לא הבאמנתי שאני אשאל את זה

Katarzis

New member
לא הבאמנתי שאני אשאל את זה

אבל... שנייייייים אני מתחבט בשאלה מי שר את בשיר בטחון ביותר של הפלויד ABITW PART2! ולא הצלחתי להחליט אם זה ווטרס גילמור או שניהם יחד! אם מקשיבים ממש טוב זה יכול להיות כל אחד מהם. אפילו בלינק של השירים ומי שר אותם רשום: "Waters and Gilmour or Gilmour" אז מי זה לעזאזל???

Katarzis

New member
../images/Emo93.gif

כמה טעויות יש כשכותבים מהר ולא מרוכזים! *האמנתי *השיר *הטחון

CaerBannog

New member
נראה לי ששניהם

כאילו יש חלקים שאני 100% בטוח שזה גילמור (teachers wont you leave those kids alone!) אבל בקשר לשאר, יענו רוב השיר, נשמע כאילו זה ווטרס

לדעתי

את ההתחלה שר גילמור בטוח (אולי אולי עם ליווי של ווטרס, לא נראה לי). ב: hey teacher.. שניהם all in all its just a... גילמור זה מה שנראה לי אחרי ששמעתי את זה שוב והתעמקתי בקולות.

Katarzis

New member
לא ממש נראה לי...

יש שם קול אחד שיכול להיות שניהם זה קטע מטורף!

meandmeandme

New member
אין לי מושג...

אף פעם לא הצלחתי להבדיל בין הקולות שלהם, אולי כשיהיה לי כוח ללחוץ פליי במערכת אני ינסה לפענח את זה, בטח לא ילך לי...

Nir of GondoliN

New member
זה לא בעייתי

לווטרס יש קול עם מבטא אנגלי כבד והוא נוטה להדגיש כל סוף מילה. לגילמור יש קול יותר רך ונעים ועמוק ויפה.

meandmeandme

New member
אני יודע...

אבל עזבו... זה תיסבוכת שלי. אני עד לפני חודש חשבתי שואטרס שר כל שיר של פינק פלויד (חוץ מאלה של סיד ואלה אחרי שהוא עזב) אז יש לי סבתוכה של קולות בראש.

RogerW

New member
זה גילמור... וזה ברור מאד אני חושב.

זה אחד השירים שהקול של גילמור כל-כך בולט.... וקל מאד לזהות אותו... וכמו שנאמר גם לי נראה שב- hey.. teachers...... שם רוג'ר שר.... שם אפשר לזהות את קולו של רוג'ר בבירור גם... אבל השאר דיב... ואולי קולות רקע של רוג'ר..... אבל אם ככה..זה נמוך מאד...

Katarzis

New member
מוזר שאתה אומר שזה ברור מאוד...

כל אחד כאן כתב תשובה אחרת. זה ממש מוזר שזה השיר הכי מוכר שלהם ואף אחד לא יודע מי שר שם!

אני מסכים איתו

מה שהוא כתב זה נכון, רק שב hey teacher נראה לי ששניהם שרים, ווטרס שר יותר חזק בחלק הזה.

Katarzis

New member
מוזר שאתה אומר שזה ברור מאוד...

כל אחד כאן כתב תשובה אחרת. זה ממש מוזר שזה השיר הכי מוכר שלהם ואף אחד לא יודע מי שר שם!

yuvalpik

New member
טוטאל ווטרס

זה רק ווטרס שר בכל the wall חוץ מהפזמון של קופטרבלי נומב

למעלה