי?? הישמר לך!!!
מטריד נשים?! איך הגעת לזה?
המצפון מציק לך ויצאת מהארון?
מה קרה? למדתי ממךמטריד נשים?! איך הגעת לזה?
יא באבא אני אפילו יודע את מי היטרדת בתקופת שהיינו עדיין קומונה, רצית להיפגש איתה ונידנדתמטריד נשים?! איך הגעת לזה?
זה בדיוק מה שהבנתי מדבריך, למעט הכנסת מפלגת הליכוד לסיפור. בני (שמבלה בדיזנגוף ואף היה שם אתמול) ליכודניק מושבע וביביסט גמור. כשיורים טילים על שדרות, אשקלון ואפילו אשדוד וב"ש זה מזעזע לחמש דקות וממשיכים הלאה. כשיש אזעקה בת"א והטילים מיורטים לפני שהזיקו אז אוי ואבוי, וצריך להגיב, ואי אפשר ככה. כשרוצחים בב"ש, בבני ברק, בחדרה, בפ"ת, ואפילו כשנדקרים בעיר העתיקה- זה מזעזע ואיפה התגובה, אבל כעת כשזה בדיזנגוף אז פתאום נחצה הגבול ואי אפשר ככה וכו' וכו'. חשיבות היתר שניתנת לתושבי גוש דן, כשלדעתי תושב חדרה חשוב לא פחות.חבל שהבנת הנקרא קשה אצלך אבי בן 1231...
קראת ולו ברמז מהדברים שלי על שליחת חיילים לתל אביב???
הזכרתי ותתקוף אותי על כך שדם יהודי הליכוד בפריפריה זול בהרבה...
מדמם של התל אביבים... ויותר מכך הבליינים של המרכז בצנטרום - וחבל לי שזה כך...
הבאתי פליאה חיובית על הצנטרום של המרכז בתל אביב על שם המסעדה... מול השמות המוכרים
'לוס אנג'לס סיטי'... ושאר ה'הוט' וה'מק...'
ועוד שזו מסעדה כשרה. ציפת לכשכאלה??. שם???
אני לא. אז תקרא את שכתבתי נחם במקום של ניחום והכה במקום שצריך (לדעת הכותבת בלבד) - להכות...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.