לא האמנתי שהמבורגר מסוגל לזה

Maxecity

New member
לא האמנתי שהמבורגר מסוגל לזה

אבל היום במסעדה הזאת, ההמבורגר פשוט היה ..היה..., אני אף פעם לא טעמתי משהו כל כך טעים וטוב. כאילו כל החיים שלי הפה שלי רק חיכה לזה ועכשיו זה הגיע. אני לא יכלתי לעשות שום דבר מלבד ללעוס. לא לדבר לא לחשוב לא להפעיל שוב איבר בגוף חוץ מהפה..אפילו לעצום את העיניים.. הרכות שיש בעוגה אבל הבשר הוא בשר.. עושה כל כך טוב לפה מתחנן לביס נוסף..אבל אני לא נותן לו מיד... פותח את העיניים..קצת יין אדום משובח מחליק בגרון ועושה את העסק הרבה יותר קליל.. טועם מהתפוח אדמה בצד שנראה פתאום כל כך עלוב וחסר משמעות בעולם לעומת התגלות המלאכים לצידו.. מסתכל על אוכל המלכות בצורת הבשר הזה...וחייב לבדוק..אולי משהו דפוק אצלי.. נותן ביס כזה מהצד.. אררררר גררר יאמ יאמ פשוט נמס בפה..יש שאומרים יותר טוב מסקס.. תשמע אני אומר לעצמי, אחרי עוד שלוק מהיין, זה פשוט לא הגיוני.. מה אני אספר לחברים שלי? אני בטח סתם רעב אז זה יותר מדי טעים לי.. נתתי לעצמי להירגע טיפה נשמתי טיפה..טעמתי ספייר ריבס לא משהו מהצלחת שלידי.. ואמרתי הגיע הזמן לנסות שוב.. נותן ביס. אאההחח... חיוך עולה על הפנים שלי..בדיוק שמו ברקע את השיר האהוב עליי ובפה שלי..רייב של מולקולות..המח בפאניקה..שחרר אותי כבר!.. אין לי מספיק הורמוני הנאה בשביל זה! מספיק כבר! אני מתקרב לסוף...מתחיל להתמלא בבטן אבל זה הדבר האחרון שיעצור אותי..- בסוף אחרי החתיכה האחרונה ..רק רציתי לשכב לישון...לתת לגוף להירגע מכל הטירוף שהלך כאן הרגע.. לוקח קיסם ומחטט קצת...בפה מרגיש כאילו הרגע חזרתי מרחוב סואן מלא רעש צעקות מכוניות צופרות אנשים מדברים ובלאגן לדירה שקטה וסוגר את הדלת...שקט...דממה...לפה אני חייב לחזור!

C L A Y M A N

New member
שמע לי אחי

מסעדת בשר בשם לימוזין, ממוקמת ליד רמת ישי, משהו אזור יעקנעם. אחי, שווה כל אגורה, בשר בקר לא מהעולם הזה, אותם תיאורים שחלקת עימנו אני כיול לספר על לימוזין, האחי, השומן שם אפילו טעים הכל איכותי וטעים, טעם ששמור למעמד האצולה. פשוט ביס אנטריקוט, לגימה מהיין, אחי בהחלט בטר דן סקס. סוף הדרך. ואני בא מבית ארגנטינאי בו המנגל לא יודע מנוחה, לאתגר את הטעם שלי זה משימה קשה.

Maxecity

New member
אני בהחלט אבדוק את העיניין

אפילו ברלין אני לא חשוב שאני אנסה יותר...

sivani

New member
חי,מה אתה מזלזל :|

אתה מעריך את האוכל אצלו לא נכון, כשעושים על האש, תאמין לי. :]

אני מסכים!!

למרות שהקציצה באודאון יותר טעימה, החוויה המושלמת היא באגאדיר, כולל התוספת, ובמיוחד החלת בצל!!

גם יש איזה משהו אחורה לילית

גם שווה מ12 וחצי בלילה נראה לי....

Maxecity

New member
אם את מסתכלת על מחיר

לכי למפגש ברלין..או לבר-בורגר..מחיר זה לא הכל בכלל בכלל..בכלל

Maxecity

New member
יאמ יאמ...אני נהיה רעב פה

חייבים לגמור את השרשור הזה עם כל האוכל הזה

למעלה