לא בשביל להיות קטנוני....

drz400e

New member
לא בשביל להיות קטנוני....

אבל יש סיכוי שהסנובורדרים שביננו יקבלו הכרה ושם הפורום ישונה לקראת העונה הבאה ל"סקי וסנובורד"? פשוט ממש ניסיתי לעשות סקי בסוף העונה הקודמת (כדי לא להרגיש אנדרדוג בפורום,כמובן...)וזה לא ממש מצא חן בעיני.....

alonaski

New member
איך לא מצא חן בעיניך???!! ../images/Emo10.gif

איזה מאכזב אתה!!!!!!
חבל!!!!....

AdriAnV

New member
הוא מאכזב ../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

דווקא חשבתי שעם כל האקסטרים תתחברי יותר לסנובורד ולא לסקי.... אמרת שלרכב לא מחובר זה כמו לנהוג בלי חגורת בטיחות - אז לגלוש עם רגליים בנפרד זה אותו כנ"ל
סימן קריאה מש"ל

yaircarel

New member
אבל כאן כל היופי

אתה פשוט לא מוגבל, כל מה שבה לך אפשרי שם. לגלוש למטה למעלה הצידה באלף פייפ ודיפ פאודר וקרח וסלאש. על הכל אתה כמו בבית. אפשר גם לגלוש רק עם אחד. החיסרון העיקרי הוא שהנעליים יותר מסורבלות והפוזה פחות פוזאית.

alonaski

New member
../images/Emo45.gif בדיוק! ../images/Emo13.gif וגם...

יש בי נטיית-לב חזקה לכיוון הקרוס קאנטרי!
נראה לי ספורט מדהים לכושר, חיזוק שרירי הרגליים וכל זה - משולב בתוך טיול בטבע בנוף מיוער ומושלג עם מפלונים ומים זורמים...
אז כשאני עם הסקי... אני נהנת מאוד להתאמץ לעלות עליות קטנות בשטח...
וכשאני עם הסנובורד...
אני נהנת מאוד מהאוף-פיסטים, השלג העמוק, המהירות, התימרון הקליל עם ניעות האגן...
וזה גם מזכיר לי (מן הסתם...
) את ימי נעוריי על הסקייטבורד בשכונה!!!
אז בכלל... זו גלישה מהנה עם נוסטלגיה חביבה!!!...
כ-מ-ו-ב-ן שכשאני עם סקי'ס אז אני 50% מהזמן גולשת באוף-פיסטים שבצידי המסלולים... כי שלג עמוק זה MUST !!!
ובכן, אדריאן...
אומנם אני חובבת אקסטרים (=לכן אני גולשת סנובורד!
) אבל גם חובבת טבע וכושר ואתגרים מסוגים שונים... וגם קצת (הרבה
) נוסטלגיה... לכן, אני משתדלת לשלב בחופשת סקי אחת - מכל וכל ולא מצאתי את עצמי מתחברת רק לסגנון גלישה אחד!

drz400e

New member
לא יודע

בסנובורד אתה חייב להיות כל הזמן עירני. אי אפשר לתת לו לגלוש לבד. אם אתה לא על EDGE אתה עם הפנים בשלג. אין לעמוד סתם. ובסקי(עם כל הכבוד) זה היה פשוט קל מדי. לא יודע איך להסביר את זה. פשוט לא התחברתי.אולי כי התחלתי מסנובורד שהוא כזה אגרסיבי . ממש לא יודע-פשוט זה לא היה זה. עכשיו....מה עם השינוי שם? (וזה בעדינות אומר-אלונה,תפסיקי להסיט את הנושא...)

alonaski

New member
ולגבי הנושא... ../images/Emo13.gif

לא נראה לי שצריכה להיות בעיה להוסיף את המילה סנובורד... זו בקשה שעלתה בזמנו בפורום סקי שהקמתי בוואלה ואכן המילה סנובורד נוספה. אני מקווה רק, שלא יבואו בדרישה אח"כ להוסיף גם: "שורטיס", "מונוסקי", וכל השאר... (-נו, איך קוראים לסקי הזה שהעקבים מתנתקים... טלהסקי?...
שכחתי... )
בקיצור - בקשתך תטופל!

amircarel

New member
טלמארק

סיגנון גלישה סקנדינבי קורע ברכיים...ממש ממש לא בשבילי

למעלה