לא דברנו עוד על אהבה
)

hrabba

New member
לא דברנו עוד על אהבה../images/Emo13.gif)

מה דעתכם? פגשנו משהוא בוירטואל, השארנו מס טלפון, יש לנהל שיחה קצרה אחת ולצאת לדייט. או להכיר דרך הטלפון - כמה שיחות - ולהמשיך.

noa128

New member
מממ... הגבול הדק

במדורי הייעוץ יאמרו לך ששיחה קצרה ואחריה דייט - הם הדרך ה'נכונה', אני דווקא לא פוסלת את האפשרות השנייה שהצגת - רק שישנו הגבול הדק - שבו מתרקמים להם יחסים טלפוניים (שהם לטעמי בסיס טוב ויציב יותר לקשר - כי ההיכרות מתבססת על "בשר התפוח" ופחות על הקליפה) - אלא שמקביל מתרקמת בדמיון שני הצדדים איזושהי ציפייה, דמות שלפעמים לא עומדת במבחן המציאות... בקיצור - תרשמי אותי לאופציה 2 . למה כפרתי? יש לך משו לספר לנו...?

hrabba

New member
אוי נועוש, כמה טוב את מכירה אותי...

אז אתם זוכרות את ההוא... המלהיב אז אנחנו מדברים והרבההה, וכל שיחה יותר מענינת מהשניה, ואחרי כל אחת כזו אני פוחדת להפגש איתו יותר אווווווווףףףףףףףףףף

noa128

New member
מובן החשש יקירתי - מעדיפה אותו

על "פחד"...), בהחלט מובן, אבל בסוף זה יגיע אכשזה יגיע - אני מוצאת עצמי חוזרת על מה שאמרתי לך כאן רק לפני יומיים - תזכרי את מה שעבר דרך הטלפונייה, תזכרי שהאיש הזה עושה לך כיף בטלפון, שאת שמחה עם כל שיחה, שכל שיחה מעניינת מקודמתה. ותני ללב להיפתח. ולגבייך את - אל תחשבי שהוא לא חושש, לכי אליו בראש מורם, ב"אני שווה". Y איזה 'תרגשות !!!

hrabba

New member
נועה, לא הבנת

אני פוחדת שהוא לא ירצה ותי ולא ההפך

kisslali

New member
אז ככה:

המומחית כאן לשרותך! את זוגי הכרתי באתר הכרויות. העניין היה די טרי אז (אתרים וגלישה בכלל..), בעצם זה היה השלב הבא אחרי טלקשר, מדור הכרויות בעיתון (ניסית והצליח לי שם גם :)). לשאלתך, לדעתי אין דרך טובה יותר להכיר כי זה יכול להיות פתרון לשיטת הזבנג וגמרנו. מן כלי סינון יעיל שמאפשר לכל אחד להגיד לאדם ששיך לקטגוריה שהוא מחפש ומתוך אלה לחפש קשר. הבעיה הכי גדולה היא לסנן את אלה שנמצאים שם בשביל החיפוש.... ולכן, אם תתיחסי לכל העניין בצורה נכונה קשה יהיה ליפול. את כל ההקדמה הארוכה כתבתי כדי להגיד שמה שצריך לעשות זה להחליף כמה מיילים ורק אז להחליט אם יש טעם להפגש. אלה שלא תהיה להם סבלנות - עדיף להפטר מהם בהתחלה! רק הצלחה ועם המון תקוה, ללי

hrabba

New member
ללווווששששששששש

תודה!!!!!! האמת היא שאני חוששת מהאכזבות, כאלו די! לא בא לי יותר להתאכזב, לא בא לי לרצות משהוא ושהוא לא ירצה וההפך. לפעמים אני שואלת את עצמי מה הם חושבים שהם? ומה הם מחפשים? את מלכת היופי?????? לא יודעת, כבר אין לי כוח! הצלחת לעודד אותי בעובדה שאת הצלחת, אולי יש צאנס?

היי, מה קורה פה?!

