לא גלריה ולא ג´אסטין. לשם שינוי-סקס

אלי פלס

New member
לא גלריה ולא ג´אסטין. לשם שינוי-סקס

יש חברים צעירים שעושים בשניות אלו את תחילת דרכם בעולם המופלא. הם מגששים את דרכם באפלה מוחלטת בלא שיהיה להם עם מי להתייעץ ואת מי לשאול. הם יכולים לעשות הרבה שטויות מבלי שיידעו מה הם עושים וממה הם צריכים להיזהר. לחלק מהחברים בפורום יש ניסיון עשיר. זה המקום לבקש מהחברים להעשיר את השרשור הזה בידע העשיר שנצבר ברבות השנים (זקנים שכמותכם). מין מוגן??? איך, כמה, למה, מתי, מה? חומרי סיכה? איך ליהנות יותר? טיפים ושות´... אני מאוד מקווה שהאשכול הזה לא יישאר יתום.

Roi inc

New member
אם אתה מהצעירים מר פלס...../images/Emo89.gif

אני מגלה..הכל
היום שהבנתי שאני נמשך גם לבנים -
- יום הולדת 6.
בעצם מאז שאני זוכר אותי ומאז שהתפתחה הסקרנות שלי למיניות אני זוכר שחשבתי על בנים כמו על בנות בהקשר המיני. אמנם בהקשר הרומני הדברים אצלי קצת אחרת - מבחינתי אני לא חושב שאהיה אי פעם בקשר רומנטי עם בן. בשבילי בן יכול להיות חבר טוב אל לא בן זוג. עד היום הצלחתי לשלב מספר פעמים בין חבר שלי למין..והיה סבבה ככה,בשבילי. התמונה שהייתי רוצה לראות זה קשר הדדי חברי שמשלב מין בקטע של ריגוש עם חבר שלי וששנינו יודעים שאנחנו סבבה, אח שלי מה העניינים?! וכל זה, כשקיימת לה "סייד דיש" שהיא בעצם סקס. בינתיים אין לי כזה חבר... מי רוצה היות חבר שלי
העניין הוא שכמה פעמים הייתי במסיבות
ופאבים וכמה התחלות של ניסיון להתחלה של משהו, אבל תמיד לא הרגשתי שלם עם עצמי, כאילו שאני לא מוצא שום תכלית לקשר רומנטי..אז הבנתי בגיל 18 בערך שאני דו מיני. ובעצם אם בנות כן תמיד יש לי את הלהט הבסיסי לרצון לקשר. לא מתנצל
. אז אצלי זה בערך ככה.. חוויות מין עם פרטים... טוב כל אחד ראה פה לפחות פעם אחת סצינת מין הומוסקסואלית בטלוויזיה, בוידאו.. בסינמטק! אז אין לי מה לחדש הרבה
ובקשר ליום שבו סיפרתי לאבא-אמא שאני דו, נגמר ב... אבא: תמיד תארתי שאולי, אני לא מופתע...אני תמיד אוהב אותך. אמא: ( בשוק שבוע ימים,
, לא מדברת לא אוכלת..
ואחרי שבוע אבא הרגיע אותה שלא התנסחתי נכון, רק דובר על חוויה חד פעמית לפני שנה.. זה עשה לה טוב, היא התחילה לחייך שוב.. ברור שזה טיטוא מתחת לשטיח, אז שיהייה ככה.) מזל שאני לא מתחתן עם כושי ועובר לגור איתו בטוקול בסאן פרנסיסקו, מעניין איך על זה היה אבא שלי מכסה
וזה בערך זה... מקווה שzה עניין מישהו, אני פשוט מרגיש שזה ordinary בטירוף. אז המון אהבה
כן
זה הכי חשוב
.
Roi inc

אלי פלס

New member
רועי, תודה

אמנם לא לזה התכוונתי בשרשור הזה אבל, תודה. הלוואי שהיה לי אבא כמו שלך. רק הערה קטנה, למה מר פלס? עשיתי לך משהו רע?

Roi inc

New member
אלי פלס...../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

פשוט אלי פלס נשמע שם של איש מבוגר, לפחות שהוציא לאור שני ספרים ועכשיו עושה הסבה מקצועית קצת לפני הפנסיה... זה פשוט נשמע ככה מהשם, איזה מדביק תוויות אני נכון?! ואני יודע שלא לזה התכוונת אבל רק אחרי שכתבתי ניזכרתי שרצית סקס בעצם. לא נורא בכיף.

MARMELAD

New member
בפורומים -

כל מי שמזדהה בשמו האמיתי עושה רושם שהוא בגיל המעבר
אבל אלי באמת בן 20. הוא פשוט מפותח נפשית.

.m

New member
לגמרי ../images/Emo32.gif , אבל הכי חשוב

רק רציתי להגיד שאני אוהבת אותך.
mai

לירוי25

New member
מה אני ראשון? יאללה...

