לא הבנתי? גם פרופורציה נסגרה?

orsamoo

New member
לא הבנתי? גם פרופורציה נסגרה?

כי פתאום אין תשובות מהמומחים שלהם... (לא שהם היו כאילו מומחים) ויש פה דוקטור אחר... מה בדיוק קרה פה????

ד"ר פרנד יעקב - מנתח פלסטי

מכון פרופורציה לא נסגר. ניהול הפורום ל"רפואה אסתטית" הועבר לד"ר יעקב פרנד, מנתח פלסטי. להלן כמה מילות רקע על ד"ר יעקב פרנד, מנתח פלסטי, מנהל הפורום: ד"ר יעקב פרנד, הוא מהמנתחים המובילים בישראל בכירורגיה פלסטית, רופא בכיר במחלקה לכירורגיה פלסטית בבית-חולים "ולפסון" בתל-אביב ומכהן כיום כגזבר האיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית. בין המיומנויות העיקריות של ד"ר פרנד, ניתוחי פנים (טכניקות ייחודיות בניתוחי עפעפיים, הרמת גבות ומתיחת פנים), ניתוחי חזה (הגדלת חזה, הקטנת והרמת חזה), ניתוחי עיצוב הגוף - Body sculpturing (מתיחות בטן ושאיבות שומן). במסגרת עבודתו בבית-חולים "ולפסון", ד"ר פרנד מבצע שחזורים בעקבות סרטן השד מלנומה, טראומה וכוויה. בנוסף ד"ר פרנד משמש כבר מספר שנים כמנחה ומדריך רופאים בתחום ההזרקות וטיפולי האסתטיקה. טיפולים אלה כוללים הזרקת BOTOX לקמטי ההבעה והזרקת חומרי מילוי לקמטי הפנים. ד"ר פרנד למד רפואה באוניברסיטת תל-אביב והתמחה כמנתח פלסטי. הוא התמחה ועבד כמומחה בבית החולים שיבא – תל השומר. ד"ר פרנד בעל רישיון מומחה בכירורגיה פלסטית וניתוחים אסתטיים מטעם המועצה המדעית של הר"י ומשרד הבריאות הישראלי. ד"ר פרנד השתלם בניתוחים אסתטיים אצל המנתחים הפלסטיים המובילים בארצות הברית וקנדה.

orsamoo

New member
מכך אני מבין שאתה לא משוייך לשום

אירגון? ואי לכך תשובותיך הן אובייקטיביות לחלוטין? כי של מומחי פרופורציה לא היו כאילו ואף היו מכורות... הבעייה היא שרוב השאלות שם היו בנושא הסרת שיער... ועכשיו אין מי שיענה על השאלות... פורום יופי ואסטטיקה הוא יותר של בנות 14 שמדברות על בשמים ופרמננט בשיער ואין אוטוריתה שאליה אפשר לפנות בשאלות בנושא לייזר... מה עושים? למי פונים? האם אין בתחום הזה מומחה שאינו משתייך לשום רשת ?

ד"ר פרנד יעקב - מנתח פלסטי

מטרת פורום זה לתת תשובות לשאלות בנושא כירורגיה פלסטית אסתטית ולהוות מקור מידע אמין ואובייקטיבי לכל מתעניין בנושא זה. איני עוסק בטיפולי הסרת שיער, לכן אני ממליץ לך להתייעץ עם מספר מקומות מומחים לטיפולים אלה ו/או לפנות לפורום שנקרא" פורום להסרת שיער לצמיתות". בהצלחה.

winter breeze

New member
כבר כתבתי הודעה בפורום יופי וטיפוח

אישי שאני מסכימה עם מה שכתבת שחבל מאוד שאין שום מומחה שם בפורום שיכול לתת תשובות מהימנות ומקצועיות על נושא הלייזר והסרת שיער בפרט בלייזר / אינפרא אדום וכו', חבל מאוד שמנהלת שם מחקה שירשור שלם בגלל שירדתם לפסים אישיים אבל בת'כלס העלת נושא חשוב שפורום יופי וטיפוח אישי שלמרות שהוא אינו מוגדר כפורום מומחה היה צריך להיות מוגדר ככה מלכתחילה והיו צריכים לתת אותו לידיים מקצועיות ולא של בחורות חובבות קוסמטיקה שאין להן ידע מקצועי בעניין. אני חושבת שיש לעלות בעיה זו בפורום משוב ואולי הם - הנהלת תפוז - ישקלו לנכון להחליף הנהלה שם בפורום ההוא לאנשי מקצוע ולא חובבניים.

orsamoo

New member
מילים כדורבנות אני איתך....

אני אשלח להם מייל שלחי גם את...

למעלה