שאלה לפורום - האם נכון לומר שגבר בוחר באשה שבוחרת בו? (אם לא עונים, אני מוציאה את זה בשרשור נפרד!) ולך- חוקי יסוד לאשה: 1) מי שלא רוצה אותך - לא ראוי לך. 2) מי שמחפש מלכת יופי לא ראוי לך ולא בגלל שאולי את לא (לא מכירה אותך אבל מי כן מלכת יופי?) אלא בגלל שעל גברים כאלה יצאה הבדיחה על הפולניה שאמרה להשתקפות שלה בראי:"מגיע לו". 3) אם היו לך הרבה אכזבות סימן שכושר הסינון שלך זקוק לשיוף. ופה נכנסים דברי ללי. נא לשים לב. אני במצב רוח מספיק "שיופי" בשביל לעזור לך אבל יש לי הרגשה שאני קטנה על יד ללי. 4) הגברים הם המין החלש, והם (רבים מהם) אומרים את זה בעצמם. למה את שמה עצמך במשבצת שלהם? מה, את גבר פתאום? לא מבינה מ'ת'ושה לעצמך. תלתל

kisslali

New member
אקספי מותק

אני הולכת להיות טיפונת בוטה - זה רק מאהבה! אם תחליטי שאת רוצה זוגיות זה יקרה, כל עוד תתפלספי על איך, מה, למה, כמה, קליק, מראה חיצוני, ציפיות, חלומות וכו' - זה ישאר בגדר חלום. זה לא שזה "הצליח" לי, פשוט התפשרתי יותר מאחרות (וכן ביחס למקבילות לי היה לי טיפונת יותר להציע). קחי את שרי אריסון לדוגמא: בשביל בחורה אחרת הוא (בעלה של אריסון) אולי מציאה אבל בשבילה הוא פשרה. זו האמת העירומה וכך זה עובד אצל כולם - משה ופנינה, ג'ודי ושלום וכל אותם אנשים שהתחברו בשלב מאוחר יותר בחיים. אנשים לא אומרים את זה אבל ככה זה וזהו. האלטרניבה היא להתחבר לזוגיות שונה (לדוגמא מגורים בבתים נפרדים). בשביל זוגיות קלאסית את פשוט צריכה להחליט על מה וכמה את רוצה להתפשר, לנסות "להכיר" את האיש לפני שאת עוברת לשיחות בטלפון או לפגישות, לבדוק שהוא בשלב שאת נמצאת בו, רוצה את מה שאת רוצה והשמיים הם הגבול. השאלה שהייתי שואלת את עצמי היא מה בדיוק את רוצה ובאיזה מחיר. עיצה אחרונה בעניין היא לנסות סדרה קצרה של שיחות עם מאמנת אישית (יש לי טלפון של מישהי מעולה) שתעזור לך לגבש מה את רוצה ואז תציב בפניך מטרות מוגדות וברורות. המון הצלחה ללי

בורק טוב ../images/Emo42.gif

האם תוכלי להסביר מי זו המאמנת הזו, להסביר בקצרה ואיך מגיעים אליה? ואת הטלפון אשמח גם לקבל, אני גם זקוקה לייעוץ שכזה שיהיה יום נפלא לכולם

skito

New member
יפה יפה

לא יודע מה לומר לך... סתם סתם ההתרשמות הן בכתב והן בשמיעה אינה כמראה עיניים. בהצלחה תזרמי ... אני זורם לעבודה ועד הבוקר

טכניקות

אז ככה...מעולם לא יזמתי, גם לא מסירת מספר טלפון. מחכה שהם יעשו את זה. בעיני, גבר שיוזם - סימן שרוצה, סימן שיש לו אומץ, סימן שהוא פרו-אקטיבי (מתאים לי). הנשים נעשו כאלו יוזמות שהגברים נעשו מפונקים. וזה לא מתאים לי. ויש לי כמה מסלולים בשבילם. האחד - "..ויישאר וירטואלי לנצח". שם מקוטלגים כל המתקשרים הפסיביים שאיתם אני נהנית לתקשר בוירטואל-ריאליטי. השני - הפוטנציאלים. ובאגף הזה מי שסוחב הרבה זמן, מעייף אותי ועובר למחלקה שלישית (ארכיון היסטורי). בשורה התחתונה - נותנת להם להוביל. שיזיעו. תלתל

d o n o

New member
לדעתי...

האמת שזו בעיה: מצד אחד אם מדברים בטלפון אין מחסומים ויכול להתפתח אחלה קשר נפשי. מצד שני אם אין קליק בפגישה אין טעם להמשיך וגם אם מדברים בטלפון חודשים הפגישה יכולה להיות קטלנית!!! ולכן דעתי שנובעת מניסיון אישי: תיפגשי איתו ישר אם יהיה אחלה תמשיכו לא אז לא ככה לא מבוזבז זמן של אף אחד. ב ה צ ל ח ה ! ! !

למעלה