אקספי מותק
אני הולכת להיות טיפונת בוטה - זה רק מאהבה! אם תחליטי שאת רוצה זוגיות זה יקרה, כל עוד תתפלספי על איך, מה, למה, כמה, קליק, מראה חיצוני, ציפיות, חלומות וכו' - זה ישאר בגדר חלום. זה לא שזה "הצליח" לי, פשוט התפשרתי יותר מאחרות (וכן ביחס למקבילות לי היה לי טיפונת יותר להציע). קחי את שרי אריסון לדוגמא: בשביל בחורה אחרת הוא (בעלה של אריסון) אולי מציאה אבל בשבילה הוא פשרה. זו האמת העירומה וכך זה עובד אצל כולם - משה ופנינה, ג'ודי ושלום וכל אותם אנשים שהתחברו בשלב מאוחר יותר בחיים. אנשים לא אומרים את זה אבל ככה זה וזהו. האלטרניבה היא להתחבר לזוגיות שונה (לדוגמא מגורים בבתים נפרדים). בשביל זוגיות קלאסית את פשוט צריכה להחליט על מה וכמה את רוצה להתפשר, לנסות "להכיר" את האיש לפני שאת עוברת לשיחות בטלפון או לפגישות, לבדוק שהוא בשלב שאת נמצאת בו, רוצה את מה שאת רוצה והשמיים הם הגבול. השאלה שהייתי שואלת את עצמי היא מה בדיוק את רוצה ובאיזה מחיר. עיצה אחרונה בעניין היא לנסות סדרה קצרה של שיחות עם מאמנת אישית (יש לי טלפון של מישהי מעולה) שתעזור לך לגבש מה את רוצה ואז תציב בפניך מטרות מוגדות וברורות. המון הצלחה ללי