לא הבנתי אתכם!

שחצג

New member
לא הבנתי אתכם!

אני עוקבת מספר שבועות אחרי הכתוב בפורום,
למה אתם לא סובלים את יוכי ולינור?!
הרי לפי הדיבורים כאן, כל מה שמשודר נעשה לפי עריכה מסוימת שלפיה מוציאים מהמתמודדים את הדברים שההפקה מעוניננת להוציא.
חשבתם כמה אינטרקציה יש ביום אחד של המרוץ לעומת התגובות הכעסניות של יוכי?? ויש פרקים שהתגובות כלל לא מופיעות!
אני למדתי איתה כשעדין היתה חרדית, היא היתה שונה מאוד בתגובותיה, אין לי מושג אם היא השתנתה או שאילו התנהגויות קטנות שההפקה הגדילה ולפי דעתי ההפקה הגדילה. (לא סתם בדרך לפינלנד לינור התנצלה, היא לא מפגרת!!!)
בנוסף יוכי גרה לבדה כ10 שנים, היא מתמודדת לבד עם הכל!!!, חשבתם באיזה עמדת שליטה היא חיבת להיות שהכל יתפקד? אם לא הכל יתמוטט לה, לעומת ההתמודדות שהיא עוברת היא עובדת עם עצמה יפה מאוד (ואי אפשר לשנות את זה ביום אחד, וגם המירוץ הזה הוא משהו אחד גדול של אי יציבות וחוסר ודאות כך שהתגובות שלה לגטימיות לחלוטין במצבה), היא (וגם לינור) מודעות לקושי שמגביל אותם במירוץ ונראה שהם מנסות להתגבר על כך, לעומת מתמודדים אחרים שלא שואפים לשנות דברים ואפילו לא שמים לב להתתנהגויות הנוראיות שלהם.
ולענין תום ואוריאל מה התלהבתם עליהם?, לדעתי הם צעקניים ורעשניים נורא, לאורך כל הראיונות האלה שנעשים בין קטע לקטע, הם חזרים על אותם דברים לא מצחיקים כמו המקיאטו והשוקו מלון/ לימון וכד', הם כל הזמן חוזרים על אותו אוצ"מ, למה נגמרו המילים בשפה העיברית?
שמתי לב שתום לא מביא מעצמו דברים הוא תמיד משלים מילה או שתים בסוף משפט של אוריאל, חוזר על מילים של אוריאל או אומר את אותו הדבר כאוריאל רק במילים שונות,
ממה יש להתלהב מהם?
וכן אני לא מתבישת לומר, אני מעדיפה את יוכי ולינור על פני תום ואוריאל!!!

את כמובן לא צריכה להתבייש, לכל אחד יש את ההעדפות שלו

ואני מבינה את התסכול, אבל לכעוס על אנשים שהם לא אוהבים את המתמודדת שאת אוהבת זה כמו לכעוס על אנשים שהם מעדיפים קרמבו וניל על מוקה.

את מכירה אישית את יוכי ומחבבת אותה, את מכירה הרבה צדדים שלה בעוד שאנחנו, הצופים, נחשפים רק לפן אחד שלה ועל פי מה שאנחנו רואים אנחנו שופטים, כשם שאת רואה רק פן אחד של טום ואוריאל ועל פיו את שופטת אותם. אין ספק שליוכי היו הרבה קשיים בחיים והתמודדויות לא קלות, עקב חזרתה בשאלה, אבל זה לא ממש רלוונטי מבחינתי כשאני מתחברת למישהו או לא. הסיפור האישי של המתמודדים רלוונטי בעיני רק אם הוא מאיר לי פינה באישיות שלהם כפי שהיא נחשפת על המסך. להרבה מן המתמודדים יש סיפורי חיים לא קלים, אימו של אוריאל התאבדה כשהיה בן שנתיים, הוא וטום היו צריכים להתמודד עם נטיה מינית שונה בחברה שלא תמיד ששה לקבל את האחר, את הסיפור האישי של דניאל טופז כל המדינה מכירה, גם לוובה ואלה לא חסר, וובה יתום מאם ועם אבא שלא היה בתמונה רוב הזמן ושניהם התמודדו עם הגירה לארץ חדשה וכך הלאה. וזה רק מה שאנחנו יודעים, ליאל למשל, הזכירה כדרך אגב את זה שהמשפחה שלה כוללת רק אותה ואת אימה... לכי תדעי איזה סיפור אישי יש מאחורי כל אחד שם ואיך הוא התמודד איתו.

אני לא אוהבת את יוכי ולינור. מבחינתי הן לא מעניינות, לעיתים מעצבנות, לא בעלות שום ערך מוסף עבורי ולא כייף לי לצפות בהן. אני מעריכה את העובדה שהן מכירות בבעייתיות שבאינטרקציה בינהן (שזה יותר ממה שקורה בין גל וליאל למשל) אבל זה עדיין לא הופך את הצפיה במריבות הקטנוניות שלהן ליותר כייפית. אני לא מתחברת לדו-קוטביות הזו שביחסים בינהן, רגע אחת הן חושפות שיניים זו מול זו בגלל הדבר הפעוט ביותר ושניה אחרי זה הן משתפכות זו על זו בסופרלטיבים מקיר לקיר. אני אהיה מרוצה אם גל וליאל הם אלו שיודחו בפעם הבאה, כי קשה לי לראות את האינטרקציה בינהם, ואחר כך יוכי ולינור. את שלושת הזוגות הנותרים אני אוהבת והייתי שמחה לראות אותם בגמר. בשלב הזה של המשחק קשה לי להאמין שאני אשנה העדפות אלא אם יקרה משהו דרסטי.

