לא דובר על מפגש בחנוכה או בכלל ?
ל ל3 New member 21/12/11 #2 הצעה למפגש מה אתן אומרות על יום חמישי או שישי הבא בשעות הבוקר/צהרייים? מקום נוח לכולן- מרכז- קניון עזריאלי ( יש רכבת עד הכניסה לקניון) ושוב, לא רוצה להישמע נודניקית אך מציעה גם את ביתי. אפשר גם תחילת שבוע הבא אם אתן בחופשת חנוכה אז מה אתן אומרות?
הצעה למפגש מה אתן אומרות על יום חמישי או שישי הבא בשעות הבוקר/צהרייים? מקום נוח לכולן- מרכז- קניון עזריאלי ( יש רכבת עד הכניסה לקניון) ושוב, לא רוצה להישמע נודניקית אך מציעה גם את ביתי. אפשר גם תחילת שבוע הבא אם אתן בחופשת חנוכה אז מה אתן אומרות?
G gaia20 New member 21/12/11 #3 אני לא בחופשת חנוכה אז אוכל רק ביום שישי אני גם בעד עזריאלי. אפשרי שישי הקרוב 23.12.11 בסביבות 9.30?
ב ברבאימא2 New member 21/12/11 #4 אני לא יכולה בימי שישי בבקרים , יכולה לנסות להגיע בסביבות 13:00 אבל צריכה התרעה מספקת מראש כי לרוב אני מגיעה עם חברה לתל אביב ביום הזה .
אני לא יכולה בימי שישי בבקרים , יכולה לנסות להגיע בסביבות 13:00 אבל צריכה התרעה מספקת מראש כי לרוב אני מגיעה עם חברה לתל אביב ביום הזה .
E EastGirl83 New member 23/12/11 #5 גם אני... ימי שישי זה קצת קשה.... אבל יש לנו את המשך כל החג... צריך לנצל את החג למפגש.....