לא הבנתי איך זה הולך

L m a o

New member
לא הבנתי איך זה הולך

אני רוצה לקנות אלבום שעולה 500 שקל, אבל אני צריך לחסוך, יקח לי בערך חודש. כתוב שהמכירה תסתיים תוך ארבעה ימים- זה אומר שאני לא אוכל לקנות את זה יותר מאוחר? או שרק הפומבית?

L m a o

New member
עוד משהו

אין שם אופציה למשלוח לישראל- אז שלחתי אימייל למוכר ושאלתי אם זה אפשרי. יש תקווה?

L m a o

New member
אני מניח או מקווה שמאחר והחנות גדולה

הם יעשו עוד מכירה אחרי שזו תגמר, ועוד מכירה וכך הלאה.

tomerol

New member
כל מוצר שאתה רוצה

תמיד יהיה אותו, בדר"כ. אולי לא מאותו מוכר, אבל אל תדאג - יהיה. כשיש מישהו שיקנה את זה, יש מישהו שימכור.

L m a o

New member
הוא הוריד את זה לשלושים יורו מחיר התחלתי

אני כנראה קונה. אתם יכולים בבקשה להסביר לי איך משלמים ואיך אומרים לאן לשלוח?

tokit

New member
זה מחיר התחלתי..

ולא סופי. כלומר, אתה לא יכול לדעת באיזה מחיר המכירה תיסגר. לגבי תשלום - בד"כ המוכר מציין במכירה עצמה איזה אמצעי תשלום הוא מקבל. אמצעי התשלום המקובל ביותר הוא PayPal, מה שאומר שאתה צריך לפתוח שם חשבון. מוכרים אחרים מקבלים העברות בנקאיות, ואז שים לב לעמלות הגבוהות שיכולות להיות לך במקרה הזה. בכל מקרה, מציע לך שלא להציע מחיר לפני שאתה יודע איזה אמצעי תשלום המוכר מקבל ומוודא שיש לך את האפשרות לשלם. לגבי הכתובת למשלוח - בסיום המכירה המוכר מקבל את הכתובת של הקונה. בנוסף, כשאתה מבצע את התשלום יש לך אפשרות להוסיף את הכתובת שלך. אם אתה משלם דרך PayPal, המוכר מקבל את הכתובת שלך אוטומטית. לכן, כשאתה נרשם לאתר, רצוי לתת את הכתובת האמיתית למשלוח. רוב המוכרים לא יסכימו לשלוח את המוצר לכתובת אחרת.

tokit

New member
ועוד דבר שחשוב לוודא לפני שמציעים מחיר

הוא שהמוכר שולח לישראל. בכלל, רצוי לסכם מראש את דמי המשלוח, כדי למנוע הפתעות.

L m a o

New member
דיברתי איתו וסגרנו על 25 יורו

חשבון הפייפל שלי נפתח מזמן- יש דרך לערוך את הפרטים או למסור כתובת באופן עצמאי? אני לא בטוח אם הכתובת נכונה. ואני לא חושב שמישהו אחר יקנה את זה, אבל מקסימום במכירה הבאה ננסה.

tokit

New member
אאל"ט, בחשבון הפייפאל שלך

אתה יכול לערוך את הכתובת ושאר הנתונים. אתה גם יכול למסור לו כתובת במייל, ממש לא בעיה.

למעלה