את טום ואוריאל אני אוהבת מהפרק הראשון שראיתי אותם (שזה טכנית השני), כייף לי לראות אותם, הטסטות שלהם משעשעות וההומור הפנימי שלהם הוא כזה שקל לי להתחבר אליו, אני אוהבת את שיתוף הפעולה בינהם, אני אוהבת שהם לא רבים, שהם מפרגנים זה לזה ולא דורכים האחד לשני על האגו, אני אוהבת איך שהם מתאמצים האחד בשביל השני כשקשה ולא יורדים אחד על השני כשמשהו משתבש, הם פשוט חמודים בעיני וזהו. מכיוון שאני מחבבת אותם, לא מפריעים לי הביטויים שלהם (כמו המקיאטו והשוקו לימון) כפי שלך בוודאי לא מפריע רבי בינימין בן סומין והנחת רוח.

מסכימה לכל מילה ומילה

מסכימה אפילו עם אותו סדר הדחה

שחצג

New member
גם אני מסכימה עם מה שרשמת

אין לי בעיה עם מה שכל אחד אוהב, מבחינתי זאת תוכנית שמשודרת בטלויזיה ותו לא.
תאהבו אותן או לא תאהבו לי זה לא יעשה כלום, ולא ישנה לי בחיים.
מה שמפריע לי הוא האופן הגורף שבו מדברים נגדן כאן בפורום, זה לא יתכן ולא הגיוני! (אין אחת/ד שמדב/ת לטוב עליהן)

אני לא חושבת שכולם פה שונאים אותן בלהט או משהו

אבל כן, הן לא אהובות כמו זוגות אחרים במרוץ. זה לא עיניין של הגיוני או לא הגיוני, כל אחד כאן כותב את דעתו, אין פה אג'נדות נסתרות.
אבל באמת ומכל הלב - אם מפריע לך שלא כותבים בזכותן - היי את שכותבת בזכותן ומי יודע, אולי תגלי שיש עוד אנשים בדעתך.

ועוד משהו - בתוכנית הזו הזוגיות מאוד חשובה. אולי ליוכי שאת מכירה יש צדדים מקסימים שלא באים לידי ביטוי בתוכנית (ואם הם לא באים לידי ביטוי, כיצד נוכל להתייחס אליהם?), אבל הזוגיות עם לינור מוציאה משתיהן משהו שבעיני הוא לא סימפטי ולא נעים לצפיה. קחי לדוגמא את גל וליאל - ליאל כשלעצמה בחורה חביבה אבל קשה לי מאוד לצפות בזוגיות שלה עם גל, אני הייתי שמחה אם הם היו מודחים היום ולא מאירי ודניאל. יכול להיות שגם דעתי על גל הייתה שונה לו לא הייתי רואה אותו עם ליאל, אם הוא היה נניח בא למרוץ עם חבר טוב, אני לא חושבת שהוא היה נהיה פתאום פייבוריט שלי, אבל יתכן שהייתי רואה אותו אחרת כי מה שגורם לי לסלוד ממנו זה היחס שלו לליאל.

בחורה36

New member
כמובן שזה עניין של טעם

לי פחות מפריע הריבים של שתיהן כי בניגוד לגל וליאל זה הדדי. שתיהן בשעת לחץ מוציאות עצבים אחת על השניה, בוכות ומתחבקות. זו כנראה הדינמיקה בינהן וזה בסדר. מפריעים לי דברים אחרים שפירטתי.
אצלי טום ואוריאל למלמים כאלה. הם לא רבים, עובדים בשיתוף פעולה נהדר, לא מצחיקים או אומרים דברים סופר חכמים, וזהו. לא מצאתי בהם משהו מיחד.

מה קשה להבין?

הן פרחות קטנות שלא נותנות כבוד לאף אחד (צוחקות על נהג מונית "מכוער" ועל מתמודדים אחרים בצורה שלא מכבדת אף אחד)
&nbsp

בחורה36

New member
משתי סיבות:

א. הן מדברות בצורה מאוד מקטינה ומזלזלת על שאר המתמודדים ועל המקומיים( שרמת החיים שלהם נמוכה, או שהתווכחו עם הצ'ולה שלהן, או שבגאורגיה דיברו על הריחות שיוצאים מהבתים של המקומיים).
אין להן טיפת כבוד לאחר
ב. אני חושבת שהן גזעניות כלפי רוסים. למשל שביקשו מאלה וובה לוותר להן בדו קרב ומשאר הזוגות אחר כך הן לא ביקשו את זה, או במשימת רומיאו ויוליה יוכי אמרה משהו על זה שיוליה רוסיה

למעלה