לא הבנתי את הפרק בישראל משש ספוילר

לא הבנתי את הפרק בישראל משש ספוילר

אם ראמפל יכול לאתר אנשים באמצעות לחש איתור והיתה לו את היד של הקפטן אז מה הבעיה למצא אותו ולקחת את השעועית בחזרה?
עוד שאלה. אם מי שעוזב את סטוריברוק מקבל את הדמות של הקללה בחזרה אז למה גולד לא יכול לצאת? הרי הקללה לא עבדה עליו מלכתחילה.

Macphista

New member
אני לא חושבת שזה משש ספויילר

הרי זה כבר שודר בישראל.
בכל מקרה- אולי הוא לא יכל למצוא אותו כי הוק השתמש באפון ועבר לעולם אחר. ואם הוא כבר השתמש באפון אז אין סיבה לחפש אותו (וראינו שעשה זאת) ואם עבר לעולם אחר- הרי לרמפל אין את היכולת הזו ולכן רצה את האפון.
מי שעוזב שוכח מי היה בעולם האגדות וזוכר רק את הדמות שלו בסטוריברוק.
יש שאלה שלא ממש נענתה- האם גולד תמיד זכר את עולם האגדות, או שהוא התחיל לזכור רק כשאמה הגיעה לעיר.
הרי יש פרק בעונה הראשונה שרג'ינה כולאת את גולד בכלא (הסיפור עם הדברים שנגנבו מהבית של גולד וכו') כדי לשאול אותו אם הוא זוכר איך קוראים לו. ורק אז היא כנראה מבינה שהוא כבר כן זוכר מי היה בעולם האגדות ואז זו גם הפעם הראשונה שהוא קורא לה הוד מלכותה.

נו אבל הדמות של גולד מעולם לא היתה אמיתית

כלומר ראמפל רק גילם את הדמות של גולד ולא כמו האחרים שבאמת חשבו שהם דמות אחרת. במילים אחרות לא היתה עליו קללה. לכן מה הבעיה שלו ואפילו של רג'ינה לעזוב את סטוריברוק.

הלדין

New member
מר גולד אמיתי כמו רמפליצקין.

הכותבים אמרו שהוא הפך לרמפליצקין רק ששמע את שמה של אמה לראשונה. היה נחמד מצדם גם להפוך את זה לקאנוני ולהזכיר את זה בסדרה עצמה. מהמעט שכן נאמר, לגולד הייתה חירות גדולה יותר מתושבי סטוריברוק היות והוא יצא כדי להביא את הנרי עבור רג'ינה למרות שניתן לסדר את זה גם בהתכתבות עם הגורמים המתאימים. אם הוא היה רמפליצקין כל הזמן, מדוע הוא לא יצא לחפש את ביי קודם? ומדוע הוא חיכה עד להסרתה המלאה של הקללה כדי להתחיל בחיפושים? אני מניח שהתשובה לשתי השאלות הוא שהוא רצה להשיב את הקסם וזה בלתי אפשרי כל עוד הקללה מוצצת כל טיפה של קסם מסטוריברוק.

האמת זה די מסתדר

הרי בפרק הראשון רואים את ראמפל עושה עסקה עם שלגיה שתגד לו את שם התינוקת. רואים שממש היה חשוב לו באותו הרגע לדעת את שמה.

Shiri from the block

Active member
ראמפל לא יצא למצוא את הנרי לא אמרו שהוא יצא, אמרו שהוא סידר את עיניין המסמכים בשביל להביא את הנרי לרג'ינה..
אולי היה לו איש קשר מבחוץ שסידר לו שהנרי יגיע אליה, אבל ראמפל עצמו מעולם לא עזב את סטוריברוק וגם לא יכול.
גם ג'פרסון הכובען המטורף זוכר מי הוא עוד לפני שהקללה הוסרה והוא גם לא יכל לצאת מסטוריברוק.

.....

הוק עבר לעולם / מימד אחר. רמפל לא יכול לאתר אנשים שלא נמצאים בFTL, אם הוא היה יכול לאתר אנשים במימד אני חושבת שהוא לא היה מחפש אפון קסמים כדי למצוא את באיי, אלא פשוט משתמש בחפצים שלו. אני גם חושבת שאפשר להשתמש באפון פלא רק פעם אחת....
הקללה כן עבדה על רמפל. העיסקה שלו עם רג'ינה הייתה שהיא צריכה לעשות מה שהוא אומר לה רק שהוא אומר "בבקשה". היא לקחה את הזכרונות של כולם, כולל את של רמפל, והוא פשוט נזכר, כמו שגראהם נזכר. גולד לא רוצה לצאת מSB כי אחרי שהקללה נשברה, הוא החזיר את הקסם עם הענן הסגול ועכשיו יש שם קללה מסוג אחר....

דרך אגב, כל שבוע נפתח שרשור על הפרק שמשודר, אתה יכול לשרשר שם את השאלות שלך שם. יש שם כל מיני שאלות ודיונים מעניינים

למעלה