לא גומרת..

samap

New member
לא גומרת..

אני צריך עזרה. חברתי החדשה בת ה-19 היתה בתולה עד לאחרונה - כלומר,התחלנו לקיים יחסי מין. כמו לכול בתולה אני עדיין ומתחשב. אבל עדיין - לא משנה מה אני עושה היא לא גומרת היא לא נהנת מחדירה אלה רק משיפשוף ידני אבל לא משנה מה - היא לא גומרת מה לעשות? אני שואל אותה והיא בעצמה לא יודעת

maya..

New member
עבודת יד

הרי זה דבר ידוע שרוב הנשים לא גומרות מחדירה וחייבות את הגירוי הידני כדי להגיע לסיפוק הפיתרון הוא עבודת יד, לשון, או עזרים אחרים... אפשר לעשות את זה בדרכים מגוונות ואולי אפילו שהיא תספק את עצמה מולך תודה שזה יטריף אותך... אל תיקח את זה בצורה כזאת, כאילו זה דבר רע ואל תשכח שהיא רק נגמלה מבתוליה, במשך הזמן היא תלמד להנות מסקס ואני בטוחה שהיא תלמד איך להטריף אותך. בהצלחה...

uhatotah

New member
נכון, גם אני יודע את זה מניסיון..

אם את רוצה אני מוכן לעזור לך... תצרי קשר עם הemail שלי...

יפית33

New member
לא גומרות בחדירה

תמיד ידעתי שיש נשים שאינן גומרות בחדירה וזקוקות לגירוי ידני או אחר כדי לגמור. פתאום אני מתבשרת שאני במיעוט שכן גומרות בחדירה. על סמך מה ניקבע כי רוב הנשים לא גומרות בחדירה? רוב הנשים שאני מכירה דווקא גומרות בחדירה. כנראה שיש מידע שאינו בדוק ושניזרק לחלל האויר ויש נשים שמתנחמות בו.

mekayten

New member
סוף לבעיה של מאיה

אני רואה שאף אחד לא סיפק אותך כמו שצריך ואת ממש מתוסכלת אני מקווה שתיצרי איתי קשר וכל בעיותך ותיסכולייך אני אפוגג ביי ובהצלחה במציאת זיונים שווים מחכה לתשובתיך

fux

New member
לא גומרת –

בחורה זה כמו קופסת שימורים. אחד פותח כולם טועמים. –

etaylav

New member
כמה טיפים.....

תקשיב ידידי, גם לי הייתה את אות בעיה בדיוק. יש לי חברה בת 23 , שאני לא ההיתי החבר הראשון שלה. וגם היא לא גמרה מעולם. אצל רוב הנשים זו בעיה פסכולוגית. הבנתי ממך שגם חברה שלך לא מצליחה לגמור לבד, לכן זו צריכה להיות התנסות של שנייכם. כמה טיפים: צריך לדאוג לשקט, לא מוזיקה לא שכנים ולא רעשים אחרים שיכולים להסיח את דעתה. בלי חדירה! תנסה רק עם האצבעות, ועדיף בהתחלה בחלק העליון. אל תחדיר אצבעות בהתחלה והכי חשוב, תהיה קשוב וערני לתזוזות שלה, לקולות שלה, תשאל אותה מה עושה לה טוב ומה לא ולפי זה תמשיך. בהצלחה, גבר. איתי.ל.

תקשיב לעצה של אישה

תקשיב לעצה של אישה ושל כל סקסולוג שפוי בדעתו: 70 אחוז מהנשים לא גומרות רק מחדירה! זה בכלל לא אומר שהן לא נהנות זו הנאה עצומה אבל לא גומרות, מה לעשות. העצות שנתנו לך בקשר לשימוש באצבעות, לשון וכו` נכונות. ולכל הגברים :תפסיקו להתייחס לנשים כאילו הן הצרה הכי גדולה שנחתה עליכם אלא תתחילו להתעסק בסיפוק שלהן לפעמים במקום הסיפוק המיידי והריקני שלכם (החבר של לא גומרת כבר הבין את זה). סקס זה חוויה רוחנית!!!

למעלה