טוב אז קודם כל, תמיד תקפידו להשתמש בקונדום! זה קלישאה אני יודע, אבל זה יחסוך לכם צרות מיותרות בהמשך. שימו לכם אחד בארנק/פאוץ´ שיהיה. אף פעם אי אפשר לדעת מתי תזדקקו לו. הקהילה שלנו היא מקום קטן וצפוף, ממש כמו קיבוץ, כולם מכירים את כולם וקרוב לוודאי שגם שכבו עם מרביתם. יצאתם עם בחור, נפרדתם בגלל סיבה זו או אחרת, תגמרו את זה יפה למה אתם אף לא יודעים איפה תפגשו אותו ובאיזו סיטואציה!

טאצי

New member
אממממ....

לדעתי יש כאן מישהו שהבטיח אתמול תשובה מפורטת...

my self

New member
סוף סוף...

אחרי כל הדיונים והפולמוסים על ההומוסקסואליות בראי הפילוסופיה הקאנטיאנית, מדברים על סקס...
סתם, בכיף

MARMELAD

New member
סקסססססססססססססססססססססססססססססססס

אוקיי חומד. הנה זה בא. מה עושים במיטה? או : הכל פתוח, עוד לא מאוחר אין חוקים. הכל הולך. בעיקרון כששני גברים נכנסים למיטה הכל יכול להיות. למה? כי פשוט יש להם יותר אופציות. מאחר ולכל אחד מהם יש גם ז´ וגם ישבן - אין בעקרון שום בעיה ששניהם יהיו גם אקטיביים וגם פאסיביים. הכל תלוי בכיף שלהם. אפשר גם להנות ממין ללא חדירה. מה שנקרא חבל"ז מזמ"ז. תאמין לי - לפעמים הרבה יותר כיף סתם להתפנק על מישהו שמונה שעות מאשר להגיע למצב אנאלי. ושוב, הכל תלוי בכיף שלך, שלו, שלהם, שלנו וכו´. טיפים לסקס טוב יותר או : מה נשתנה הלילה הזה לא להתמקד רק באיברי המין. הרבה יותר כיף ליקוק קליל באוזן, מסאג´, ליטופים (מה שנקרא "נעים בגב"). בעקרון עם קצת רגישות אפשר להפוך כל חלק בגוף לאורגזמטי. איך? מתאמנים. זה בא לבד. חדוות המין האוראלי או : בא לי אוראלי הכי חשוב - בלי שיניים. זה לא, אני חוזר, זה לא כיף. זה לא ארטיק. לנגוס בו - זה ממש מעצבן. ועוד יותר מעצבן - שהוא "כאילו" מוצץ אבל בעצם שורט אותך עם השיניים הקדמיות. מה עושים? משרבבים את השפתיים, משתמשים בלשון. לאט. לא צריך לעשות את זה מהר מדי. חדוות המין האנאלי או : מי שמביט בי מאחור לא יודע מי אני זאת בעייה. המין עצמו יכול להיות ממש מזעזע אם הוא לא נעשה נכון. בפעם הראשונה, הייתי ממליץ להמנע ממנו לגמרי. לשמור אותו לסקס ב´. איך מתחילים מין אנאלי? לאט. ובעדינות. הפאסיבי חייב להיות רגוע לחלוטין, ולשחרר את השרירים לגמרי. אם הוא לא רגוע - זה לא יילך. איך מרגיעים אותו? מוודאים שהוא באמת רוצה. לא מלחיצים. לא הופכים את זה לביג דיל. מתנהגים אליו יפה. מומלץ גם להתאמן לפני עם אצבעות וכיו"ב, בבחינת "מתחילים בקטן". לא מומלץ לנסות דילדו של 28 סנטימ´ על הפעם הראשונה. המסאז´ או : חשמל זורם בכפות ידיך. לגמרי. המסאז´ הוא אחת משיטות המעבר בין ידידים ל Lovers המוצלח ביותר. איך עושים מסאז´ טוב? לא לוחצים על עמוד השדרה. לא מרביצים עם האגרופים. לא דורכים עליו ברגליים יחפות. השיטה המוצלחת ביותר - עם זה נעים - הוא יגרגר. בדוק. כדאי להשתדל לא להעביר את הידיים נמוך מדי על ההתחלה. חכה רגע עם הסקס, רק זה מה שיש לך בראש? הגמירה או : תפרוק את הנשק, חייל שלי. זהו קטע בעייתי במקצת. הרבה הומואים ממש סולדים משפיך. וחבל. שפיך יכול להיות אחלא דבר, ויכול להיות גועל נפש. הוא גם משמש מבחן זוגיות מצוין. אם אחרי הסקס הוא מחבר אותך כשהוא כולו מלוכלך - זה זה. אם הוא בורח למקלחת וחוזר לבוש - הזמן לו מונית. רצוי לשמור ליד המיטה נייר טואלט / טישו. ליתר בטחון. ממש מעצבן להסתובב בבית עם.. אה... דברים מטפטפים מהגוף. חומרי הסיכה או : מה זה שמנוני, נוזלי, ולא עורך דין? חומרי הסיכה מתחלקים לשני סוגים. אלה שעל בסיס שמן ואלה שלא. בסקס משתמשים באלה שלא. KY הוא דוגמא מצוינת. ולמה? כי הוזלינים למיניהם הורסים את הקונדום ועלולים לגרום לו להיקרע. חבל. כאן מדובר כמובן בחומרי סיכה למין עצמו. יש עוד המון חומרים שאפשר למרוח על הגוף לשעשועים אחרים - שמנים ארומטיים, קרם לחות, שמן זית (וזה גם בריא
). בכל מקרה - אם חדירה - אז רק עם KY ואני לא מתבייש לעשות כאן פרסומות. מין מוגן או : כשאתה שוכב עם החבר שלך.. אתה שוכב גם עם... חייבים, חייבים, חייבים להיזהר. לעולם אי אפשר לדעת אם הבחור המושלם שפגשת במסיבה הוא נשא. גם אם הוא חתיך, גם אם אתה חרמן, גם אם הוא נראה לך בריא לחלוטין - וכמובן אם הוא נרקומן ועובד בצמתים. לעולם לא מקיימים מין מלא (מין הכולל חדירה) ללא קונדום. בשום פנים ואופן. שים
שגם אם אתה ובן זוגך נבדקתם, הבדיקה אינה תקפה חצי שנה אחורה. אחרי חצי שנה צריך להיבדק שוב. וממילא רובנו לא מחזייקם יותר מחצי שנה, כך שהמסקנה? תמיד - קונדום. אין כזה דבר "הוא יגמור בחוץ". הוא תמיד מפספס, הנבלה. אל תסמוך עליו. אין קונדום? אין זיון. פשוט מאוד. לגבי מין אוראלי, אפשר לקיים מין אוראלי ללא קונדום. אסור לתת לו לגמור לך בפה. אם זה קרה - מייד לירוק הכל ולקלל אותו בגסות רוח. אל תתבייש. הוא עלול לחשוף אותך לדברים - שלא נדע מצרות. מנשיקות לא נדבקים באיידס, אגב, אבל בכל מקרה רצוי לא לצחצח שיניים כשעתיים לפני קיום יחסי מין, כדי למנוע מצב של פציעה, גם אם קלה בחניכיים. מנדבושקע´ס או : מה עשית לי יא מניאק ! מנדבושקע´ס - כינמת הערווה. עוברת בקלות בסקס, גם במזמוזים ובהתגפפויות. מדובר ביצורים קטנים ומבחילים שמתעלקים לך על השיער.. נו.. שם למטה. לא כיף, מגרד, ומגעיל. איך להיפטר מהם? יש מליון תכשירים בבתי המרקחת. לא להתבייש לקנות. הם נעלמים גם בגילוח של כל שיער הערווה - אבל מי רוצה להראות כמו מרלין מונרו? וחוץ מזה, אתה יכול בטעות לחתוך לעצמך דברים חשובים. בזהירות. מה עוד כדאי שיהיה בסביבה? או : ג´סט אין קייס ליד המיטה חשוב שיהיה נייר טואלט / טישו קרם לחות KY בושם (שלא ייחנק) מסטיקים (שהריח של הסיגריה לא יפריע לו) מאפרה, שוקולד, שלט רחוק לטלויזיה (למי יש כח לקום מהמיטה..?) ואם הולכים לישון ביחד - לכבות את הנר. חבל שהסקס יהפוך לזכרון מהשריפה. עוד משהו?

אלי פלס

New member
גיא, בשם מדינת ישראל לדורותיה

אני מצדיע לך. וואו. ממש השקעת. אני מקווה ששלחת את זה למאמרי הפורום.

MARMELAD

New member
עוד לא שלחתי את זה למאמרי הפורום...

כי זה לא גמור! מה עם איידס? מה עם אביזרי מין? מה עם סטיות למיניהם? מה עם עוד פינוקים? סקס זה כזה נושא עצום.... בחיים אני לא אסיים את זה

טל קר

New member
אפרופו בחיים לא תסיים - הודעה לאלי

מה בנוגע לסיפור בהמשכים? בפעם האחרונה שבדקתי, די מזמן אמנם, זה נגמר אחרי פרק ד´. מתי יהיה המשך?

אלי פלס

New member
טלוש, קראת ולא הגבת???

יש לי המשכים. אני מתעצל להכניס אותם אבל הנה את מקבלת ממני הבטחה קבל עם ופורום. בקרוב!!!

למעלה